ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Superleague Play-Offs 2020/21

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming:

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Μονόπλευρο ενδιαφέρον για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την διαδικασία των πλέι οφ, με τους κιτρινόμαυρους να θέλουν τη νίκη-ανάσα και τους ερυθρόλευκους τους βαθμούς για να κατακτήσουν το συντομότερο το πρωτάθλημα και μαθηματικά (4/4, 19:30).

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ζωντανά

Η Ένωση έκλεισε με ήττα τη κανονική περίοδο 1-0 στον Βόλο, με ήττα ξεκίνησε και στα πλέι οφ 3-1 στην Τούμπα. Στην ΑΕΚ ελπίζουν ότι η διακοπή του πρωταθλήματος  λόγω εθνικών ομάδων θα λειτουργήσει ευεργετικά στην ομάδα, που ψάχνει απεγνωσμένα ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να πάρει ψυχολογία της. Σε περίπτωση που η ΑΕΚ καταφέρει να νικήσει τους ερυθρόλευκους πληρώνει στοιχηματικά στο αξιοσέβαστο 3.75.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ έχει μόλις μία νίκη στην τελευταία πεντάδα αγώνων της και βαθμολογικά βρίσκεται στην 4η θέση με 48 πόντους.Παναθηναϊκός Νέα

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Ο Ολυμπιακός από τη δική του πλευρά παίζει χωρίς άγχος αφού με το +19 από την 2η θέση έχει ήδη την κούπα του πρωταθλητή αγκαλιά και απομένει μόνο το μαθηματικό σκέλος για τον τίτλο. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε με νίκη επί του Άρη(1-0) και έτσι θέλει να συνεχίσει. Αν τα καταφέρει να φύγει με το τρίποντο από το ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός έχει απόδοση 2.07.

Στο ματς της κανονική περιόδου στο Ολυμπιακό Στάδιο οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1. Πάντως ο Ολυμπιακός τρέχει ένα αήττητο σερί 9 αγώνων απέναντι στην ΑΕΚ που τον κέρδισε τελευταία φορά το 2018. Αν σημειωθούν τρία ή και περισσότερα γκολ στο παιχνίδι (over 2.5 γκολ) δίνει 2.30! Live Streaming

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

https://pastebin.com/xSwcLYBi

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News