ΑΕΚ - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Χεζόνια: «Παίξαμε σκ@τ@! - Να ανεβάσουμε ταχύτητα»

Σοβαρός, για να γίνει αυτό που πρέπει!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο εγχώριο πρωτάθλημα μπάσκετ. Αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ (26/5, 20:00) -ως τυπικά φιλοξενούμενος, θέλοντας να κάνει το 3-1, να τελειώσει τη σειρά των ημιτελικών και να βάλει γερές βάσεις για ακόμα ένα νταμπλ στην Basket League.

Για να προκριθεί, σε αυτή τη φάση χρειάζονται 3 νίκες. Ο πέμπτος ημιτελικός -εφόσον χρειαστεί- είναι προγραμματισμένος για τις 28/5. Ο Εξάστερος διασταυρώνεται στον τελικό με τον νικητή του ζευγαριού Λαύριο – Προμηθέας. Η σειρά αυτή τη στιγμή είναι στο 2-1 υπέρ της πατραϊκής ομάδας.

Το Τριφύλλι στο πρώτο ματς έκανε σχετικά δύσκολα το 1-0 και στο δεύτερο παιχνίδι τα έκανε… όλα λάθος και ήρθε η συντριβή από τους «κιτρινόμαυρους» με 92-80. Στο ματς της Κυριακής έγινε το 2-1 με σκορ 94-83. 

Το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα της ΕΡΤ3. Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και ειδήσεις, πριν και μετά τον μεγάλο αγώνα, μέσα από το newspao.gr

Δηλώσεις Κάτας μετά το 2-1 επί της ΑΕΚ:

«Όπως μπορείτε να δείτε, το τέλος του παιχνιδιού ήταν σκληρό. Όπως και στα δύο πρώτα ματς, ήμασταν μπροστά στο ημίχρονο, με 10, 12, 13 πόντους. Όμως, πρέπει να μάθουμε πώς να ελέγχουμε το παιχνίδι στο 3ο δεκάλεπτο. Σε γενικές γραμμές, πιστευώ ότι κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα τις περισσότερες φορές. Μου άρεσε η νοοτροπία των παικτών και η ενέργειά τους. Η ΑΕΚ έβαλε μερικά μεγάλα σουτ, έχει έμπειρους παίκτες και γνωρίζει πώς να παίζει σε τέτοιες καταστάσεις.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Όμως, δείξαμε χαρακτήρα. Τελειώσαμε τον αγώνα με 21 ασίστ και 6 λάθη, σε αντίθεση με τα πρώτα δύο ματς. Παράλληλα, πήραμε 15 επιθετικά ριμπάουντ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και επιθετικοί, μου άρεσε αυτό.

Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα στον τέταρτο αγώνα, πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News