ΑΕΚ - Βόλος Live Streaming

ΑΕΚ - Βόλος Live Streaming

ΑΕΚ – Βόλος Live Streaming: Τον Βόλο στη Ριζούπολη αντιμετωπίζει απόψε η ΑΕΚ, που επιστρέφει στις επιτυχίες και παίρνει ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια.

ΑΕΚ – Βόλος Live Streaming: Επιστροφή στη δράση, με ματς δίπλα στο σπίτι της για την ΑΕΚ.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Η οποία, απόψε στις 19:30, φιλοξενεί στη Ριζούπολη τον Βόλο ΝΠΣ, με τους τρεις βαθμούς της νίκης να είναι μονόδρομος, σε αυτήν την 7η αγωνιστική.

Άλλωστε η Ένωση, προέρχεται από τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με ΠΑΟΚ και Λάρισα, που έχουν στοιχίσει απώλειες βαθμών και έχουν φέρει ήδη μια απόσταση από την κορυφή.

Είναι αυτονόητο, πως περιθώρια για άλλα στραβοπατήματα δεν υπάρχουν και οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου πρέπει να μπουν έτοιμοι και αποφασισμένοι για να καθαρίσουν το ματς, να πάρουν το τρίποντο και να προχωρήσουν με ώθηση παρακάτω.

Προφανώς, το αποψινό ματς κρύβει ιδιαιτερότητες και κινδύνους, αφού έρχεται μετά τη διακοπή των Εθνικών.

Παράλληλα, ο νεοφώτιστος Βόλος, είναι μια ομάδα σχετικά… άγνωστη, που όμως στα πρώτα έξι παιχνίδια έχει δείξει θετικά δείγματα, μετρώντας τρεις νίκες τρεις ήττες.

Αυτό που πρέπει να κάνει η ΑΕΚ, είναι να έχει συγκέντρωση στο παιχνίδι της, να έχει αποφασιστικότητα, ενέργεια και με τον κόσμο που θα δώσει δυναμικό παρών στη γειτονική Ριζούπολη στο πλευρό της, να φτάσει στην επιτυχία.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νίκος Κωστένογλου είναι λίγο-πολύ γνωστά, αφού εκτός βρίσκεται ο Βασίλης Μπάρκας λόγω του κατάγματος που έχει υποστεί στο δάχτυλο και ο τιμωρημένος (λόγω καρτών) Όγκνιεν Βράνιες.

Αυτό σημαίνει, πως θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ενώ θα δούμε και τον Μάριο Οικονόμου να επιστρέφει στην ενδεκάδα.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά μια πιθανή σύνθεση, σε διάταξη 4-2-3-1.

Όπως είπαμε, ο Τσιντώτας θα είναι στα γκολπόστ, με τον πολύ καλό με την Εθνική ομάδα Μπακάκη δεξιά, τον Χουλτ αριστερά και τους Τσιγκρίνσκι – Οικονόμου στόπερ.

Στον άξονα φαβορί είναι οι Γαλανόπουλος – Σιμόες, ενώ θέση διεκδικεί και ο Κρίστιτσιτς και από εκεί και πέρα, ο Βέρντε θα παίξει δεξιά, ο Μάνταλος αριστερά και ο Λιβάγια πίσω από τον Ολιβέιρα.

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το volos aek live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News