Αφανής MVP ο κάπτεν εδώ και μήνες!

Παπαπέτρου: «Σας διαβεβαιώνω ότι δουλεύουμε πολύ, δεν είμαστε κοντά στο ταβάνι μας»

Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι αν θες να βρεις τον mvp μιας ομάδας σε μια χρονιά, δεν θα πρέπει να κοιτάς στις πρώτες θέσεις, μα αυτόν που έχει τις περισσότερες δεύτερες και τρίτες θέσεις.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι ο ορισμός του χαμένου mvp για την ομάδα του Παναθηναϊκού εδώ και μια διετία.

Είναι αυτός που λες ότι είναι ο κορυφαίος, αλλά πετάγεται ξαφνικά κάποιος Παπαγιάννης, ένας Νέντοβιτς, ένας Μέικον, ένας Χεζόνια και του παίρνει τη μπουκιά από το στόμα.

Όπως έγινε στο ματς με την Εφές όπου ο αρχηγός αν και πονούσε τα έδωσε όλα σε άμυνα και επίθεση, καταφέρνοντας να βρίσκεται σε κάθε εκατοστό του παρκέ. Κι όμως η συμβολή του στο τέλος του αγώνα είχε ξεχαστεί.

Γιατί; Επειδή ο Μέικον και ο Παπαγιάννης …τρύπησαν την στατιστική σε κάθε κατηγορία.

Την ίδια ώρα που ο κάπτεν ήταν εκείνος που βοήθησε την ομάδα να ξεκολλήσει και να χτίσει προφίλ νικητή όσο το ματς ακόμα παιζόταν, δίχως το τριφύλλι να έχει πάρει ακόμα την μεγάλη διαφορά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News