ΑΕΚ - Παναθηναϊκός Live Streaming

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστική της Superleague! Οι «πράσινοι» έχουν στόχο τη νίκη, για να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για κατάκτηση της 5ης θέσης…

Άγνωστο αν θα πάρει άδεια, άγνωστο σε ποιον ακόμα χρωστάει, άγνωστο το πότε θα πληρωθούν οι παίκτες και όλοι είναι στα… κάγκελα… Φως στο τούνελ δεν υπάρχει και αν δεν ανάψει η Κυβέρνηση το πράσινο φως για το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός βαδίζει ολοταχώς προς τη Β’ Εθνική.

Η προθεσμία έχει παρέλθει και κανείς από τη διοίκηση του Τριφυλλιού δε δείχνει να ασχολείται ή να έχει διάθεση να πληρώσει. Συνεχίζουν τον τζόγο εις βάρος της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας και των εκατομμυρίων οπαδών της.

Μοιραία, το αγωνιστικό έχει περάσει σε δεύτερη και… τρίτη μοίρα. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη κυνηγάει την 5η θέση, αλλά το έργο της μόνο εύκολο δεν είναι. Βέβαια, ακόμα κι αν οι «πράσινοι» πάρουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο δεν προβλέπεται να αγωνιστούν στην Ευρώπη λόγω της ποινής μονοετούς αποκλεισμού από τη UEFΑ.

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι…

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός Live Streaming

http://firstrowonly.eu/watch/640686/1/watch-aek-athens-vs-panathinaikos.html

http://firstrowonly.eu/watch/640686/2/watch-aek-athens-vs-panathinaikos.html

http://firstrowonly.eu/watch/640686/3/watch-aek-athens-vs-panathinaikos.html

http://www.sportingvideo1.com/20180401/vv5abff98f0b97b9.82898676-1942071.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News