ΑΕΚ - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Με 13 παίκτες η αποστολή του Εξάστερου

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι ψάχνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα παίξει απέναντι στην πληγωμένη και ταυτόχρονα, επικίνδυνη ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική της Superleague.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι ψάχνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα παίξει απέναντι στην πληγωμένη και ταυτόχρονα, επικίνδυνη ΑΕΚ για την 11η αγωνιστική της Superleague.

Να «ψαλιδίσει» τη διαφορά του από την πρώτη τετράδα επιθυμεί ο Παναθηναϊκός, ο οποίος καλείται να δείξει χαρακτήρα και να νικήσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ως τυπικά φιλοξενούμενος. Η «Ένωση» δέχθηκε τέσσερα γκολ από την Μπράγκα, τρία από τη Ζόρια, όμως, στο Πρωτάθλημα βγάζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, δείχνοντας την απαραίτητη συνέπεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι τέθηκε ο Δημήτρης Κουρμπέλης! Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έβγαλε όλο το προπονητικό πρόγραμμα την Παρασκευή, δείχνοντας ότι ξεπέρασε το πρόβλημα στον προσαγωγό.

Έτσι, η συμμετοχή του στην αποστολή για το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρη, ενώ αντιθέτως για την 11άδα παραμένει ανοιχτό… Στην άλλη πλευρά, οι κιτρινόμαυροι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τους Τσιγκρίνσκι, Λόπες και Μπακάκη.

Ο Βόσνιος Ιρφάν Πέλιτο ορίστηκε από την ΚΕΔ στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό για την ενδέκατη αγωνιστική της Super League.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Σέναντ Ιμπρισιμπέγκοβιτς και Αμέρ Μάτσιτς, ενώ στο VAR ορίστηκε ο Ολλανδός Κλάι Ρούπερτι.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Αποκαλύψεις Μακέντα για το σκηνικό με το μπουκάλι (vid)

Ο Φεντερίκο Μακέντα μίλησε για όσα έγιναν στο ματς με τον Ατρόμητο.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

“Νομίζω ότι το θέμα ήδη έχει ξεκαθαριστεί εσωτερικά. Όπως ήδη έχω πει και την εσωτερική συζήτηση που έγινε, δεν υπήρξε πρόβλημα με οποιονδήποτε. Δεν έχω κάτι εναντίον του προπονητή και αυτό έγινε εξαιτίας του τρόπου που παίζαμε και του τρόπου που έπαιζα. Αυτό είναι”, είπε αρχικά ο Ιταλός επιθετικός του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

“Υπάρχουν αυτές οι αντιδράσεις όταν δεν βγαίνει κάτι στο παιχνίδι και είναι κάτι που έχει μείνει στο παρελθόν. Ήδη το έχω ξεκαθαρίσει με τον προπονητή και έγινε άμεσα. Η αντίδραση ήταν εξαιτίας του τρόπου που παίζαμε και όταν αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις, τότε βγαίνουν αυτές οι αντιδράσεις”.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Novasports 1 HD στις 19:30. Μείνετε συντονισμένοι στο newspao.gr για live streaming.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News