ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι | 18/10/2020

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Το πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής της Superleague ξεκινάει με το σπουδαίο ντέρμπι των δικεφάλων στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Χωρίς τους Ινσούα και Γκαρσία η «Ένωση» θα ριχτεί στη μάχη απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να χρειάζονται απεγνωσμένα τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η ΑΕΚ προέρχεται από το στραβοπάτημα στο Περιστέρι, όπου και ηττήθηκε με 1-0. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έχει χάσει έδαφος από τις δύο ισοπαλίες με Ατρόμητο και Βόλο και θέλει ένα μεγάλο «διπλό» ψυχολογίας ενόψει και της Ευρώπης.

Οι δύο ομάδες παίζουν στο Europa League, αλλά η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι μείζονος σημασίας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming:  | Σάκχοφ: «Σίγουρα θέλω πρωτάθλημα με την ΑΕΚ»

Διαβάστε τις δηλώσεις του άσου της Ένωσης στην κάμερα του ΟΠΑΠ

Την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και πολλές νίκες με την ΑΕΚ έθεσε ως στόχο του ο Εβγκέν Σάκχοφ σε δηλώσεις του στην κάμερα του ΟΠΑΠ.

Ο άσος της Ένωσης χαρακτήρισε αρκετά δύσκολο και σημαντικό τον τρέχοντα μήνα και επεσήμανε ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να έρθουν αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του ΟΠΑΠ:

«Έχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας. Είναι ένας σημαντικός μήνας και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για κάθε πόντο».

Για το κλίμα στην ομάδα:

«Οι συμπαίκτες μου και γενικότερα όλη η ομάδα είναι καταπληκτική. Με καλωσόρισαν πολύ θερμά. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Το αντιμετωπίζω ως ένα ακόμα παιχνίδι στη Σούπερ Λίγκα, τίποτα ιδιαίτερο. Θα βρεθώ απέναντι σε μια ομάδα όπου έπαιξα για τρία χρόνια αλλά το πιο σημαντικό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι».

Για τον στόχο του:

«Σίγουρα θέλω πρωτάθλημα με την ΑΕΚ. Θέλω να κερδίσω όλα τα παιχνίδια. Τώρα έχουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ και θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου κι να το κερδίσω. Το πιο σημαντικό για εμάς όμως είναι κάθε φορά το επόμενο ματς. Να κερδίζουμε και στο τέλος θα δούμε που βρισκόμαστε».

Για το Europa League:

«Όλες οι ομάδες βρίσκονται σε καλό επίπεδο. Πρέπει να το πιστέψουμε για να προκριθούμε από τον όμιλο. Αν κάνουμε το καλύτερο δυνατό πιστεύω ότι μπορούμε να περάσουμε».

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Λινκς για το παιχνίδι…

http://www.soccerjumbotvs.me/ch-1.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News