ΑΕΚ - Βολος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (27/8)

ΑΕΚ - Βολος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (27/8)

ΑΕΚ – Βολος Live Streaming | AEK – Volos Live Streaming:

Η ΑΕΚ περίμενε ότι θα υποδεχόταν τον Βόλο (27/08, 21:30) στο νέο της γήπεδο στην Αγια-Σοφιά, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό. Κάποια τεχνικά θέματα δεν επέτρεψαν στην Ένωση να έχει και τυπικά έτοιμο το νέο της γήπεδο και θα πρέπει να κάνει ακόμη δύο αγωνιστικές υπομονή.

Κατ’ επέκταση όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ τα δύο επόμενα ματς με Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα θα διεξαχθούν στη Ριζούπολη στο γήπεδο «Γ. Καμάρας». Αυτό συνεπάγεται ότι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο, μεταφέρεται στην 6η αγωνιστική κόντρα στον Ιωνικό το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου.

Η ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας είναι σε αρκετά υψηλά επίπεδα. Σ’ αυτό βέβαια έπαιξε ρόλο και η άνετη νίκη με 3-0 στην πρεμιέρα επί της Λαμίας εκτός έδρας. Οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα παρουσίασαν ένα καλό πρόσωπο μέσα στο γήπεδο. Προηγήθηκαν στο 35’ με τον Αραούχο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχαν ακόμη δύο τέρματα.

Το ένα με τον Αραούχο στο 65’ και το δεύτερο στο 73’ με τον Πινέδα. Μάλιστα ήταν και λίγο τυχεροί, αφού δευτερόλεπτα πριν από το 2-0 του Αραούχο, η Λαμία έχασε πέναλτι με τον Ντε Βισέντι. Ο Αργεντινός έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Τώρα η προσοχή στρέφεται στον Βόλο, κόντρα στον οποίο η ΑΕΚ έχει τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Συγκεκριμένα οι Θεσσαλονοί κέρδισαν στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ (με 2-1), ενώ μετρούν και δύο νίκες στην έδρα τους, μία για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο.

Οι Θεσσαλοί προέρχονται από μία -απίστευτη σε εξέλιξη- ισοπαλία στην πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 27’, κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και με τρία γκολ από το 33’ έως το 65’ έκαναν το 3-1. Ο Αστέρας όμως απάντησε. Μείωσε στο 68’ και στο 98’ (!) έκανε το 3-3 με τον Μπαράλες.

Η ισοπαλία έφερε τριγμούς στην ομάδα και η διοίκηση απομάκρυνε τον Οσβάλντ Τανσό από την τεχνική ηγεσία. Στον πάγκο της ομάδας για τον αγώνα με την ΑΕΚ θα είναι ο Κώστας Μπράτσος, ο οποίος χαίρει της εκτίμησης της διοίκησης. Μάλιστα πέρυσι διαδέχθηκε τον Γκιγέρμο Αμπασκάλ στα μισά της σεζόν. Super League Ελλάδα Live Streaming

ΑΕΚ – Βολος Live Streaming: Προτεραιότητα οι ακραίοι για μεταγραφές

ΑΕΚ – Βολος Live Streaming: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιβεβαίωσης θέσης για το ματς

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διαδικασία εξασφάλισης θέσης από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2022-23 για τον αγώνα ΑΕΚ – Βόλος ΝΠΣ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γιώργος Καμάρας» της Ριζούπολης (27/8 – 21.30).
Σύμφωνα με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, αύριο θα ξεκινήσει η διάθεση και των απλών εισιτηρίων μόνο με ηλεκτρονική πώληση. Βέβαια, έχουν μείνει ελάχιστα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εξασφάλισης θέσης από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2022-23 για τον αγώνα ΑΕΚ – Βόλος ΝΠΣ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γιώργος Καμάρας» της Ριζούπολης (27/8 – 21.30).

Οι φίλαθλοι που συμμετείχαν σε αυτήν έχουν αποκτήσει αυτομάτως δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο της Ριζούπολης μόνο με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας τους, στη θύρα που θα τους υποδειχθεί με νεότερη ανακοίνωση αύριο, Παρασκευή.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι έχει απομείνει περιορισμένος αριθμός θέσεων και ως εκ τούτου αύριο (26/8) θα ξεκινήσει η διάθεση και απλών εισιτηρίων μόνο με ηλεκτρονική πώληση. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθούν μέσω της αυριανής ανακοίνωσης.

Παρελθόν ο Λε Ταλέκ