ΑΕΚ - Παναθηναϊκός Live Streaming

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός Live Streaming Ζωντανή μετάδοση AEK - PAO 9-2-2020

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming

  • 6/3/2019 – 19:30
  • ΟΑΚΑ
  • Novasports 1

Ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό υπάρχει σήμερα για την 24η αγωνιστική της Super League.

Oι «κιτρινόμαυροι» που προέρχονται από την ήττα (2-0) με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θα αναζητήσουν την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει στη διάθεση του σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές του, με εξαίρεση τον Πέτρο Μάνταλο και τον Νίκλας Χουλτ, καθώς o Αντρέ Σιμόες, ο Κώστας Γαλανόπουλος και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έχουν επιστρέψει.

Από την άλλη πλευρά, οι «πράσινοι» που ηττήθηκαν στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους για το πρωτάθλημα από Πανιώνιο και ΠΑΟΚ με το ίδιο σκορ (2-0), θέλουν το τρίποντο για να συνεχίσουν την διεκδίκηση της πρώτης πεντάδας, ενώ αυτή τη στιγμή απέχουν έξι βαθμούς από τον 5ο Άρη.

[the_ad id=”309153″]

Όμως θα παραταχθούν χωρίς τον τιμωρημένο Γιάννη Μπουζούκη που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες.

AEK – Παναθηναϊκός Live Streaming

Ανατροπή με την οποία θα καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα και να «σβήσει» την ποινή της UEFA ψάχνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος καίγεται για νίκη απόψε κόντρα στην ΑΕΚ.

να από τα τελευταία του χαρτιά για την πεντάδα «παίζει» απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει ως φιλοξενούμενος την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα (19:30, Novasports 1).

Οι «πράσινοι» έχουν ως στόχο να «σβήσουν» την ποινή της UEFA, ενώ παράλληλα ψάχνουν και την πρώτη τους νίκη σε ντέρμπι τη φετινή χρονιά.

Τα προβλήματα δεν λείπουν άλλη μία φορά για τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος δεν υπολογίζει τον Μπουζούκη που εκτίει την ποινή του για συμπλήρωση κίτρινων καρτών.

Κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Διούδης, ο οποίος θα έχει μπροστά του σε τριάδα τους Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιο και Μαυρομάτη, με τους Γιόχανσον και Ινσούα ως μπακ-χαφ.

Σε ρόλο «κόφτη» θα είναι ο Κουρμπέλης, ενώ ο Δώνης και ο Κάτσε θα αγωνιστούν ως εσωτερικοί μέσοι. Πιο μπροστά θα παίξει ο Άλτμαν και στην κορυφή της επίθεσης ο Μακέντα.

Η αποστολή:

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την Παρασκευή την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ με τον Γιώργο Δώνη να ανακοινώνει αποστολή με 22 παίκτες. Επιστρέφει και τυπικά ο Κουλιμπαλί, πήρε και τον Αρμενάκα.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming: Για νίκη… γιατρειά η ΑΕΚ

Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για την ΑΕΚ στο αποψινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, καθώς θέλει να πάρει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα σε ντέρμπι, πόσω μάλλον μετά την ήττα από τον Άρη.

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 19:30, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την Novasports 1.

 

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το aek panathinaikos live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News