ΑΕΚ - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Δεν έχει αντίπαλο…

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο μπάσκετ. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ (28/4, 20:00), θέλοντας να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στη Basket League.

Ο Εξάστερος με ρεκόρ 19-2 στα 21 ματς που έχει δώσει στην Basket League βρίσκεται στην 1η θέση, έχοντας δώσει τα… χρωστούμενα ματς. Την περασμένη αγωνιστική συνέτριψε εκτός έδρας τον Προμηθέα με σκορ 81-63.

Αξίζει να σημειώσουμε πως στο ματς του πρώτου γύρου ο Παναθηναϊκός είχε κερδίσει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ με 80-75. Η ομάδα του Όντεντ Κάτας δεν θα έχει τους Τι Τζέι Μπρέι, Μαντζούκα και Καλαϊτζάκη στη διάθεσή της.

Το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα της ΕΡΤ3. Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και ειδήσεις, πριν και μετά τον μεγάλο αγώνα, μέσα από το newspao.gr

Κάτας για τη νίκη επί του Προμηθέα:

«Πιστεύω ότι η άμυνα ήταν το πιο σημαντικό σημείο του παιχνιδιού μας. Παίξαμε με την απαραίτητη ενέργεια, εκτελέσαμε σωστά το πλάνο μας. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τον Προμηθέα, σε κάποια πράγματα και πιστεύω ότι το κάναμε. 

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Επιθετικά, στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε το παιχνίδι μας, δεν κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα. Τα πάντα όμως είχαν να κάνουν με την άμυνα. Ο στόχος ήταν να τους κρατήσουμε κοντά στους 60 πόντους και το πετύχαμε για να φτάσουμε στη νίκη».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News