ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: «Παίζει» η έκπληξη με Καρλίτος

Προκαλεί... το «διπλό» του Παναθηναϊκού στη Λαμία!

Τα αμυντικά προβλήματα που παρουσιάζει σε κάθε παιχνίδι της η ΑΕΚ καλείται να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Γιοβάνοβιτς παραμονές των αγώνων δεν δείχνει την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει. Κοιτάει την τακτική και ζητάει συγκεκριμένα πράγματα, ενώ την ημέρα του αγώνα τους λέει τις τελευταίες λεπτομέρειες. Δεν βλέπω να αλλάζουν πολλά πράγματα στο κέντρο της άμυνας, όπου δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Ο Σένκεφελντ έπαιξε με τον Εργοτέλη, έβγαλε κάποια θεματάκια, θέλει ρυθμό για να πάρει τα πάνω του», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ξεκάθαρος στόχος του Παναθηναϊκού, όπως σε κάθε άλλο αποτέλεσμα, είναι η νίκη. Δεν συμβιβάζεται με κάτι άλλο πέρα από τη νίκη. Με τον Γιοβάνοβιτς ο αντίπαλος δεν κάνει φάσεις, είτε έχει την μπάλα ή έχει καλή ισορροπία την άμυνά του, μπορεί με μία φάση να κάνει γκολ. Η ΑΕΚ θέλει προσοχή στον μεσοεπιθετικό τομέα, όπου αρκετούς και ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να κάνουν ανά πάσα στιγμή τη ζημιά», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Ο Παναθηναϊκός θα εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν, αφού η ΑΕΚ έχει αδυναμίες που εμφανίζει σε κάθε ματς. Πολύ καλό νέο η επιστροφή του Καρλίτος, του πρώτου σκόρερ της ομάδας, και δεν πρέπει να αποκλειστεί κάποια έκπληξη με τον Καρλίτος. Δεν ξέρω αν θα παίξει στη θέση του Μακέντα, ο οποίος εκδήλωσε σημάδια κούρασης με τον Βόλο. Ας κρατήσουμε ότι ο Καρλίτος μπορεί να ξεκινήσει, ενώ είναι δύσκολο να ξεκινήσουν και οι δύο επιθετικοί σε σύστημα με τρία χαφ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News