ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (11/5)

ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming | AEK – PAS Giannina Live Streaming: Η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 8η αγωνιστική των playoffs της Super League. Σέντρα στο ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα στις 19:30.

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για το φινάλε των playoffs και η κατάσταση για τα τελευταία ευρωπαϊκά εισιτήρια δείχνει εντελώς οριακή. Η ΑΕΚ «καίγεται» για τη νίκη απέναντι στον «Άγιαξ της Ηπείρου», η οποία αν έρθει θα είναι η πρώτη εντός έδρας στο μίνι πρωτάθλημα (0-1-2). Θετικός οιωνός για τους «κιτρινόμαυρους» είναι το γεγονός ότι φέτος έχουν μόνο νίκες απέναντι στους Γιαννιώτες, δύο στην κανονική διάρκεια και μία στα playoffs.

Στη βαθμολογία η ΑΕΚ βρίσκεται στην 5η θέση. Έχει 53 βαθμούς, όσους και ο Άρης, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς υπερτερούν στην ισοβαθμία. Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου «κόλλησε» στο 0-0 εντός έδρας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Όμως είδε τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη (0-1) στο «Βικελίδης» και να την κρατάει ζωντανή στη μάχη. Την επόμενη αγωνιστική οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Άρη, ενώ κλείνουν τις υποχρεώσεις τους στο ΟΑΚΑ με τους «ερυθρόλευκους».

Ο τεχνικός της ομάδας «πονοκεφαλιάζει» με τη στελέχωση της ενδεκάδας. Για διαφορετικούς λόγους οι ΑΕΚ πηγαίνει σε μια σειρά τριών «τελικών» έχοντας ουσιαστικά 13-14 παίκτες «ενεργούς» στο ρόστερ της. Σε ακόμη ένα παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βράνιες, Σιμόες και Γέβτιτς, ενώ φυσικά εκτός παραμένουν οι Αραούχο και Γαλανόπουλος.

Ο ΠΑΣ θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ με στόχο ακόμη μία έκπληξη. Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα του Μεταξά έχοντας εξαιρετική εικόνα πήρε την πρώτη της νίκη στη διαδικασία επικρατώντας του ΠΑΟΚ με γκολ του Σνάιντερ (77’) πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 1-0.

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming: «Είμαστε στον σωστό δρόμο»

Για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και την πορεία του ΠΑΣ στα πλέι οφ: «Αυτό περιμέναμε γι’ αυτό δουλεύαμε. Τόσο καιρό κάναμε κάποια μικρά βήματα και αυτό φάνηκε στα τελευταία παιχνίδια. Τελικά φτάσαμε στη νίκη».

Με το αν έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του: «Τόσο τα τρία γκολ με την ΑΕΚ αλλά και σήμερα, το πρώτο γκολ που ήταν οφσάιντ, αν ήταν, βγήκαν με πολύ όμορφες συνεργασίες. Με αυτό χαίρομαι κυρίως, που δηλαδή κάνουμε ότι δουλεύουμε στις προπονήσεις».

Αν ήταν η καλύτερη εμφάνιση του ΠΑΣ στα πλέι οφ: «Δεν νομίζω, και με τον Ολυμπιακό κάναμε καλή εμφάνιση σε ένα λίγο πιο δύσκολο παιχνίδι. Αλλά και με την ΑΕΚ που κάναμε κάποια λάθη μόνο αμυντικά, και τα τρία παιχνίδια έδειξαν πως είμαστε στον σωστό δρόμο».

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming: Τι είπε ο Κριχόβιακ

«Αν αισθάνομαι σταρ εδώ; Με υποδέχθηκαν πολύ καλά και αισθάνομαι ότι ο σύλλογος και οι οπαδοί με σέβονται, αλλά είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα και θα είναι παραπλανητικό αν δεν μεταφραστεί αργότερα στον αγωνιστικό χώρο. Αν δεν παίζεις στο σωστό επίπεδο, μπορείς να πέσεις πολύ εύκολα. Δεν αισθάνομαι σαν σταρ. Σε κάθε προπόνηση πρέπει να αποδεικνύω ότι δεν ήρθα εδώ μόνο για τον καλό καιρό», σχολίασε αρχικά.

Όσο για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, είπε: «Όταν σταματήσω θα ήθελα να μείνω κάπου για περισσότερο χρόνο. Θα ήθελα να παίξω για έναν σύλλογο για τρία ή τέσσερα χρόνια και μετά να πάω στον πρόεδρο και να του πω να καθοδηγήσω στην ομάδα. Τι μου αρέσει σε αυτό; Ακόμα και η γυναίκα μου, μου λέει ότι μου ταιριάζει αυτή η ιδιότητα.

Ο κόσμος δεν πιστεύει ίσως ότι δεν διαβάζω τα σχόλια που αφορούν εμένα. Και θεωρώ πως αυτό είναι πολύ σημαντικό στη ζωή ενός προπονητή. Είναι μια ιδιότητα πολύ κοντά σε αυτό που κάνω σε όλη μου τη ζωή. Θέλω πάντα να έρχομαι πρώτος μέσα στην ομάδα, ακόμα και πριν τον προπονητή και να κάνω προπόνηση στο γήπεδο ή στο γυμναστήριο. Η σκληρή δουλειά μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση».

 

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming: Ξεκάθαροι Στάνκοβιτς και Σιμάνσκι

Μιλώντας στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης για την επόμενη μέρα στην Ένωση, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς επισήμανε: «Πρέπει να κερδίσουμε και τα τρία που απομένουν αρχλης γενομένης από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα μεσοβδόμαδα. Πρέπει να κερδίσουμε, πρέπει, επιτέλους να νικήσουμε στην έδρα μας. Όσο για την εικόνα της ΑΕΚ, ο Στάνκοβιτς παρουσιάστηκε ρεαλιστής. «Ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς από πλευράς δημιουργίας, με εξαίρεση τη φάση με το δοκάρι του Χατζισαφί. Όταν δεν κάνεις ευκαιρίες δεν μπορείς να κερδίσεις. Και μάλιστα απέναντι στον Παναθηναϊκό, κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ντάνιελ Σιμάνκσι: «Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Κάναμε ευκαιρίες, δεν σκοράραμε. Τελείωσε το ματς 0-0. Πρέπει να τελειώνουμε τις φάσεις και να επιβιώσουμε στα επόμενα παιχνίδια».

Αν υπήρχε άγχος: «Όχι δε νομίζω ότι είχαμε άγχος. Είχαμε μιλήσει πριν το ματς, ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Έπρεπε να σκοράρουμε. Το ποδόσφαιρο μερικές φορές δεν σε βοηθάει, είχαμε ένα άτυχο παιχνίδι».

Αδιάφορος βαθμολογικά ο ΠΑΣ, όχι αγωνιστικά

Οι Γιαννιώτες διατηρούν κάποιες ελάχιστες ελπίδες για την 4η θέση, από την οποία απέχουν επτά βαθμούς. Ο τεχνικός της ομάδας τονίζει πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η εξέλιξή της σε πρώτη φάση και η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις να βγαίνει στο γήπεδο.

Με πολλές απουσίες θα αγωνιστεί και ο ΠΑΣ καθώς μετά το ματς κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» προέκυψαν νέα προβλήματα, με τους Πίρσμαν, Γκαρτνάβσκι και Ντομίνγκεθ να τίθενται εκτός μάχης μαζί με τους Ποζνάσκι και Μορέιρα.

 

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming | Links:

Κλικ για να δείτε το ματς

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/11_5_2022_19_30_aek_pas_giannina/47-1-0-26400

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News