ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Να μην δώσει άλλα δικαιώματα - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Να μην δώσει άλλα δικαιώματα - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός ώρα:

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός ώρα: Να σταθεί στο ύψος του και να νικήσει την ΑΕΚ απαιτείται από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα αναμετρηθεί για τρίτη φορά φέτος, πρώτη επίσημα απέναντι στους κιτρινόμαυρους στον μικρό τελικό του Σούπερ Καπ (ΕΡΤ Sports, 16:30, Newspao.gr).

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από το Περιστέρι στα ημιτελικά του Σούπερ Καπ με 82-90 και έμεινε εκτός τελικού.

Η απώλεια ενός επίσημου τίτλου «πλήγωσε» τους πράσινους, οι οποίοι με τη σειρά τους ψάχνουν ένα ξέσπασμα για την ενίσχυση της ψυχολογίας τους ενόψει της συνέχειας.

Πολλά ήταν τα κενά του Τριφυλλιού στην άμυνα, τα οποία «τρέχει» να καλύψει πριν ξεκινήσουν οι δύσκολοι ευρωπαϊκοί αγώνες. Θέμα υπάρχει και στα γκαρντ, εκεί όπου ο Τζάκσον το βράδυ της Τετάρτης ήταν κατώτερος των περιστάσεων.

Από την άλλη, η ΑΕΚ βρέθηκε και εκείνη προ εκπλήξεως, αφού γνώρισε τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα Πατρών με 98-88. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν κομβικό για τους Πατρινούς, που καθάρισαν το ματς με ένα μεγάλο σερί (από 67-67 στο 86-70!).

Στον τελικό ο Προμηθέας θα συγκρουστεί με το Περιστέρι στον μεγάλο τελικό του Σούπερ Καπ με τον Πρωταθλητή και την Κυπελλούχο να αγωνίζονται στον μικρό τελικό στις 16:30 το μεσημέρι. Τα φαβορί αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης και τα… αουτσάιντερ θα παίξουν στο τελικό ματς που θα κρίνει την κούπα για τη φετινή χρονιά.

Πάθημα που θα πρέπει να γίνει μάθημα θεωρεί ο Ντίνος Μήτογλου την ήττα του Παναθηναϊκού από το Περιστέρι στον δεύτερο ημιτελικό του Σούπερ Καπ.

«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι. Έπρεπε να βγάλουμε ενέργεια στο γήπεδο και το γνωρίζαμε. Αυτό φάνηκε και από τα τρίποντα του Περιστερίου (14/23), καθώς κυκλοφορούσαν καλά την μπάλα. Ήταν μεγάλο μάθημα αυτό το παιχνίδι για τη συνέχεια της σεζόν. Πρέπει να το ξεχάσουμε γιατί αύριο έχουμε άλλο παιχνίδι και πρέπει να συνεχίσουμε», ανέφερε ο διεθνής πάουερ φόργουορντ/σέντερ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News