Βόβορας: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ

Βόβορας: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ

Στην βελτίωση του Παναθηναϊκού στάθηκε μετά την νίκη με την ΑΕΚ ο Γιώργος Βόβορας.

Ο τεχνικός των πρασίνων τόνισε σήμερα η ομάδα έφτιαξε την άμυνά της ενώ υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός εξελίσσεται ώστε να είναι έτοιμος για την έναρξη της Euroleague

Διαβάστε τις δηλώσεις του Γιώργου Βόβορα αμέσως μετά τη λήξη του μικρού τελικού κόντρα στην ΑΕΚ.

«Χθες είχαμε πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι. Κάναμε πολλά λάθη σε τακτικό επίπεδο. Θέλαμε να τα αποφύγουμε σήμερα και να έχουμε καλύτερη εικόνα στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο το πετύχαμε αυτό. Η ομάδα αυτή πρέπει να παίζει σκληρά στην άμυνα. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή την εικόνα. Παίξαμε πολλά φιλικά, ήταν κάτι που το χρειαζόμασταν. Τώρα έχουμε μπροστά μας την πρεμιέρα της Euroleague, έχουμε μία μέρα ξεκούρασης και θα επικεντρωθούμε εκεί».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Βόβορας πρόσθεσε για την εικόνα του Μποχωρίδη: «Έχουμε μία ομάδα με ρόλους. Κάθε παίκτης μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής. Έτσι μπορεί να προχωρήσει η ομάδα. Ο Μποχωρίδης έπαιξε καλά στην άμυνα, οργάνωσε, δημιούργησε και ηρέμησε την ομάδα ως πόιντ γκαρντ. Για να μπορέσει να εξελιχθεί η ομάδα, πρέπει τα παιδιά από τον πάγκο να δίνουν ενέργεια και να κάνουν καλά της μικρές δουλειές. Αυτό κάνει καλή μία ομάδα στο τοπ επίπεδο».

Προτού κλείσει, τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα πίεση και πρέπει να κερδίζει. Στεναχωρηθήκαμε μετά την ήττα από το Περιστέρι. Η ομάδα όμως προχωρά, εξελίσσεται και θέλουμε να είναι έτοιμοι στην επίσημη έναρξη της Euroleague. Θέλουμε να είμαστε σκληροί και μαχητικοί. Αυτή η ομάδα θα αποκτήσει χαρακτήρα και θα παίζει πάντα στα όρια της».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News