ΑΕΚ - Βόλος Live Streaming | Κύπελλο Ελλάδος 2020/21

ΑΕΚ - Βόλος Live Streaming

ΑΕΚ – Βόλος Live Streaming

ΑΕΚ – Βόλος Live Streaming:

Επιτακτική ανάγκη για την ΑΕΚ, χωρίς άγχος ο Βόλος…

Με εκ διαμέτρου αντίθετα συναισθήματα μπαίνουν στην διαδικασία των προημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας η ΑΕΚ και ο Βόλος, που θα κοντραριστούν στο πρώτο μεταξύ τους ματς στο ΟΑΚΑ (10/2, 17:00).

ΑΕΚ – Βόλος Live Streaming

Παρά το ενθαρρυντικό ξεκίνημα με τον Μανόλο Χιμένεθ η ΑΕΚ επέστρεψε το τελευταίο διάστημα στις προβληματικές και αναποτελεσματικές εμφανίσεις. Η Ένωση προκρίθηκε με ήττα από τους «16». Αυτό γιατί έχασε 2-1 στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα και πήρε το εισιτήριο λόγω του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ. Αυτό θέλει η να επαναλάβει και στο παιχνίδι με τον Βόλο, να πάρει μια νίκη ασφαλείας ενόψει της ρεβάνς. Το ακριβές σκορ 2-0 υπέρ της ΑΕΚ δίνει 5.45.  

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θέλει το νικηφόρο αποτέλεσμα για να γιατρέψει τις πληγές τις, καθώς στα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχει δύο ήττες, δύο ισοπαλίες και μόνο τη νίκη επί του ΟΦΗ. Το θετικό για τους κιτρινόμαυρους είναι ότι ο φιλοξενούμενος Βόλος δεν διάγει την καλύτερη του περίοδο αγωνιστικά. Το σενάριο να νικήσει η ΑΕΚ και να σημειωθούν μέχρι δύο γκολ στο παιχνίδι έχει απόδοση 3.00.Παναθηναϊκός Ειδήσεις

ΑΕΚ – Βόλος Live Streaming

Για τον φιλοξενούμενο Βόλο η ιστορία του κυπέλλου αποτελεί υπέρβαση και έχει το πλεονέκτημα της άγνοιας κινδύνου, αλλά και της έλλειψης άγχους. Η ομάδα της Μαγνησίας  απέκλεισε στους 16 τον ΟΦΗ νικώντας 2-0 στο Πανθεσσαλικό και αποσπώντας ισοπαλία με σκορ 1-1 στο Ηράκλειο. Η πιθανότητα να πάρει την ισοπαλία ο Βόλος στο ΟΑΚΑ δίνει στοιχηματικά 5.50.

Οι δύο ομάδες έχουν κοντραριστεί 4 φορές σε επίσημα παιχνίδια τα τελευταία χρόνια που εμφανίστηκε ο ΝΠΣ Βόλος, με την ΑΕΚ να μετρά τρεις νίκες και ένα ματς να έχει έρθει ισόπαλο.Live Streaming

ΑΕΚ – Βόλος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΕΚ – Βόλος

ΑΕΚ – Βόλος Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News