ΑΕΚ - Λάρισα Live Streaming Ζωντανή μετάδοση | AEK - Larisa

ΑΕΚ - Λάρισα Live Streaming Ζωντανή μετάδοση | AEK - Larisa

ΑΕΚ – Λάρισα Live Streaming: Δίχως περιθώρια για άλλες απώλειες η ΑΕΚ υποδέχεται την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η «Ένωση» προέρχεται από την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και την ισοπαλία με τον Αστέρα στην Τρίπολη για το Κύπελλο Ελλάδας, με τον Μάσιμο Καρέρα να καλείται να παρουσιάσει την ομάδα του με ενέργεια και «φρέσκια» από τις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τον Λιβάγια, τον Τσιγκρίνσκι, τον Χουλτ, τον Παουλίνιο και τον Γιακουμάκη.

Την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Βράνιες, Οικονόμου και Λόπες.

Στον άξονα θα παίξουν ο Κρίστιτσιτς και ο Σαμπανάτζοβιτς, με τον Βέρντε και τον Αλμπάνη στα δύο άκρα. Ο Μάνταλος θα αγωνιστεί πίσω από τον Ολιβέιρα.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Σβάρνας, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόες, Ντέλετιτς, Κλωναρίδης, Μπότος και Γιούσης.

Links για ΑΕΚ – Λάρισα Live Streaming | Γιούσης: «Είμαστε πιο επιθετικοί με το 4-3-3 του Καρέρα»

Για την φιλοσοφία του Μάσιμο Καρέρα, αλλά και για το εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Λάρισα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο παίκτης της ΑΕΚ Χρήστος Γιούσης. Δηλώσεις στην κάμερα της Nova έκανε ο Χρήστος Γιούσης.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στον τεχνικό της ομάδας Μάσιμο Καρέρα, την φιλοσοφία του, αλλά και για το προσεχές εντός έδρας ματς της 19ης αγωνιστικής απέναντι στην Λάρισα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το τι του άρεσε από τον αγώνα της ΑΕΚ στην Τρίπολη: «Ήμασταν βελτιωμένοι σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Προσπαθήσαμε να παίξουμε, η ομάδα του Αστέρα ήταν ανταγωνιστική. Θεωρώ ότι κάναμε μια ωραία εμφάνιση».

Για τα αμυντικά προβλήματα που είχε η ΑΕΚ: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά δεν ήταν στον στόχο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποια προβλήματα στην αμυντική λειτουργία και γι’ αυτό ο κύριος Καρέρα έβαλε τον Σβάρνα. Από εκεί και έπειτα δεν απειληθήκαμε».

Για το αν το 1-1 δίνει το προβάδισμα για την πρόκριση στην ΑΕΚ: «Εννοείται. Έχουμε ένα γκολ πλεονέκτημα λόγω του ότι σκοράραμε εκτός έδρας».

Για το τι έχει αλλάξει στην ΑΕΚ ο Καρέρα: «Ο κύριος Καρέρα θέλει να βελτιώσει περισσότερο την αμυντική τακτική μας και παράλληλα τον τρόπο που παίζουμε στην επίθεση».

Για την επιθετικότητα και την πίεση που βγάζει η ΑΕΚ: «Ο κόουτς έχει δημιουργήσει ένα σύστημα έτσι ώστε η ομάδα να έχει ευελιξία στα συστήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Παίζουμε και 4-3-3 και 4-4-2 και πέντε πίσω».

Για το τι του αρέσει από τον Καρέρα: «Μου αρέσει πολύ το 4-3-3 γιατί είναι πιο επιθετικό σύστημα».

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ: «Περιμένω ένα παιχνίδι από πλευράς Λάρισας να είναι πίσω από τη μεσαία γραμμή και εμείς να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να κερδίσουμε. Από την ΑΕΛ πρέπει να προσέξουμε περισσότερο τις αντεπιθέσεις».

ΑΕΚ – Λάρισα Live Streaming | Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για το παιχνίδι…

Λινκς για το παιχνίδι…

http://wiz1.net/channel31

http://soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News