ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Το κυρίως «πιάτο» της 5ης στροφής του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται με το main event, το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, αυτό των Δικεφάλων ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Η ΑΕΚ συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία με οδηγό τον Νίκο Κωστένογλου και επιθυμεί σήμερα να κάνει το βήμα τίτλου σε ένα ΟΑΚΑ 45 χιλιάδων φιλάθλων.

Η Ένωση ανακοίνωσε την αποστολή της με τον Νέλσον Ολιβέιρα να βρίσκεται σε αυτή. Ωστόσο, προέκυψε απρόοπτο με τον Σιμόες που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί του πόδι, με τις πρώτες ενδείξεις δύσκολα θα προλάβει να μπει στη 18άδα του παιχνιδιού.

Ο ΠΑΟΚ έρχεται στην Αθήνα με στόχο να «σβήσει» την ισοπαλία κόντρα στον Άρη και να συνεχίσει να βρίσκεται στη 1η θέση μαζί με τον Ολυμπιακό και παράλληλα να αφήσει πίσω την Ένωση.

Τελευταία φορά που αντιμετώπισε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κέρδισε και το Κύπελλο Ελλάδας και θέλει να ζήσει επιτυχίες και απόψε.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έκανε την έκπληξη συμπεριλαμβάνοντας τον Μαουρίσιο στην αποστολή, ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Λέο Μάτος.

Η «Ένωση» δείχνει πολύ καλύτερο πρόσωπο μετά την έλευση του Νίκου Κωστένογλου, υπάρχει συσπείρωση εντός και εκτός ομάδας, και δείχνει να ένα μικρό προβάδισμα έναντι των Θεσσαλονικέων.

Από την πλευρά τους, οι «ασπρόμαυροι» προβληματίζουν για την αμυντική λειτουργία τους, ενώ αποτελεί ερωτηματικό αν ο Αμπέλ Φερέιρα θα ξεκινήσει τον Πασχαλάκη ή θα βάλει στη θέση του τον Ζίβκοβιτς.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά», τώρα, ο κ. Φερέιρα δεν υπολογίζει τους Μάτος (τιμωρημένος) και Πέλκα (τραυματίας) και στη θέση τους θα παίξουν οι Ροντρίγκο και Μπίσεσβαρ.

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το paok aek live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

https://twitter.com/search?q=aek%20paok%20live%20streaming&src=typed_query&f=live

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News