ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (30/10)

AEK-ΠΑΟΚ Live Streaming 30-10

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming | AEK – PAOK Live Streaming: Το ντέρμπι «δικεφάλων» ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ (19:30) ξεχωρίζει από την 10η αγωνιστική της Super League. Αγώνας που δεν αποκλείεται να αλλάξει και τα δεδομένα στην βαθμολογία.

Η «Ένωση» θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί τον κύκλο των ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με όπλο το κατάμεστο νέο της γήπεδο, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει να φτάσει στην 6η σερί νίκη στο πρωτάθλημα. Ούτως ώστε να παραμείνει δυναμικά στο κόλπο της διεκδίκησης του τίτλου και στο κυνήγι του Παναθηναϊκού.

Ο Αργεντινός τεχνικός θα διατηρήσει το ίδιο αγωνιστικό προφίλ με τα τελευταία παιχνίδια. Εκεί όπου η ομάδα του, μαζί με την πρόκριση επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο, έχει διατηρήσει σε τέσσερις σερί αναμετρήσεις το «μηδέν» στα μετόπισθεν. Μεσοεπιθετικά το ασφυκτικό πρέσινγκ φέρνει λύσεις. Ενώ στο σκοράρισμα ο Λιβάι Γκαρσία δίνει σταθερά λύσεις, έχοντας σημειώσει 5 γκολ αγωνιζόμενος ως καθαρός φορ.

Στο κομμάτι των απουσιών οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν με τους Τσούμπερ, Άμραμπατ και Φαν Βέερτ εκτός. Οι Μοχαμάντι και Χατζισαφί αμφίβολους ξανά, δεν αποκλείεται η ενδεκάδα του ντέρμπι να είναι η ίδια με αυτή που χρησιμοποιήθηκε απέναντι στον Λεβαδειακό.SuperLeague Ελλάδα Live Streaming

Με αρκετές απουσίες ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μετά τη «γκέλα» απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (2-2) στην Τούμπα, έχασε την επαφή του με την κορυφή της βαθμολογίας. Μπαίνει στην αγωνιστική στο -11 από τον Παναθηναϊκό και ουσιαστικά έχει τεθεί εκτός μάχης. Πηγαίνει στην έδρα της ΑΕΚ με την πλάτη στον τοίχο. Αφού σε καμία περίπτωση δεν θέλει να δει την αντίπαλό του να «ανοίγει» την διαφορά των 5 βαθμών από τη 2η θέση.

Με σύμμαχο την παράδοση ο Ραζβάν Λουτσέσκου ψάχνει λύση στα πολλά προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν την ομάδα. Ο «δικέφαλος του Βορρά» πηγαίνει στη δύσκολη αποστολή έχοντας επτά νίκες και πέντε ισοπαλίες στα τελευταία δώδεκα ματς κόντρα στην ΑΕΚ.

Ενόψει Νέας Φιλαδέλφειας, ο Ρουμάνος τεχνικός «πονοκεφαλιάζει» για τα άκρα της άμυνας. Και αυτός γιατί εκτός έχουν τεθεί οι Λύρατζης, Τσαούσης και Βιεϊρίνια με μυϊκά προβλήματα. Ερωτηματικά υπάρχουν και μεσοεπιθετικά, αφού η συμμετοχή των Ελ Καντουρί και Ζίβκοβιτς δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρη.ΑΕΚ Live Streaming

Λεβαδειακος – ΑΕΚ Live Streaming: «Απίστευτη η στήριξη στο πρόσωπό μου»

Για το προσεχές ματς με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο μίλησε στη συνδρομητική τηλεόραση ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Αργεντίνος τεχνικός.

«Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να βλέπω τους παίκτες μου να διασκεδάζουν να παίζουν ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν σκεφτόμουν αν είναι εύκολο ή δύσκολο να διαχειρίζομαι καλούς παίκτες. Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής, ζω σεβόμενος τον διπλανό μου, σεβόμενος τους παίκτες μου.

Αυτό που κάνω είναι να δουλεύω με πολλή αγάπη, με πολύ πάθος, είμαι αφιερωμένος σ’ αυτό που κάνω. Ζω την κάθε μέρα διαφορετικά και ξέρω πως πολλά έχουν να κάνουν με τα αποτελέσματα. Δουλεύω για να έχει ταυτότητα η ομάδα μου στο παιχνίδι της. Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικοί όλοι στην ομάδα και η στήριξη που μου παρέχουν όλοι είναι πραγματικά απίστευτο».AEK Live Streaming

Μήνυμα από την διοίκηση προς τον κόσμο για το ντέρμπι

Έκκληση στους φιλάθλους της να προσέξουν τη συμπεριφορά τους στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ απευθύνει η ΠΑΕ ΑΕΚ. Ζητώντας τους να μην ανάψουν καπνογόνα, υπό τον κίνδυνο τιμωρίας. Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

«Η OPAP ARENA είναι ο ανυπολόγιστης αξίας θησαυρός όλων ΜΑΣ. Μέσα στο νέο ΜΑΣ γήπεδο κάνουμε την ομάδα ΜΑΣ ανίκητη. Δε πρέπει να παραχωρήσουμε ούτε χιλιοστό από την δυναμική που ΜΑΣ δίνει.

Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι το πρώτο από τα πολλά μεγάλα παιχνίδια που θα δώσει η ΑΕΚ στον Ναό ΜΑΣ φέτος, αλλά το πρωτάθλημα δεν κρίνεται μόνο σε αυτά. Θέλουμε και πρέπει να είμαστε όλοι μαζί κοντά στον Ματίας Αλμέιδα και στους παίκτες ΜΑΣ, σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια που αξίζουν τρεις βαθμούς.

Τα δίνουμε όλα λοιπόν στο ματς της Κυριακής για να τους βοηθήσουμε και μετά την νίκη δίνουμε ραντεβού ξανά στην OPAP ARENA για το ματς με τον ΟΦΗ. Χωρίς καπνογόνα και κινδύνους για τιμωρίες. Αν κάτι περνάει από το χέρι όλων μας στην φετινή προσπάθεια της ΑΕΚ, είναι αυτό. Καθαρός ουρανός και καθαρή νίκη για την ομάδα ΜΑΣ!»

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Η σφυρίχτρα του ντέρμπι

Για πρώτη φορά Πολωνός διαιτητής διευθύνει αγώνα ελληνικού πρωταθλήματος, με την ΚΕΔ να στέλνει τον Ντάνιελ Στεφάνσκι στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής της Superleague ανακοίνωσε η ΚΕΔ. Ορίζοντας έναν έμπειρο διαιτητή, με παραστάσεις, έστω κι αν προέρχεται από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Ο λόγος για τον 45χρονο Ντάνιελ Στεφάνσκι, τον πρώτο Πολωνό ρέφερι που επιλέγεται για αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το καλοκαίρι είχε βρεθεί ξανά στην Ελλάδα για το Ολυμπιακός-Μακάμπι Χάιφα 0-4, ενώ παλαιότερα διηύθυνε τους αγώνες ΠΑΟΚ-Αϊντχόφεν 4-1, Ολυμπιακός-Μπέτις 0-0 και Σταντάρ Λιέγης-Παναθηναϊκός 2-2. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Νταβίντ Γκόλις, Μίχαλ Ομπούκοβιτς, 4ος ο Κουτσιαύτης και στο VAR ο Πάβελ Μάλετς με τον Μπουξμπάουμ.

Μίλησε ανοιχτά ο Ράζβαν Λουτσέσκου

Για την διαχείριση του ΠΑΟΚ μετά τους τραυματισμούς: «Δεν μπορώ να πω ότι η απουσία ενός ποδοσφαιριστή μπορεί να επηρεάσει τόσο πολύ τους υπόλοιπους. Το πρόβλημα δεν ήταν τόσο ο Αστέρας όσο εμείς. Μας έλειψε η ένταση στην κυκλοφορία της μπάλας, όπως και της δεύτερης. Περισσότερο παίξαμε με τη σιγουριά μιας πάσας πάρα το να φέρουμε τη μπάλα μπροστά και να γίνουμε επικίνδυνοι.

Δεν αντιδράσαμε σωστά στα δύο γκολ που δεχθήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε διαφορετικά, αλλά κάναμε ένα λάθος που έφερε το πέναλτι στον αντίπαλο. Ακόμη και σε τέτοιο ματς με πολλά λάθη, δημιουργήσαμε μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι η αντίδραση των παικτών μετά το 0-2 σε αυτό που θέλουμε να χτίσουμε.

Μας έδωσαν φρεσκάδα και ενέργεια στο παιχνίδι. Ο Σβαμπ περιμένει αυτές τις στιγμές για να αποδείξει αυτό που μπορεί να προσφέρει. Ο Κωνσταντέλιας είναι ένα παιδί με πολύ ποιότητα, παίζει χωρίς άγχος και βγάζει ωραία πράγματα στο γήπεδο. Το μόνο που μπορεί να διορθώσει είναι η επιπολαιότητα που βγάζει  μερικές φορές».

Τις μεταπτώσεις του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια και για τους τραυματισμούς: «Αυτό έχει πολλές όψεις. Μία από αυτές είναι το γεγονός ότι πολλές φορές δεν σκοράρουμε εύκολα. Ενώ και τα λάθη που κάνουμε μας κοστίζουν. Γίνεται προσπάθεια να βρούμε ισορροπία ανάμεσα στα παιχνίδια. Για τους τραυματισμούς, ο Αντρίγια έσπασε το νύχι στο πόδι του. Ο Τσαούσης θα μείνει για περίπου ένα μήνα.

Έχει μία κάκωση σε μία μονομαχία με παίκτη του Αστέρα και δεν έβαλε καλά το πόδι του. Ο Λύρατζης έχει ένα θέμα στον προσαγωγό. Ο Ελ Καντουρί βγήκε γιατί αισθάνθηκε «βαρύ» το πόδι του και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε».

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming: «Με σκληρή δουλειά θα έρθουν τα αποτελέσματα»

Αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ θα σταθεροποιηθεί μέσα στη σεζόν και αν η διακοπή για το μουντιάλ θα βοηθήσει την ομάδα του: «Ως προπονητής είναι ότι η σκληρή δουλειά φέρνει αποτελέσματα, αλλά αυτή την ώρα με ενοχλεί ότι χάνουμε βαθμούς ακόμη και μετά από επιτυχημένα αποτελέσματα. Με ενοχλεί που βλέπω άλλες ομάδες να σκοράρουν εύκολα και να μη δέχονται γκολ, την ίδια στιγμή που εμείς έχουμε δεχθεί κάποια τέρματα ουσιαστικά στη τελευταία φάση. Παίζει ρόλο και η πίεση και αυτό περιγράφεται σε αυτό που είπα νωρίτερα, ότι μας λείπει η ένταση. Γίνεται πολύ δουλειά που μπορεί να μας προσφέρει σταθερότητα».

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News