ΔΕΙΤΕ: AEK - Παναθηναϊκός Live Streaming

AEK - Παναθηναϊκός Live Streaming

AEK – Παναθηναϊκός Live Streaming

  • 10/4/2019 – 19:30
  • OAKA
  • Cosmote TV 4

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 23ης αγνωστικής της Basket league. Σε ζωντανή μετάδοση από το Newspao.gr

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει σήμερα την ΑΕΚ και θέλει μια ακόμα νίκη ενόψει και Ρεάλ Μαδρίτης

Το μυαλό όλων στον Παναθηναϊκού μπορεί να είναι στην επόμενη εβδομάδα και τα μεγάλα μας με την Ρεάλ στην Μαδρίτη, αλλά αυτή την στιγμή στο… πράσινο προσκήνιο είναι η αναμέτρηση με την ΑΕΚ.
Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο θέλει να προσθέσει μία ακόμα νίκη στο ενεργητικό της και να φτάσει τις 22 στην 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος, διατηρώντας την διαφορά από τους διώκτες της, αλλά παράλληλα «φτιάχνοντας» ακόμα περισσότερο την ψυχολογία της εν όψει Ρεάλ.

AEK – Παναθηναϊκός Live Streaming

Ο Αμερικανός τεχνικός του «τριφυλλιού» γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες του παιχνιδιού, με την ΑΕΚ να είναι σε πολύ καλή κατάσταση παρά τα προβλήματα και αυτό που… ψάχνει είναι η νίκη χωρίς… προβλήματα.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί σε κάθε ματς να ανεβάζει την απόδοσή του, ώστε να είναι πανέτοιμος για την άλλη εβδομάδα, με τον Πιτίνο αντιμετωπίζει ένα μικρό αγωνιστικό πρόβλημα.

Ο λόγος για τον Θανάση Αντετοκούνμπο ο οποίος δεν πήρε μέρος στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας, λόγω ενοχλήσεων στην μέση και η συμμετοχή του στην αποψινή αναμέτρηση είναι αμφίβολη.

Με την ψυχολογία που της δίνει το εντός έδρας αήττητο της (11-0), η ΑΕΚ προερχόμενη από τη νίκη στο Λαύριο στην παράταση, υποδέχεται αύριο (10/4, 19:30) στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Betshop Basket League τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Οι “πράσινοι” προέρχονται από την άνετη επικράτηση επί του ΠΑΟΚ και μετράνε 22 νίκες σε 23 ματς.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ήταν ο νικητής του αγώνα του πρώτου γύρου, αφού είχε επιβληθεί της ΑΕΚ με 111-79 (Λάσμε 16, Λεκαβίτσιους, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου 14 – Χάντερ 12π, 5ρ, 4ασ, Ρατάν-Μέις 12).

Ήταν η 54η σε σύνολο 70 αγώνων κόντρα στην “Ένωση” για το επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Στα ματς στα οποία η ΑΕΚ ήταν γηπεδούχος, η κατάσταση είναι πιο ισορροπημένη, αφού μετράει 15 νίκες έναντι 18 του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Οι “πράσινοι” πάντως μετρούν επτά διαδοχικές, εκτός έδρας νίκες για την κανονική περίοδο αφού η τελευταία φορά που η ΑΕΚ επικράτησε σε αυτό το κομμάτι του Πρωταθλήματος, ήταν για τη σεζόν 2007-08 όταν είχε επιβληθεί του αντιπάλου της με 70-66 (Μπάρλος 20, Σι 13 – Σπανούλης και Μπατίστ 13).

Στο μεσοδιάστημα είχε νικήσει και για τα ημιτελικά των πλέι οφ του 2017 με 71-70 (Μιλόσεβιτς 14, Σάκοτα και Μαυροειδής 12 – Σίνγκλετον 19π, 11ρ, Παππάς και Γκιστ 11).

*Με δύο εύστοχα τρίποντα ο Ματ Λοτζέσκι θα συμπληρώσει τα 200 στην καριέρα του στην Betshop Basket League.

*Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είχε διψήφιο αριθμό ranking σε τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

*Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έφτασε στα 10 κλεψίματα σε τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του στην Betshop Basket League.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 19:30, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote TV

AEK – Παναθηναϊκός Live Streaming

http://assia.tv/live2/gol-tv/?lang=rs

http://wiz1.net/channel31

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News