ΑΕΚ - Περιστέρι LIVE STREAMING

ΑΕΚ - Περιστέρι LIVE STREAMING

ΑΕΚ – Περιστέρι LIVE STREAMING: Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League, θα γίνει το Σάββατο (19/10, 17:00) στο ΟΑΚΑ όπου θα αναμετρηθούν ΑΕΚ και Περιστέρι Winmasters που έκλεισαν την περσινή σεζόν με τη μεταξύ τους σειρά μικρών τελικών των πλέι οφ.

ΑΕΚ – Περιστέρι LIVE STREAMING: Η ΑΕΚ μπήκε στο φετινό Πρωτάθλημα με ρεκόρ 1-2 ενώ το Περιστέρι Winmasters είναι μία από τις τρεις ομάδες που έκαναν το 3/3.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Από την ιστορία αυτών των αγώνων στο Πρωτάθλημα, προκύπτει μια ισορροπία αποτελεσμάτων αφού η ΑΕΚ μετράει 23 και το Περιστέρι Winmasters 22 νίκες στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος, ενώ στα χρόνια που προηγήθηκαν για την Α1, από το 1989 μέχρι το 1992, σημείωσαν από τέσσερις νίκες.

Μένοντας στα χρόνια της ΕΚΟ Basket League (από το 1992-93), η “Ένωση” έχει το προβάδισμα ως γηπεδούχος με 15 νίκες έναντι επτά των “κυανοκίτρινων”.

Είναι ένα ζευγάρι μέσα από το οποίο προκύπτουν αρκετά κοινά πρόσωπα.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ Δημήτρης Μαυροειδής, άρχισε την καριέρα του στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα με το Περιστέρι στις 20 Ιουνίου 2003 (Ολυμπιακός-Περιστέρι 73-83).

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος πέρασε την προηγούμενη διετία στην “Ένωση” πανηγυρίζοντας τρεις τίτλους με τη φανέλα του, ενώ σε δύο από αυτούς είχε συμμετοχή ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

Στο ρόστερ του Περιστερίου Winmasters ανήκει και ο Γιάννης Αγραβάνης αγωνιζόμενος για δεύτερη σεζόν ως “δανεικός” από την ΑΕΚ.

ΑΕΚ

*Με δύο τάπες ο Δημήτρης Μαυροειδής θα γίνει ο 6ος παίκτης στην ιστορία της ΑΕΚ στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, που θα φτάσει τις 50.

*Ο Κέβιν Λάνγκφορντ είναι ο πρώτος και με διαφορά στις εκτελεσμένες βολές. Έχει σουτάρει 30 φορές από τη γραμμή του φάουλ και τον ακολουθούν με 20 οι Άλμαν του Λαυρίου Megabolt και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης του Ιωνικού Affidea. O Αμερικανός ευστόχησε στις 25 από τις 30 βολές του και είναι βέβαια πρώτος και σε αυτή τη λίστα.

*Η ΑΕΚ είναι η ομάδα με το υψηλότερο ποσοστό στις βολές μετά από τρεις “στροφές” στην ΕΚΟ Basket League αφού εκτελεί με 77,22%. Είναι ακόμη η ομάδα με τα λιγότερα λάθη (32).

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ WINMASTERS

*Με πέντε αμυντικά ριμπάουντ ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος θα γίνει ο 6ος της σχετικής λίστας στην ΕΚΟ Basket League. Έχει 1.145 και μπροστά του με 1.149 είναι ο Γιώργος Καράγκουτης.

*Με δύο κλεψίματα, ο Βασίλης Ξανθόπουλος θα γίνει ο 4ος παίκτης στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος που θα φτάσει τα 500.

*To Περιστέρι Winmasters είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα στα κλεψίματα, στην αρχή του Πρωταθλήματος. Έχει 35, εννιά περισσότερα από τον Ηρακλή που ακολουθεί.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Λινκ… http://la8osapofash.com/publ/basket/basket/19_10_2019_17_00_aek_athens_peristeri/486-1-0-14818

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News