ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-1: Η κριτική των παικτών του τριφυλλιού

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-1: Η κριτική των παικτών του τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός, αν και προηγήθηκε, πλήρωσε το γεγονός ότι στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε μόνο άμυνα, με αποτέλεσμα να δεχθεί την ισοφάριση από την ΑΕΚ.

Το newspao.gr, αναλύει την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού:

Διούδης: Καλή εμφάνιση μετά από καιρό από τον Έλληνα τερματοφύλακα, ο οποίος έκανε αρκετές μεγάλες επεμβάσεις και ήταν αρκετά καλός καθόλη τη διάρκεια του αγώνα.

Σάντσες: Επιστροφή στο δεξιό άκρο της άμυνας με καλή εμφάνιση για τον Αργεντινό που δεν αντιμετώπισε προβλήματα στη πλευρά του, αλλά είχε λάθος επιλογές στο επιθετικό τρίτο.

Βέλεθ: Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και για τον Βέλεθ που έσωσε αρκετές φάσεις και ήταν καίριος όποτε χρειάστηκε να επέμβει.

Πούγγουρας: Θετική εμφάνιση μετά από καιρό και για τον Πούγγουρα που δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, αν και έχασε σε 1-2 φάσεις τους φορ της ΑΕΚ.

Χουάνκαρ: Όλα πήγαιναν καλά για τον Ισπανό, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους παίκτες του αγώνα ως και το 92′, όταν και έχασε τον Γκαρσία στη φάση του 1-1. Φάση που κόστισε.

Αλεξανδρόπουλος: Έτρεξε αρκετά και κέρδισε πολλά φάουλ από τους παίκτες της ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο να δίνει το κάτι παραπάνω στο επιθετικό τρίτο.

Σανκαρέ: Έδειξε να είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση σε σχέση με το ματς με τον Άρη. Έτρεξε αρκετά, βοήθησε ανασταλτικά, ενώ έκανε και μερικές καλές κινήσεις στην επίθεση που δεν αξιοποιήθηκαν. Είχε λαθάκια σε μεταβιβάσεις ενώ έβγαλε κούραση μετά το 50′.

Νιάς: Μέτρια εμφάνιση από τον Αφρικανό χαφ που αν και βοήθησε -όπως πάντα- ανασταλτικά, δεν έλειψαν στιγμές με λάθος μεταβιβάσεις ή που έχανε τους παίκτες της ΑΕΚ σε στημένα.

Καρλίτος: Θετική εμφάνιση από τον Ισπανό, ο οποίος έδωσε την ασίστ στο γκολ του Ιωαννίδη και είχε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία στην αρχή του αγώνα. Ταλαιπωρήθηκε από τις τακτικές του Μπόλονι που μία τον είχε εξτρέμ, μία δεκάρι και δεν αξιοποιήθηκε από τους συμπαίκτες του.

Ιωαννίδης: Πολύ καλή εμφάνιση από τον νεαρό φορ, ο οποίος σκόραρε για τον Παναθηναϊκό, έτρεξε και πάλεψε πάρα πολύ, ενώ είχε και μερικές όμορφες ενέργειες που έφεραν κερδισμένα φάουλ.

Βιγιαφάνιες: Δε βοήθησε καθόλου το στυλ του Μπόλονι, με αποτέλεσμα να μη φανεί. Προσπάθησε να περάσει μπαλιές, ωστόσο δεν του βγήκαν. Από δική του μπαλιά ξεκινήσε, όμως, το 0-1 του “τριφυλλιού”.

Αγιούμπ: Πέρασε αντί του Σανκάρε. Δεν έκανε τη διαφορά, ωστόσο έτρεξε αρκετά και ήταν σωτήριος σε δύο τουλάχιστον στιγμές που η ΑΕΚ προσπάθησε να απειλήσει.

Μακέντα: Μπήκε αντί του Καρλίτος, αλλά δεν “μπήκε” στο κλίμα του παιχνιδιού. Δεν προσέφερε και δεν αξιοποιήθηκε από τον τρόπο παιχνιδιού του Μπόλονι.

Ενγκμπαγκοτό: Μπήκε ως αλλαγή προς το τέλος του ματς και τον “χόρεψε” ο Μαχαίρας στη φάση του 1-1.

Μπόλονι: Πολύ κακή διαχείρηση από τον Ρουμάνο, που είδε τον Παναθηναϊκό να προηγείται στη δεύτερή του φάση και ενώ είναι γνωστό πως η ΑΕΚ έχει τρομερά ζητήματα στο κέντρο της άμυνας, προτίμησε να παίξει πούλμαν ως το 90′ με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί. Η ΑΕΚ έπαιζε μονότερμα και ήταν αναμενόμενο πως θα συνέβαινε αυτό. Έχει συμβεί και άλλες φορές φέτος φυσικά αυτό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News