ΑΕΚ – ΟΦΗ Live Streaming

ΑΕΚ – ΟΦΗ Live Streaming

ΑΕΚ – ΟΦΗ LIVE STREAMING: Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ με στόχο να «χτίσει» πάνω στη νίκη επί του Ατρομήτου στο ντεμπούτο του Μανόλο Χιμένεθ.

Η επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ έχει φέρει έναν άνεμο αισιοδοξίας, που συνοδεύτηκε από σημαντική νίκη στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου. Πριν καν συμπληρωθούν τρεις μέρες, η «Ένωση» θέλει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο και στο πρωτάθλημα, υποδεχόμενη τον ΟΦΗ (15:00, Novasports 1) για την 20η αγωνιστική.

Ο Σεβιγιάνος τεχνικός έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, καθώς εκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι Πόνσε (αποβλήθηκε στο Περιστέρι) και Άλεφ (είχε δηλωθεί να εκτίσει ποινή τεσσάρων καρτών), όπως επίσης ο τραυματίας Τσιγκρίνσκι και ο ανέτοιμος Μπακασέτας. Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δύο μήνες ο Γαλανόπουλος.

Όλα δείχνουν πως θα ακολουθήσει την πεπατημένη του 3-5-2, σύστημα που άλλωστε και ο ίδιος εφάρμοσε σε αρκετά ματς την περασμένη σεζόν. Μόνο που λόγω των ελλείψεων των Μπακασέτα και Κρίστισιτς, θα υπάρχει μια τροποποίηση στον άξονα, όπου θα υπάρχουν δύο παίκτες με αμυντικογενή χαρακτηριστικά.

ΑΕΚ – ΟΦΗ LIVE STREAMING: Η πιθανή ενδεκάδα

Όσον αφορά στην ενδεκάδα, το 3-5-2 αναμένεται να διατηρηθεί, με τον Μπάρκα στο τέρμα, τον Οικονόμου κεντρικό αμυντικό, τον Μπακάκη δεξιό στόπερ και αριστερό τον Τσόσιτς. Ο Σιμόες και ο Κρίστισιτς θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τους Χουλτ και Γκάλο αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, ενώ ο Μάνταλος θα είναι το «δεκάρι» πίσω από Λιβάγια και Μπογέ.

ΑΕΚ – ΟΦΗ LIVE STREAMING: H Αποστολή

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ για την 20ή αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τον Μανόλο Χιμένεθ να πονοκεφαλιάζει λόγω δύο προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Πιο συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν ο Τσιγκρίνσκι και ο Μπακασέτας, με τον Ουκρανό στόπερ να ακολουθεί θεραπεία και τον διεθνή Έλληνα χαφ να κάνει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Από ‘κει και πέρα, ο Κρίστιτσιτς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του και προπονήθηκε κανονικά. Στην αποστολή επιστρέφει μετά από καιρό ο Γαλανόπουλος, ενώ δεν συμπεριλήφθηκε σε αυτή ο τιμωρημένος Άλεφ.

Αναλυτικά: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπότος, Λιβάια, Γιαννιώτας, Μπογέ.

ΑΕΚ – ΟΦΗ LIVE STREAMING: Χιμένεθ: «Και οι άντρες κλαίνε, υπέφερα μακριά από την ΑΕΚ»

Με τον πλέον γλαφυρό τρόπο περιέγραψε το διάστημα που αναγκάστηκε να είναι στην Ισπανία, μακριά από την ΑΕΚ, περιέγραψε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA τόνισε ότι υπέφερε που δεν ήταν στην «Ένωση», λέγοντας μάλιστα ότι και οι άντρες κλαίνε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ:

«Η αίσθηση που έχω είναι ότι δεν έλειψα ούτε μία μέρα. Μένει να δουλέψουμε και να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα.

Ήταν μία δύσκολη απόφαση το να φύγω, αλλά μετά από ενάμιση χρόνο χρειαζόμουν μία παρένθεση για να είμαι κοντά στην οικογένειά μου. Το καλύτερο που θα μπορούσε να είναι ήταν να μη δουλέψω καθόλου αυτή την περίοδο, όμως στην Λας Πάλμας μου το έκαναν πολύ εύκολο και δεν μπόρεσα να αρνηθώ. Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη μέρα μου έλειπε η ΑΕΚ.

Πάντα έλεγα ότι μακάρι να μην χρειαζόταν να μη γυρίσω τόσο νωρίς στην ΑΕΚ, μόλις όμως με χρειαστεί και με καλέσει εγώ θα επέστρεφα και το έκανα.

Χρειαζόμουν έναν χρόνο για διευθετήσω κάποια προβλήματα, υπέφερα αρκετά μακριά από την ΑΕΚ και λένε πως και οι άντρες κλαίνε. Μου έλειπε πολύ η ομάδα. Ανάμεσα σε εμάς και τους παίκτες υπήρχε ένα συναίσθημα οικογένειας, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων είχαμε εμπιστοσύνη μεταξύ μας και νιώθαμε οικογένεια. Η ομάδα μου έδινε ό,τι μπορούσε για να είμαι και εγώ “οκ”. Είναι ξεκάθαρο, τα αποτελέσματα πήγαν καλά γι’ αυτό και οι περσινές στιγμές ήταν καλές.

Δεν είχα καθόλου χρόνο για να ξεκουραστώ, βρήκα πολλούς τραυματίες, μετά το τελευταίο ματς έχουμε κάποιους με αποβολές, Θα πάμε έτσι όπως είμαστε. Αυτοί που με ήξεραν μου μετέφεραν τη χαρά για την επιστροφή μου, αυτοί που δεν με ξέρουν ελπίζω να τους πάρουμε μαζί μας και να γίνουμε μία μεγάλη οικογένεια. Είμαστε μία ομάδα που θέλω να βάζει σε κάθε ματς την ψυχή της. Για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να είμαστε καλά σε φυσική κατάσταση.

Έχω εμπιστοσύνη στη δουλειά του προηγούμενου προπονητή γιατί είναι καλοί επαγγελματίες.

Θα δούμε σε ποια κατάσταση είναι οι τραυματίες, με την απουσία του Άλεφ είναι ξεκάθαρο να δούμε σε τι κατάσταση είναι οι μέσοι μας, στο τέλος της σημερινής προπόνησης θα βγάλω μία αποστολή και με βάση αυτή θα είναι και το σύστημά μας. Οι παίκτες είναι αυτοί που μου δείχνουν το πως μπορώ να τους χρησιμοποιήσω, αυτό που θα προσπαθήσω να κάνω είναι να τους μεταδώσω αυτά που θέλω εγώ, Δεν ξέρω αν θα παίξουμε με τρία στόπερ ή όχι.

Ο Γιακουμάκης είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Πιστεύω ένας παίκτης όπως οι Αραούχο και Λιβάγια πέρυσι όταν όμως χρειάστηκε βοήθησε πολύ, ένας παίκτης με τεράστιο μέλλον, ο ΟΦΗ έχει πολύ καλούς παίκτες μπροστά, έχουν πάρει έναν παίκτη από τη Ρέους που τον ξέρω προσωπικά, είναι μια δυνατή ομάδα που αν θέλουμε τη νίκη θα πρέπει να παίξουμε στο 100%.

Όλοι ξέρουμε πως όταν μια ομάδα παίζει πολύ καλά αμυντικά δεν μπορείς να δημιουργήσεις πολλές ευκαιρίες, αυτό που δεν πρέπει να κάνει είναι να τρελαθεί και να ανοιχτεί, θα πρέπει να έχουμε υπομονή και να περιμένουμε τη στιγμή μας. Το ποδόσφαιρο βασίζεται στο τρανζίσιον.

Αυτό που είπα είναι ότι δεν θα με πείραζε να έχω και τον Αραούχο και τον Πόνσε το καλοκαίρι. Είναι ένας παίκτης με πολύ καλά χαρακτηριστικά, ο Πόνσε μπορεί να κρατάει με πλάτη τον αντίπαλο, να τελειώνει με το κεφάλι, δύο σπουδαίοι παίκτες, διαφορετικοί, νέοι, μακάρι η ΑΕΚ να μπορέσει να αξιολογήσει και να πάρει τα θετικά στοιχεία όπως έκανε και με τον Αραούχο, αυτό που χρειάζονται και οι δύο είναι η βοήθεια των συμπαικτών τους”.

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το aek – ofi live Streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News