ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming | ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ Φιλικό Προετοιμασίας

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming:

Με ακόμα μία φιλική αναμέτρηση συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πιο συγκεκριμένα ο «δικέφαλος» αντιμετωπίζει την Λαμία στο ΟΑΚΑ (14/08, 20:30), χωρίς την παρουσία θεατών.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές στο βασικό σχήμα, ούτως ώστε να καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στην πρεμιέρα της Super League. Στο τελευταίο χρονικά ματς, το σύνολο του Σέρβου τεχνικού επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στα Σπάτα, πραγματοποιώντας ένα καλό ξεμούδιασμα.προκριματικα Τσαμπιονς Λιγκ Live Streaming

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Φιλικό

Ανσαριφάρντ (ωραίο τελείωμα) και Λιβάι Γκαρσία (απευθείας εκτέλεση φάουλ) σημείωσαν τα τέρματα της νίκης, ενώ έκαναν το ντεμπούτο τους Χατζισαφί και Μισελέν. Το σχήμα που φαίνεται πως καταλήγει ο προπονητής της «Ένωσης» είναι το 4-2-3-1, με αρκετές θέσεις να είναι ανοιχτές από την μέση και μπροστά.

Στην άμυνα τα… κουκιά είναι μετρημένα, με τον Στάνκοβιτς να παίρνει γάντια βασικού, ενώ Τζαβέλλας-Βράνιες θα είναι το δίδυμο στα στόπερ, με Χατζισαφί και Μπακάκη στα άκρα. Μεταγραφικά, μεγάλος στόχος για τα εξτρέμ εξακολουθεί να είναι ο Νίκλας Ελίασον της Νιμ. Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση και ενός μεσοεπιθετικού, με κύριο χαρακτηρηστικό την δημιουργία και θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

ΑΕΚ – Lamia Live Streaming

Η Λαμία δείχνει να βρίσκει «χημεία», κρίνοντας από τις δύο καλές εμφανίσεις που έκανε την περασμένη εβδομάδα. Μάλιστα, σε αυτό το χρονικό διάστημα πανηγύρισε δύο «καθαρές» νίκες κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα (2-0) και Ιωνικό (3-0), ομάδες που θεωρητικά έχουν κοινούς στόχους στην Super League.

Μοναδική σοβαρή απουσία για τον Μιχάλη Γρηγορίου ο Μπεχαράνο, που αναρρώνει στην πατρίδα του έπειτα από σοβαρό τροχαίο με το αυτοκίνητό του.

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ Live Streaming | Links:

Τα προκριματικά των ελληνικών ομάδων παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News