ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Live Streaming | Κύπελλο Ελλάδας 2020/21

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming:

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Μοιάζει με… ευκαιρία το κύπελλο για τους δικέφαλους!

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στο ΟΑΚΑ με τις δύο ομάδες να θέλουν το προβάδισμα για τον τελικό (6/4, 20:00).

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Ζωντανά

Σε δύσκολη φάση βρίσκεται η ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα όπου ψάχνει κάτι για να πιαστεί. Το κλίμα μετά το 1-5 από τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα είναι βαρύ και όλοι στην Ένωση γνωρίζουν ότι ένα αποτέλεσμα και ακόμη παραπάνω μια διάκριση στο κύπελλο θα αποτελέσει την άμεση γιατρειά… Η νίκη της ΑΕΚ έχει απόδοση 2.65.

Ασφαλώς και θα πρέπει να αλλάξουν πολλά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και είναι βέβαιο ότι ο Μανόλο Χιμένεθ θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα με την ελπίδα η ομάδα να ανταποκριθεί πρώτα από όλα ανασταλτικά.Παναθηναϊκός Νέα

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live

Ανάλογη είναι η κατάσταση και στον ΠΑΟΚ ο οποίος ηττήθηκε 3-0 από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο και υπάρχει έντονη πίεση. Βέβαια, πριν δύο εβδομάδες ο δικέφαλος του Βορρά είχε επικρατήσει της Ένωσης 3-1 στην Τούμπα για το πρωτάθλημα και χωρίς να δυσκολευτεί. Υπό αυτή την έννοια ο ΠΑΟΚ θα πάει στο ΟΑΚΑ για να νικήσει και να αποτελειώσει την Ένωση από το πρώτο ματς. Το διπλό πληρώνει στο αξιοσέβαστο 2.85!

Στη προηγούμενη φάση του θεσμού η ΑΕΚ απέκλεισε τον Βόλο και ο ΠΑΟΚ την ομάδα της Λαμίας. Στο παιχνίδι πρωταθλήματος των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ το τελικό σκορ ήταν το 2-2. Αν ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδας λήξει ισόπαλος δίνει στοιχηματικά 3.20. Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/7SpABPaq

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News