ΑΕΚ - Τράμπζονσπορ Live Streaming

ΑΕΚ - Τράμπζονσπορ Live Streaming

Σούπερ προσφορά* στο ΑΕΚ – Τράμπζονσπορ

ΑΕΚ – Τράμπζονσπορ Live Streaming: Βάσεις πρόκρισης θέλει να χτίσει η ΑΕΚ στο άδεια λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, όπου θα υποδεχτεί την Τραμπζονσπόρ στο πρώτο ματς των πλέι οφ του Europa League.

Νέα αρχή με φόντο τους ομίλους του Europa League ψάχνει η ΑΕΚ, που θα υποδεχτεί την Τραμπζονσπόρ στο ΟΑΚΑ (21:00,Novasports 1) για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ο στόχος, μάλιστα, είναι διπλός. Αφενός το αποτέλεσμα που θα δώσει το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Τραπεζούντα, αφετέρου μια πειστική εμφάνιση, που θα κρατήσει οριστικά στο παρελθόν στην αναστάτωση που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα στο εσωτερικό της ομάδας.

Στην προσπάθεια αυτή ο Μιγκέλ Καρντόσο δεν θα έχει στη διάθεσή τους ανέτοιμους Κλωναρίδη και Τσιγκρίνσκι, ενώ για λόγους τακτικής έμεινε εκτός ο Νίκλας Χουλτ.

[the_ad id=”309153″]

ΑΕΚ – Τράμπζονσπορ Live Streaming

Ηχηρή απουσία, βέβαια, είναι και αυτή του κόσμου. Η ΑΕΚ θα δώσει το κρίσιμο ματς χωρίς τη βοήθεια του 12ου παίκτη της, λόγω τις τιμωρίας που «κουβαλάει» από πέρυσι. Στις εξέδρες θα βρίσκονται μόνο 100-150 παιδιά, κάποια από τις ακαδημίες τμημάτων της και κάποια από τα «Παιδικά χωριά SOS».

Στην 11άδα που σκέφτεται να κατεβάσει ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις, με το 4-3-2-1 να διατηρείται. Ο Μπαρκας θα υπερασπιστεί την εστία των «κιτρινόμαυρων», με τους Λόπες και Πουλίνιο αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, ενώ Σβάρνας και Βράνιες θα βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας.

Ίδια με το ματς κόντρα στην Κραϊόβα θα είναι πιθανότατα και η επιθετική γραμμή, με τους Μάνταλο και Ζεράλδες στις πτέρυγες, Λιβάγια στο κέντρο και Ολιβέιρα στην κορυφή. Η μοναδική αλλαγή αναμένεται να είναι στη μεσαία γραμμή, όπου στο πλευρό του Σιμόες θα μπει ο Σιμάο στη θέση του Κριστίστιτς.

[the_ad id=”309113″]

ΑΕΚ – Τράμπζονσπορ Live Streaming

Ο Μιγκέλ Καρντόσο ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν «κλίκες» στα αποδυτήρια της ΑΕΚ.

Να καταστήσει σαφές πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ και όσα δήλωσε μετά το 1-1 απέναντι στην Κραϊόβα δεν αποτελούσαν αιχμή, αλλά ένα μήνυμα-οδηγό για όλη τη σεζόν έσπευσε ο Μιγκέλ Καρντόσο στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του πρώτου αγώνα με την Τραμπζονσπόρ. Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός μεταξύ Ελλήνων, Πορτογάλων, Σέρβων ή άλλων εθνικοτήτων στα αποδυτήρια.

«Μετά το τελευταίο παιχνίδι ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά. Υπήρχαν πολλές υποθέσεις και πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα για όλους. Ίσως όσα είπε μετά το ματς να μην έγιναν απόλυτα κατανοητά και καλό θα ήταν να γνωρίζετε τι ακριβώς ήθελα να πω.

Και είναι ένα μήνυμα που επεκτείνεται στα δύο ευρωπαϊκά ματς μέχρι και το τέλος της σεζόν. Αν θυμάστε, όταν ήρθα στην ομάδα και παρουσιάστηκα, είπα ότι είμαι περήφανος που ήρθα σε έναν σύλλογο με ταυτότητα και αξίες, κάτι που είναι σημαντικό για μένα. Έχουμε ένα ενδιαφέρον γκρουπ παικτών, αλλά όχι τους καλύτερους στον κόσμο.

ΑΕΚ – Τράμπζονσπορ Live Streaming

Μετά το παιχνίδι όταν μίλησε για το πνεύμα και το να είμαστε δυνατοί, έχει να κάνει με όλα αυτά. Πρέπει να έχουμε ένα γκρουπ που μπορεί να αναπτυχθεί, ώστε να είμαστε δυνατοί σαν ομάδα. Είμαι σίγουρος πως η σεζόν θα είναι δύσκολη, ήδη είναι δύσκολη και μόνο ένα πολύ δυνατό γκρουπ θα παλέψει για τους στόχους που έχουν τεθεί.

Αυτό δεν είναι κριτική για τα αποδυτήρια, απλώς μια δήλωση. Είναι λογικό μετά από δύο μήνες δουλειάς, με πολλές αλλαγές στο ρόστερ, οι παίκτες ακόμη να γνωρίζονται μεταξύ τους.

Όταν είπα ότι πρέπει να έχουμε ένα δυνατό γκρουπ, εννοούσα πως πρέπει να έχουμε αυτές τις αξίες και μέσα στο γήπεδο. Είναι εύκολο για μένα να σας το πω τώρα, γιατί είναι εδώ ο Μπάρκας και αυτό το μήνυμα το περνάω κάθε μέρα στις προπονήσεις και στα αποδυτήρια. Σε αυτά τα αποδυτήρια δεν βλέπω αν είναι Έλληνες, Σέρβοι, Πορτογάλοι ή από οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Βλέπω την απόδοσή τους, τη διάθεσή τους, την προσπάθειά τους και πάντα στην ομάδα μας θα υπάρχει αξιολόγηση απόδοσης και στρατηγική.

Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο με μικρά πράγματα, κοιτάμε αυτά που ελέγχουμε και αυτό γίνεται μόνο μέσω της δουλειάς. Κι αυτό κάνουμε από την πρώτη μέρα», τόνισε στην μακροσκελή αρχική του θέση ο Πορτογάλος τεχνικός.

ΑΕΚ – Τράμπζονσπορ Live Streaming

Στη φιλοσοφία του Μιγκέλ Καρντόσο που πρέπει να συνεχίσουν να υπηρετούν οι παίκτες της ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Β. Μπάρκας, τονίζοντας ότι θα είναι αποτυχία ενδεχόμενος αποκλεισμός από την Τραμπζονσπόρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Αναφορικά με την απόδοση της ΑΕΚ στο ματς με την Κραϊόβα είπε: «Ήταν ένα κακό ματς για μας, ένα κακό ημίχρονο. Είχαμε το σκορ, αλλά δεν παίξαμε την μπάλα που χρειαζόταν. Θα υπάρχουν και τέτοια παιχνίδια. Το καλό είναι ότι περάσαμε, το αφήνουμε πίσω και κοιτάμε να κάνουμε όσα μας ζητά ο προπονητής».

Για το αν νιώθει πίεση και για το πλάνο του προπονητή: «Δεν νιώθω κάποια πίεση. Ίσα-ίσα μου αρέσει. Θα έρθουν και λάθη, αν δεν προσπαθείς δεν κάνεις λάθη. Το γήπεδο δεν βοηθά τόσο, είναι κάτι που δεν το περιμέναμε, αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία. Όμως αν μείνουμε πιστοί στο πρόγραμμα θα κάνουμε αυτό που μας ζητεί ο προπονητής. Η ανάπτυξη από πίσω δεν συνηθίζεται στα ελληνικά γήπεδα, αλλά θα βοηθήσει τους παίκτες. Οπότε πρέπει να μείνουμε πιστοί σε αυτό το πλάνο».

Για τον στόχο της πρόκρισης στους ομίλους: «Όταν είσαι ΑΕΚ πρέπει να έχεις ψηλούς στόχους. Αν δεν μπούμε στους ομίλους θα είναι αποτυχία».
Σχετικά με το αήττητο της ΑΕΚ στο Europa League είπε: «Σίγουρα οι αντίπαλοι θα ξέρουν τι σημαίνει ΑΕΚ. Το αήττητο είναι κάτι που το θέλουμε, αλλά αυτό που θέλουμε περισσότερο είναι οι νίκες, γιατί αυτό θα μας φέρει στην επόμενη φάση
».

Για το αν μίλησε με κάποιον από τους Έλληνες που παίζουν στην Τουρκία για να πάρει πληροφορίες για την Τραμπζονσπόρ απάντησε: «Προσωπικά δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Εγώ ακούω αυτά που μου λέει ο προπονητής. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

[the_ad id=”309113″]

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 21.00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1

ΑΕΚ – Τράμπζονσπορ Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το aek trabzonspor fc live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Europa League με πλούσιο Live Streaming*!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News