AEK - Παναθηναικος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (8/5)

AEK - Παναθηναικος Live Streaming

ΑΕΚ – Παναθηναικος Live Streaming | AEK – Panathinaikos Live Streaming: Μεγάλο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19.30) με φόντο τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Σέντρα στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στις 19:30.

Τα playoffs της  Super League μπαίνουν στην τελική ευθεία και η «μονομαχία» ανάμεσα στις δύο ομάδες ενδέχεται να είναι καθοριστική. Η «Ένωση» είναι εκτός ευρωπαϊκής ζώνης, αφού βρίσκεται στην 5η θέση με 52 βαθμούς, ενώ οι «πράσινοι» πλέον κρατούν την τύχη στα χέρια τους καθώς ανέβηκαν στην 3η θέση με 54 βαθμούς.

Η ΑΕΚ μπορεί να έφυγε με βαθμό από την Τούμπα, όμως η ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-1) δεν την άφησε ικανοποιημένη. Πρώτον γιατί ενώ ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της δεν κατάφερε να επικρατήσει, δεύτερον γιατί σε ακόμη ένα ματς πλήρωσε την αδράνεια στην άμυνά της και λίγο έλειψε να ηττηθεί στο φινάλε.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ψάχνει να βρει τον τρόπο που η ομάδα του θα σταματήσει να δέχεται γκολ. Εδώ και εννιά παιχνίδια οι «κιτρινόμαυροι» μαζεύουν σταθερά τη μπάλα απ’ τα δίχτυα τους και κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το έργο τους. Μπαίνουν στην τελική ευθεία με στόχο τη νίκη κόντρα στο «Τριφύλλι», η οποία αν έρθει θα είναι η πρώτη στα playoffs εντός έδρας, ύστερα από τις ήττες με ΠΑΟΚ (0-1) και Άρη (1-2).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, θεωρείται πολύ δύσκολη η επιστροφή των Σιμόες και Γέβτιτς, που δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών τους. Ο τεχνικός της ομάδας θα διατηρήσει το 4-3-3 με τον Άμραμπατ να είναι το φαβορί για να βρεθεί και πάλι στην κορυφή της επίθεσης.

ΑΕΚ – Παναθηναικος Live Streaming: Ξεκάθαρος ο Στάνκοβιτς

το ατομικό λάθος που κόστισε ξανά στην ΑΕΚ στο προηγούμενο ματς: «Είναι αλήθεια. Σκοράραμε, δεχθήκαμε ένα ανόητο γκολ. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ βοήθησε την ομάδα του, εμείς χάσαμε τη συγκέντρωση μας, και οι δύο ομάδες την έχασαν. Στο δεύτερο δημιούργησαν και οι δύο ομάδες ευκαιρίες. Τελικά φεύγουμε με ένα βαθμό».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Ήρθαμε να κερδίσουμε, φεύγουμε με ένα βαθμό. Έχουμε δύο εντός έδρας ματς, πρέπει επιτέλους να κερδίσουμε εντός έδρας για να βγούμε στην Ευρώπη στο τέλος».

Την ευκαιρία του Ολιβέιρα στο τέλος: «Δεν μπήκε γκολ κι αυτό ήταν το σημαντικό. Σε αυτή τη στιγμή νομίζω ήμασταν πολύ τυχεροί γιατί δεν ήμασταν καλά οργανωμένοι».

Τον Αλμέιδα: «Η προσοχή μου είναι στραμμένη στην έξοδο στην Ευρώπη. Είναι πολύ σημαντικά τα επόμενα παιχνίδια. Μετά από αυτό πολύ ευχαρίστως να μιλήσουμε για τον νέο προπονητή».

Τα παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία: «Δεν είμαστε χαρούμενοι με τη διαιτησία. Υπήρξαν λάθη σε φάσεις 50-50. Δεν βοηθηθήκαμε. Ένα παράδειγμα η φάση που κόπηκε όταν είχαμε ευκαιρία για αντεπίθεση. Θα μπορούσε να μετατραπεί σε ευκαιρία, αλλά δεν θέλω να επεκταθώ για τη διαιτησία».

Τη μάχη της Ευρώπης: «Πρέπει να κερδίσουμε τα δύο επόμενα ματς στην έδρα μας. Θα είναι καταστροφή αν δεν βγούμε στην Ευρώπη. Εκεί πρέπει να είναι το μυαλό μας προσηλωμένο στα δύο εντός έδρας ματς που ακολουθούν».

ΑΕΚ – Παναθηναικος Live Streaming: Κάλεσμα στον κόσμο από τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο

«Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι το Α και το Ω αυτής της ομάδας. Οι φίλαθλοί μας έχουν κάθε λόγο να είναι πικραμένοι εφέτος. Αλλά σε αυτές τις στιγμές στις μεγάλες οικογένειες μετράει η συσπείρωση. Και στην παρούσα φάση χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας περισσότερο από ποτέ».

ΑΕΚ – Παναθηναικος Live Streaming: Μίλησε για το μέλλον του ο Γκατσίνοβιτς

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς απέναντι σε ένα σκληρό αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και νομίζω πως αξίζαμε την νίκη. Δεν είμαστε χαρούμενοι με τον τρόπο που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι αλλά αυτό που μετράει είναι ότι στο τέλος πήραμε την νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός για εμάς. Σε καμία περίπτωση δεν σκεφτόμαστε τον τελικό του κυπέλλου. Θέλουμε να τερματίσουμε στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και συγκεντρωνόμαστε σε αυτό.

Όλοι μπορούν να καταλάβουν ότι είμαι χαρούμενος εδώ. Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα το αν θα παραμείνω στην ομάδα. Θα δούμε στο τέλος. Προς το παρόν δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα στους φίλους της ομάδας. Η παραμονή μου θα εξαρτηθεί και από τον Παναθηναϊκό αλλά και από την ομάδα μου στην Γερμανία. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και γενικά στην Ελλάδα είναι παθιασμένοι και αγαπούν πολύ το ποδόσφαιρο και για αυτό μου αρέσει εδώ. Στην Σερβία υπάρχει η ίδια νοοτροπία από τους οπαδούς».

AEK – Παναθηναικος Live Streaming: Χτύπησε φόρμα στο κατάλληλο σημείο

Ασταμάτητος για την επιστροφή στην Ευρώπη δείχνει ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» μετά το 1-0 κόντρα στον Ολυμπιακό «καθάρισαν» και τον Άρη με το ίδιο σκορ στη Λεωφόρο και μπαίνουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο φινάλε της σεζόν, η οποία θα ολοκληρωθεί με τον τελικό Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει σημάδια χαλάρωσης από τους ποδοσφαιριστές του. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουν δώσει δικαιώματα και είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι, κάτι που φαίνεται και από τις εξαιρετικές αμυντικές επιδόσεις της ομάδας, που έχει διατηρήσει το «μηδέν» στα μετόπισθεν στα τελευταία πέντε σερί παιχνίδια.

Ο τεχνικός των «πράσινων» θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ χωρίς τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Στο μυαλό του υπάρχει μεγάλο δίλημμα ανάμεσα στους Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και Μαουρίτσιο για τη θέση δίπλα σε Ρούμπεν και Βιγιαφάνιες στη μεσαία γραμμή. Από εκεί και πέρα δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις στην 11άδα και δεν αποκλείεται οι υπόλοιποι να είναι οι ίδιοι που αγωνίστηκαν απέναντι στον Άρη.

ΑΕΚ – Παναθηναικος Live Streaming | Links:

Δείτε τον αγώνα με ένα κλικ εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/8_5_2022_19_30_aek_panathinaikos/47-1-0-26381

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News