ΑΕΚ - Παναιτωλικος Live Streaming | AEK - Panaitolikos

ΑΕΚ - Παναιτωλικος Live Streaming

ΑΕΚ – Παναιτωλικος Live Streaming

ΑΕΚ – Παναιτωλικος Live Streaming:

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (17:15) για την 18η αγωνιστική της Super League.

AEK – Panaitolikos Live Streaming

Ο «δικέφαλος» καλείται να αποδείξει πάνω στο χορτάρι ότι είναι το φαβορί για το τρίποντο. Η ΑΕΚ έκανε ποδαρικό με το… δεξί στο 2022, αφού στις 05/01 επικράτησε 2-0 της Λαμίας. Η συγκεκριμένη νίκη, που ήρθε από τα γκολ των Λιβάι Γκαρσία και Αμπραμπατ.

Μάλιστα, σε συνδυασμό με την… γκέλα του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα (0-0), η «Ένωση» μείωσε τη διαφορά της στους 9 βαθμούς από την κορυφή. Πλέον, φιλοδοξεί να συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό και να πλησιάσει περαιτέρω τον πρωτοπόρο. Θυμίζουμε ότι αναβλήθηκε η αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

«Το break δεν μας βοήθησε, όμως καταφέραμε να νικήσουμε και αυτό μετράει. Δεν κάναμε καλή εμφάνιση μας έχει επηρεάσει, όπως όλες τις ομάδες, ο κορωνοϊός», τόνισε ο Αργύρης Γιαννίκης. Το σύνολο του Έλληνα τεχνικού στα τελευταία πέντε παιχνίδια του δέχθηκε μόλις δύο γκολ και από τον Δεκέμβριο… μοιράζει σφικτά σκορ (4 Under, 1 Over).Super League Live Streaming

ΑΕΚ – Παναιτωλικος Live Streaming

Ο Παναιτωλικός με 15 βαθμούς σε 16 αγωνιστικές καλείται να κάνει σωστή διαχείριση δυνάμεων, για να φτάσει στην έκπληξη στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα από το Αγρίνιο ψάχνει πόντους για να μην γίνει πρωταγωνίστρια στη «μάχη» του υποβιβασμού. Την Τετάρτη ηττήθηκε 2-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

«Ήταν μια δύσκολη κατάσταση αυτή που περάσαμε. Δεν κάναμε σωστή προπόνηση όλο αυτό το διάστημα. Προσπαθήσαμε όμως αν και είχαμε να παίξουμε από τις 18 Δεκεμβρίου επίσημο παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Υπάρχει ένας μαραθώνιος μπροστά μας και θα δούμε ποιοι θα είναι καλά στο επόμενο παιχνίδι για να έχουμε καλή και ανταγωνιστική εικόνα», τόνισε ο Γιάννης Αναστασίου μετά την ήττα στη Θεσσαλονίκη.

Η ΑΕΚ τελευταία φορά που «σκόνταψε» με τον Παναιτωλικό (0-0) ήταν τη σεζόν 2016-17. Έκτοτε μετράει τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες απέναντι στον επικείμενο αντίπαλό της (1-0, 3-1, 4-0, 2-0).Live Streaming σουπερ λιγκα

ΑΕΚ – Παναιτωλικος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΕΚ – Παναιτωλικος

ΑΕΚ – Παναιτωλικος Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/16_1_2022_17_15_aek_panetolikos/47-1-0-24955

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News