ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming

  • 3/2/2019 – 19:30
  • ΟΑΚΑ
  • Novasports 1

Να αποδείξει πρωτίστως στον εαυτό της πως οι 14 βαθμοί διαφοράς δεν είναι αντιπροσωπευτικοί και να παραμείνει στο κυνήγι της δεύτερης θέσης θέλει η ΑΕΚ υποδεχόμενη τον ΠΑΟΚ.

Νίκη για πολλούς λόγους θέλει η ΑΕΚ στο αποψινό μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Η «Ένωση» πρωτίστως θέλει να διατηρήσει την επαφή της με τη δεύτερη θέση, στην οποία βρίσκεται ο Ολυμπιακός, αλλά ταυτόχρονα να αποδείξει πως η διαφορά 14 βαθμών που τη χωρίζει από την κορυφή δεν είναι αντιπροσωπευτική.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα παρεκκλίνει από την πετυχημένη συνταγή του 3-5-2 που εφαρμόζει από την αρχή του νέου έτους.

Όλα δείχνουν πως ο Άλεφ έχει προβάδισμα για να παίξει στο κέντρο αντί του Κρίστισιτς, ενώ στις υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένονται εκπλήξεις.

Ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι και Οικονόμου θα είναι από τα αριστερά προς τα δεξιά οι τρεις της άμυνας, με τον Γκάλο στα δεξιά και τον Χουλτ αριστερά σε ρόλο μπακ-χαφ.

Ο Άλεφ θα πλαισιώνεται στα χαφ από Μπακασέτα και Μάνταλο, ενώ ο Λιβάγια θα υποστηρίζει επιθετικά τον Πόνσε.

Στην αποστολή έχουν επίσης συμπεριληφθεί οι Τσιντώτας, Τσόσιτς, Σβάρνας, Αλμπάνης, Κλωναρίδης και Μπογέ, ενώ δεν είναι διαθέσιμος ο τραυματίας Γαλανόπουλος.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Πιο κοντά στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος θέλει να φτάσει απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στο ΟΑΚΑ, άλλωστε, ο «Δικέφαλος του Βορρά» σήκωσε το δεύτερο σερί Κύπελλό του την περσινή σεζόν και θα ήθελε να δώσει απαντήσεις σε όσους αμφισβητούν τη φετινή κυριαρχία του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, από την πλευρά του, έχει ζητήσει τον έλεγχο του ρυθμού στο παιχνίδι, κυρίως στη μεσαία γραμμή και παράλληλα οι παίκτες του να έχουν καλές συνεργασίες στα πλάγια.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, οι Θεσσαλονικείς θα παίξουν με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Σάχοφ και Μαουρίσιο, με τον Ζάμπα και τον Ελ Καντουρί στα πλάγια. Ρόλο επιτελικού μέσου θα αναλάβει ο Μπίσεσβαρ και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ακπόμ.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 19:30, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα και τα παρακάτω links!

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

https://www.google.gr/search?biw=1366&bih=657&tbs=qdr%3Ad&ei=Z-dWXKaLIq3orgSKwbLgBQ&q=aek+paok+live+streaming&oq=aek+paok+live+streaming&gs_l=psy-ab.3..0i7i10i30l2j0i7i30j0i7i10i30j0i7i30l2j0i7i10i30j0i7i30l3.33624.34572..34705…0.0..0.176.1120.0j7……0….1..gws-wiz.SHScfpEtEQg

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News