ΑΕΚ - Λάρισα Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι

ΑΕΚ - Λάρισα Live Streaming: Ζωντανά | Κανάλι

Η ΑΕΚ υποδέχεται την ΑΕΛ στο άδειο ΟΑΚΑ και θέλει τη νίκη που θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague.

ΑΕΚ – Λάρισα Live Streaming:

ΑΕΚ – Λάρισα Live Streaming: Η ΑΕΚ υποδέχεται την ΑΕΛ στο άδειο ΟΑΚΑ και θέλει τη νίκη που θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να πατήσουν το πόδι… στο γκάζι και να ξεπεράσουν το εμπόδιο των βυσσινί στην έδρα τους, στο ΟΑΚΑ.

Πάνω που είχε αρχίσει να ησυχάζει από τον COVID-19 η «Ένωση», έπειτα από τα μαζεμένα θετικά δείγματα που προέκυψαν μετά το ταξίδι στην Ουκρανία, προέκυψε θέμα με τον Καρακλάγιτς.

Όπως έκαναν γνωστό οι «κιτρινόμαυροι», βγήκε θετικό το τεστ του Σέρβου εξτρέμ στους σημερινούς ελέγχους. Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες. Αντιθέτως, αρνητικά ήταν όλα τα υπόλοιπα τεστ, ανάμεσά τους και αυτό του Ανελ Σαμπανάτζοβιτς.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova: 
Πώς αντιμετώπισε όλη την πρωτόγνωρη κατάσταση με τα κρούσματα; 
«Δεν ήταν εύκολο να γίνουν προπονήσεις με όλο αυτό. Το καλό ήταν καταφέραμε να φέρουμε σε καλή κατάσταση σχεδόν όλους τους παίκτες. Ζούμε σε μια πανδημία και αυτή είναι η κατάσταση. Πρέπει να προσπαθήσουμε για ότι καλύτερο»

Να γυρίσουμε το χρόνο πίσω στο ματς με τη Ζόρια, πώς ήταν να το βλέπει από την τηλεόραση και να μην είναι εκεί; 
«Όταν βλέπεις το ματς από την τηλεόραση υπάρχουν περισσότερα νεύρα γιατί δεν είσαι στο γήπεδο να δώσεις τις οδηγίες σου. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι. Το θετικό είναι ότι οι παίκτες έκαναν ό,τι τους ζήτησα».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα πλάνα του με το ματς με την ΑΕΛ, πόσο δυσκόλεψε το έργο του η απουσία ποδοσφαιριστών; 

«Είναι πράγματα που συμβαίνουν να μην μπορείς να προετοιμαστείς όπως θες. Κάναμε το καλύτερο δυνατό. Έχουμε ένα σερί 9 αγώνων ανά τρεις μέρες. Δεν μπορούσαμε να προετοιμαστούμε όπως θέλουμε. Κάναμε την προετοιμασία μας και ελπίζουμε να βρούμε το ρυθμό που θέλουμε».

Θα έχει η ΑΕΚ καλύτερη φυσική κατάσταση τώρα; 
«Ναι, πιστεύω πως θα πρέπει να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι γιατί είχαμε μεγαλύτερο καιρό να προετοιμαστούμε. Ετοιμάζουμε κάθε ματς και πρέπει να μπαίνουμε με τη σωστή νοοτροπία σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Υπάρχει δίλλημα για την θέση του τερματοφύλακα καθώς είχε τραυματιστεί ο Τσιτώντας. 
«Σήμερα θα το αποφασίσουμε αυτό θα δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται. Θα μιλήσουμε και με τον ίδιο. Η απόφαση είναι του ποδοσφαιριστή».

Για το ματς με την ΑΕΛ; 
«Εμείς πρέπει να αντιμετωπίζουμε τους αγώνες ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Θέλουμε να παραμείνουμε κοντά στην πρώτη θέση. Να μπούμε με μαχητικότητα σαν να είναι τελικός»

ΑΕΚ – Λάρισα Live Streaming: Λινκς για το παιχνίδι…

Οι κορυφαίοι αγώνες σε Live Streaming!

http://www.sports-stream.link/ch/ch7.html

http://assia1.tv/live/sportlive/?lang=en

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News