Για το 2-0 και μένει το... σκούπισμα! - Τι ώρα παίζει ο Εξάστερος

Κάτας: «Ήμασταν νευρικοί - Να παίξουμε καλύτερα στην επίθεση»

Το ταξίδι για το 40ο πρωτάθλημα Ελλάδας συνεχίζεται…

Το 2-0 θέλει να κάνει απόψε (21/5, 21:15) ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ, για να πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς της Basket League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει Λαύριο ή Προμηθέα.

Το πρώτο βήμα και το 1-0 έγινε την Τετάρτη, με το 78-72 του ΟΑΚΑ. Στο ίδιο γήπεδο απόψε, με το Τριφύλλι τυπικά φιλοξενούμενο. Η αστοχία του Παναθηναϊκού πίσω από τα 6,75 ήταν αυτή που κράτησε χαμηλά τη διαφορά, αλλά και τον ίδιο χαμηλά στο σκορ.

Ακόμα καλύτερη εμφάνιση επιθετικά θέλει σήμερα ο Κάτας, για το 2-0 και εν συνεχεία το απόλυτο ενόψει των τελικών με Λαύριο ή Προμηθέα. Ο τρίτος ημιτελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 23/5. Εκτός ο τραυματίας Νεμάνια Νέντοβιτς. 

Τζάμπολ στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός απόψε στις 21:15. Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Κάτας για το 1-0 κόντρα στην ΑΕΚ:

«Έχω να πω ότι ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς. Παίξαμε εξαιρετική άμυνα. Κάποια πράγματα δεν πήγαν καλά στην επίθεση. Πρέπει να βασιστούμε στην άμυνα, γιατί αυτή ήταν που μας έδωσε τη νίκη σήμερα. Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα στο δεύτερο παιχνίδι, αλλά μας περιμένει ακόμη μία μεγάλη μάχη».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News