ΑΕΚ - ΟΦΗ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (9/11)

ΑΕΚ - ΟΦΗ Live Streaming

ΑΕΚ – ΟΦΗ Live Streaming | ΑΕΚ – OFI Live Streaming: Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ στη Νέα Φιλαδέλφεια (20:00), για τη 12η αγωνιστική της Super League.

Το σερί των έξι νικών στο πρωτάθλημα σταμάτησε για τους «κιτρινόμαυρους» στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης (1-1). Πλέον, θέλουν άμεσα να επιστρέψουν στα «τρίποντα». Αν υπάρχει κάτι ευχάριστο ύστερα από την ισοπαλία στην Αρκαδία είναι πως τουλάχιστον με το 1-1 στο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στη «Λεωφόρο» οι διαφορές δεν άλλαξαν.

Το φινάλε μέχρι τη διακοπή του Μουντιάλ βρίσκει την ΑΕΚ στο -6 από την κορυφή και τους «πράσινους». Αλλά και στο +4 από τους «ερυθρόλευκους», τους οποίους αντιμετωπίζουν στο Φάληρο την προσεχή Κυριακή (13/11).

Ο Ματίας Αλμέιδα ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στους Κρητικούς προβληματίζεται για δύο λόγους. Αρχικά, ψάχνει λύση στο πρόβλημα της αποτελεσματικότητας στην γραμμή κρούσης. Στην Τρίπολη, η «Ένωση» έφτιαξε πολλές ευκαιρίες σε σχέση με τον αντίπαλό της, ωστόσο μάτωσε μόλις μία φόρα  τα αντίπαλα δίχτυα. Και αυτή χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νόρντιν Άμραμπατ.

Από εκεί και πέρα, είναι μεγάλος ο προβληματισμός με τον σοβαρό τραυματισμό που προέκυψε με τον Νίκλας Ελίασον (9 συμ./5 αστ.). Ο Σουηδός εξτρέμ υπέστη κάταγμα και θα μείνει εκτός 3 με 4 μήνες ύστερα από τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε.

Στα θετικά, η επάνοδος του Στίβεν Τσούμπερ στη δράση. Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός ήταν επηρεασμένος από την αποχή, όμως προσθέτει μία ποιοτική λύση στην φαρέτρα του Αργεντινού τεχνικού. Ο τελευταίος, δεν αποκλείεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, έχοντας κατά νου και το ντέρμπι της Κυριακής.Super League Ελλάδα Live Streaming

Σε άθλια κατάσταση οι Κρητικοί

Ο ΟΦΗ έχει μπροστά του μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, σε ένα χρονικό σημείο όπου η ομάδα δεν δείχνει σημάδια ζωής. Ούτε η έλευση του Βάλντας Νταμπράουσκας στον πάγκο ήταν αρκετή για να οδηγήσει την ομάδα στην πρώτη της εντός έδρας νίκη.

Η «σκληρή» ήττα (0-2) της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Ιωνικό στο «Γεντί Κουλέ», έφερε τους Κρητικούς στην «ουρά» της βαθμολογίας με μόλις επτά βαθμούς. Βέβαια, αυτό ίσως αποτελέσει και την ύστατη ευκαιρία για «restart», αφού πιο κάτω δεν… πάει!

Και επειδή ενός κακού, μύρια έπονται τα προβλήματα δεν σταματούν ούτε στο ιατρικό δελτίο! Νοκ-άουτ τέθηκε ο ποιοτικός Τοράλ που υπέστη θλάση, ενώ την αναμέτρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν προλαβαίνουν οι εν δυνάμει ενδεκαδάτοι Τσιλιανίδης, Γιαννούλης και Σηφάκης. Αντιθέτως, για πρώτη φορά μετά από τρεις μήνες είναι διαθέσιμος ο Χουάν Νέιρα.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης είναι οι: Μανδάς, Stevens, Larsson, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Thorarinsson, Βούρος, Διαμαντής, Πασαλίδης, Perea, Στάικος, Mellado, Diousse, Neira, Μπουζούκης, Dju, Θεοδοσουλάκης, Dicko, Guerrero, Durmishaj.ΑΕΚ Live Streaming

ΑΕΚ – ΟΦΗ Live Streaming: Τα μηνύματα στήριξης στον Ελίασον

Αντιπροσωπεία της Original επισκέφθηκε τον Νίκλας Ελίασον στο νοσοκομείο και μετέφερε τις ευχές για γρήγορη ανάρρωση. Ο Σουηδός εξτρέμ υπέστη κάταγμα στον αγώνα με τον Αστέρα και υποβλήθηκε πριν λίγες ώρες σε επέμβαση. Ο Ελίασον θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες και μέλη της Original αποφάσισαν να τον επισκεφθούν στο νοσοκομείο. Διαβάστε το μήνυμα που του άφησαν.

«Νίκλας, η συνεισφορά σου αυτή τη σεζόν στην ομάδα ήταν τεράστια. Ελπίζουμε η ανάρρωσή σου να είναι γρήγορη, ώστε να επιστρέψεις στον αγωνιστικό χώρο και να κάνεις αυτό που κάνεις καλύτερα. Οι καλύτερες ευχές από ολόκληρη την οικογένεια της Original 21».

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους φίλους της ομάδας. Διαβάστε τι έγραψε στο instagram.

«Δυστυχώς στο Κυριακάτικο παιχνίδι τραυμάτισα τον αστράγαλο μου και θα είναι εκτός για κάποιο χρονικό διάστημα. Θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω και να βοηθήσω την ομάδα το συντομότερο δυνατόν. Έλαβα πολλά μηνύματα από τους πάντες και αυτό μου δίνει κίνητρο. Ευχαριστώ πολύ για τα θερμά μηνύματα. Πολύ αγάπη».AEK Live Streaming

Ήρεμος και σίγουρος ο Ματίας Αλμέιδα

Ήρεμος και σίγουρος για την ομάδα του παρά το 1-1 της ΑΕΚ στην Τρίπολη με τον Αστέρα εμφανίστηκε ο Ματίας Αλμέιδα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα ανέφερε.

«Εμείς παίζουμε πάντα για να κερδίσουμε. Και αυτό μπορεί κάποιος να το δει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καταφέραμε να προηγηθούμε ενώ είχαμε κάποιες φάσεις για να μπορέσουμε να σκοράρουμε ακόμα ένα γκολ. Σε μια από τις λίγες επιθέσεις που μας έκανε ο αντίπαλος, σκόραρε ένα περίεργο γκολ που βρήκε η μπάλα σε ένα πόδι. Παρότι είχαμε αλλαγές λόγω τραυματισμών, η ομάδα έκανε ένα παρόμοιο παιχνίδι σε σχέση με τα προηγούμενα».

Για την αλλαγή του Πινέδα: «Η αλλαγή του Πινέδα έγινε γιατί χρειαζόμασταν διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με αυτά του Πινέδα και για αυτό βάλαμε τον Γιόνσον».

Τις ευκαιρίες που έχασε η ΑΕΚ: «Το πιο δύσκολο στο ποδόσφαιρο είναι να βάλεις γκολ. Εγώ θα ανησυχούσα σε περίπτωση που η ομάδα δε δημιουργούσε. Θα ήθελα να είμαστε πιο ακριβείς γιατί αν μπορέσεις να προηγηθείς έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε».

Τον τραυματισμό του Ελίασον: «Εγώ πραγματικά αγαπάω το ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι σε παρόμοιο επίπεδο πρέπει να προστατεύει αυτούς που παίζουν. Και όχι να δίνουν πλεονέκτημα σε αυτούς που καταστρέφουν το ποδόσφαιρο. Αυτή η εβδομάδα είναι μια ξεχωριστή για τους ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο. Γιατί είναι λίγες οι Εθνικές που έχουν δώσει τη λίστα για το ποιος θα πάει στο Μουντιάλ.

Εμείς οι προπονητές προετοιμάζουμε τα παιχνίδια. Δίνουμε τις δικές μας οδηγίες και είναι φυσιολογικό κάποιοι ποδοσφαιριστές που είτε πάνε είτε δεν πάνε στο Μουντιάλ να προσπαθούν να έχουν το μυαλό τους συγκεντρωμένο. Σήμερα στεναχωριόμαστε για τον Ελίασον που χτύπησε σε μία φάση που ο αντίπαλος δεν τιμωρήθηκε».

ΑΕΚ – ΟΦΗ Live Streaming: Μπαίνει από 01/01 ο Φερνάντες

Ο σοβαρός τραυματισμός του Νίκλας Ελίασον στην Τρίπολη άνοικε τη συζήτηση στην ΑΕΚ για το πότε θα ενσωματωθεί στην ομάδα ο Φερνάντες. Ο Ισπανός αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Βόλο, αλλά παρέμεινε δανεικός για περίπου έξι μήνες στην ομάδα της Μαγνησίας.

Έτσι ο παίκτης σύμφωνα με την Ένωση και κατόπιν σημερινής (8/11) ερώτησης θα μπορεί να παίξει από την 1η Ιανουαρίου του 2023. Με απλά λόγια ο Φερνάντες αναμένεται να φορέσει για πρώτη φορά τα «κιτρινόμαυρα» στις 4 Ιανουαρίου στη δοκιμασία της ΑΕΚ στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα τον έχει σίγουρα στη διάθεση του στην πρεμιέρα του β’ γύρου στις 21 Δεκεμβρίου με τη Λαμία στην «OPAP Arena» και επτά μέρες αργότερα στο εκτός έδρας ματς στο Πανθεσσαλικό με τον Βόλο.

ΑΕΚ – ΟΦΗ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/9_11_2022_20_00_aek_ofi/47-1-0-27744

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News