ΑΕΚ - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Ως τυπικά φιλοξενούμενος ο Παναθηναϊκός θα συγκρουστεί για τρίτη φορά στη σεζόν, αυτή τη φορά επισήμως, κόντρα στην ΑΕΚ στον μικρό τελικό του Σούπερ Καπ.

Ήττα – σοκ υπέστη ο Παναθηναϊκός από το Περιστέρι με τους πράσινους να μπαίνουν από… νωρίς στα βαθιά, καθώς θα κληθούν να διαχειριστούν την απώλεια ενός επίσημου τίτλου.

Οι Περιστεριώτες έστησαν… πάρτι από τα 6,75 και εν τέλει λύγισαν το Τριφύλλι  και πήραν μια ιστορική πρόκριση στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Από την άλλη, η ΑΕΚ και αυτή, δεν θα δώσει το παρόν στον τελικό, αφού ο Προμηθέας Πατρών πήρε εκείνος το πολυπόθητο εισιτήριο.

Μάθημα θα πρέπει να γίνει στον Παναθηναϊκό η ήττα στο Περιστέρι στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ, όπως είπε ο Γιώργος Βόβορας, ο οποίος όμως δεν είχε παράπονο από τους παίκτες του.

«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι. Με την συνολική του εικόνα άξιζε τη νίκη. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Σίγουρα κάναμε κάποια λάθη που νομίζω ότι δώσαμε κάποια εύκολα σουτ και το Περιστέρι βρήκε την ψυχολογία και μετά σούταραν με εξαιρετικά ποσοστά. Όταν έχεις 61% σου δίνει αβαντάζ στο παιχνίδι. Στις μικρές λεπτομέρειες όταν κυνηγάς το σκορ, πρέπει να παίζεις καλύτερη άμυνα. Κάποια λάθη που κάναμε στην άμυνα δίναμε την αυτοπεποίθηση στο Περιστέρι να είναι συνέχεια μπροστά. Έτσι δεν μπορέσαμε να περάσουμε μπροστά και να αλλάξουμε τη ροή του παιχνιδιού. Είναι ένα παιχνίδι από το οποίο πρέπει να δούμε τα πολλά λάθη. Έχουμε αύριο μπροστά μας ένα παιχνίδι, σε λιγότερο από 24 ώρες, όπου πρέπει να προσαρμοστούμε και να δείξουμε μια διαφορετική προσέγγιση σε κάποιους τομείς του παιχνιδιού και στη συνέχεια να συγκεντρωθούμε στην έναρξη της Ευρωλίγκας», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Βόβορας.

Για το αν θα επηρεαστεί η ψυχολογία ενόψει Ευρωλίγκας: «Γνωρίζουμε ότι είμαστε μια νέα ομάδα και πολλά καινούργια πρόσωπα και χτίζουμε κάτι από την αρχή. Όλο αυτό χρειάζεται υπομονή. Σίγουρα θέλαμε τον τίτλο, το είχαμε πει από την πρώτη στιγμή αλλά αυτά τα παιχνίδια και κάθε παιχνίδι, πρέπει να γίνουν μαθήματα. Πρέπει και θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη της Ευρωλίγκας

».

Για το ρόστερ: «Η ομάδα δημιούργησε ένα ρόστερ, θα δουλέψει με αυτό το ρόστερ και αυτό το ρόστερ θα εξελίξουμε. Θεωρώ ότι είμαστε μια ομάδα που δεν είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε όλοι μαζί από την αρχή της προετοιμασίας. Ο Ρος που είναι σημαντικός για μας και για τρόπο λειτουργίας και για τη θέση που παίζει, χρειαζόμαστε δουλειά. Έχουμε κάνει 4-5 προπονήσεις όλοι μαζί. Κάθε μέρα βελτιώνουμε πράγματα, αλλά πρέπει να γίνει ταχύρρυθμα. Και αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν έχουμε την πολυτέλεια χρόνου να αφήνουμε τίποτα. Πρέπει να είμαστε κάθε μέρα έτοιμοι. Πιστεύω ότι θα βγάλουμε την εικόνα που θέλει ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο».

Για τους ρόλους: «Ουσιαστικά το δεύτερο παιχνίδι που παίξαμε όλοι μαζί. Και αυτά τα ματς θα μας βοηθήσουν να έχουμε ξεκάθαρους ρόλους. Όμως πρέπει να γίνουν σκληροί στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και σκληροί πνευματικά όταν το παιχνίδι δεν πηγαίνει καλά. Όταν έχεις νεανική ομάδα, χρειάζεται να το δουλέψεις. Όταν όλα πάνε καλά, είναι εύκολο να διαχειριστείς ένα ματς. Όμως όταν δεν πάει καλά πρέπει να γίνουμε σκληροί στην άμυνα και μέσα από την άμυνά μας να βρούμε τα στοιχεία που θέλουμε και στην επίθεση».

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά στις 16:30 από το κανάλι ΕΡΤ Sports. Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News