ΑΕΚ - Κηφισια Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (11/1)

ΑΕΚ - Κηφισια Live Streaming

ΑΕΚ – Κηφισια Live Streaming | AEK – Kifisia Live Streaming: Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κηφισιά στην «Αγιά Σοφιά» (11/1, 19:00), για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Novibet σ’ ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί.

Η «Ένωση» έχει στο… σακούλι της το υπέρ 2-0 από την πρώτη αναμέτρηση και στόχος της είναι στη ρεβάνς να σφραγίσει την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα των Βορείων Προαστίων θα διεκδικήσει τις ελπίδες που της αναλογούν για την έκπληξη και θα παίξει με άγνοια κινδύνου.

Η ΑΕΚ πατάει πλέον «γκάζι» σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις και βασική της φιλοδοξία είναι να διεκδικήσει το νταμπλ. Οι «κιτρινόμαυροι» την Κυριακή νίκησαν με 1-0 τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της Super League και μπήκαν για τα καλά πλέον στη διεκδίκηση του τίτλου. Το γκολ του Πινέδα σκόρπισε ενθουσιασμό, έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού και ο «δικέφαλος» μείωσε τη διαφορά στους 4 βαθμούς από την κορυφή.

Η επικράτηση κόντρα στον Παναθηναϊκό έφερε έκρηξη χαράς και αυτό φάνηκε από την κίνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ συνεχάρη τους παίκτες του Ματίας Αλμέιδα για τη νίκη τους μετά το ματς και μάλιστα τους ανακοίνωσε πριμ ύψους 300.000 ευρώ. Κίνηση που φανερώνει τις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν δημιουργηθεί στο εσωτερικό του συλλόγου.Novibet Κύπελλο Ελλάδας Live Streaming

Ικανοποιημένος ο Αλμέιδα

Ο προπονητής της ΑΕΚ στάθηκε στη νοοτροπία και την τακτική που έδειξαν πάνω στο χορτάρι οι παίκτες του. Παράλληλα, δεν έκρυψε ότι περιμένει ανάλογη συνέχεια. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Αργεντίνος τεχνικός.

«Οι παίκτες μου κατάλαβαν πολύ καλά το πώς έπρεπε να παίξουμε σε ένα ντέρμπι. Κυρίως για τη δύναμη που είχε ο αντίπαλος. Ένας αντίπαλος που είναι μια δουλεμένη ομάδα. Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι, έπρεπε να σηκωθούμε από την ήττα με τον ΠΑΣ. Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Έδειξαν πάθος και αγάπη. Κρατάω τον τρόπο και την προσπάθεια κυρίως λόγο του επιπέδου του αντιπάλου.

Το σημαντικό είναι να πιστεύουμε σε ό,τι κάνουμε. Να επανερχόμαστε όταν τα πράγματα δεν είναι καλά. Εχεις την ταπεινότητα να δεις τα λάθη σου. Να δείχνεις σεβασμό όταν ο αντίπαλος κάνει κάποια καλά πράγματα. Τα παιδιά έδωσαν τη λύση. Δεν αλλάζει τίποτα, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Κάθε ομάδα μπορεί να κερδίζει οποιαδήποτε ομάδα. Τώρα αυτό που μετράει είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά. Πιστεύω πολύ στο να είμαστε ενωμένοι. Και το Μαρόκο στο Μουντιάλ απέδειξε ότι κάθε ομάδα ενωμένη πάει μπροστά!».

ΑΕΚ – Κηφισια Live Streaming: Δεν θα κλειστεί η Κηφισιά

Η Κηφισιά στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των «16» του Κυπέλλου μπορεί να ηττήθηκε με 2-0 από την ΑΕΚ, όμως για μεγάλο διάστημα ήταν ανταγωνιστική. Η ομάδα των Βορείων Προαστείων απολαμβάνει τη συμμετοχή της στη διοργάνωση και θα παίξει χωρίς κανένα άγχος στην εντυπωσιακή «OPAP Arena».

Εξάλλου, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε ότι Κηφισιά στο «Νοvibet Κύπελλο» αγωνίζεται για να αποκτήσει εμπειρίες. Αφού ο μεγάλος της στόχος είναι η άνοδο από τη Super League 2 στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας.  Στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας, βρίσκεται στην κορυφή του Β’ ομίλου με 21 βαθμούς και μετράει μόνο νίκες σε 7 αναμετρήσεις.

Το περασμένο Σάββατο η αναμέτρησή της απέναντι στον Ολυμπιακό Β’ στο Ρέντη δεν ολοκληρώθηκε. Αιτία, η απόφαση που πήραν οι «ερυθρόλευκοι» στο 23’ με το σκορ στο 0-0 να μην συνεχίσουν το παιχνίδι διαμαρτυρόμενοι για τις αποφάσεις του διαιτητή Αριστείδη Βάτσιου. Η φάση που εξόργισε τον Ολυμπιακό Β’ ήταν η απευθείας κόκκινη κάρτα που έδειξε ο ρέφερι στον Κωστή.

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Γιώργος Πετράκης, με δεδομένο ότι έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο που παλεύει για την άνοδο στη Super League, δεν θα παίξει με «ρεζέρβες» κόντρα στην ΑΕΚ. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ ούτε θα προφυλάξει βασικούς ποδοσφαιριστές. Στόχος είναι η ομάδα του να δοκιμάσει και πάλι τις δυνάμεις της με έναν μεγάλο αντίπαλο και να αποκτήσει εμπειρίες.ΑΕΚ Live Streaming

Δεν απασχολεί ο Κουγιατέ

Διάψευση κάθε ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Κουγιατέ της Μετς. Με κατηγορηματικό τρόπο η ΑΕΚ αποφάσισε να κλείσει το γαλλικό δημοσίευμα για τον Κουγιατέ. Αν και οι πρώτες πληροφορίες από την Ενωση επιβεβαίωναν την παρουσία του παίκτη στη λίστα των επιλογών για κεντρικό αμυντικό. Οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να κλείσουν το θέμα.

«Δεν υπάρχει θέμα με τον παίκτη της Μετς που γράφεται στην Γαλλία και δεν μας απασχολεί», ξεκαθαρίστηκε από την πλευρά της ΑΕΚ.

Καλά πληροφορημένες πηγές από την ΑΕΚ, τόνιζαν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα και ούτε πρόκειται να υπάρξει. Ενδεχομένως, επειδή θεωρούν πως η Μετς κάνει παιχνίδι τακτικής με τη διαρροή του ενδιαφέροντος της ΑΕΚ. Πάντως, είναι δεδομένο πως ψάχνεται για στόπερ και στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο Κουγιατέ είναι παίκτης με χαρακτηριστικά που αρέσουν αρκετά.

ΑΕΚ – Κηφισια Live Streaming: Τι είπε ο Ντέμης για το ντέρμπι

Άκρως ενδιαφέρουσες ήταν οι τοποθετήσεις του Ντέμη Νικολαΐδη στην εκπομπή του για το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Περίμενα κλειστό ματς που θα κρινόταν στο ένα γκολ. Αυτή την αίσθηση είχα… Έχω εντοπίσει μία «κοιλιά» στην ένταση, στην απόδοση της ΑΕΚ. Είναι «λίγο σκασμένη» από το πολύ τρέξιμο. Βέβαια μακάρι η κοιλιά της ΑΕΚ να είναι αυτή που βλέπουμε δηλαδή να κάνει «κοιλιά» και να κερδίζει ταυτόχρονα.

Ήταν ένα ματς που κατά τη γνώμη μου κέρδισε ο Γιοβάνοβιτς που έφερε το ματς στα μέτρα του. Το έφερε στα μέτρα του, αλλά το έχασε. Το ματς ήταν ακριβώς όπως το ήθελε ο Γιοβάνοβιτς. Αν κάτσει να το δει, θα πει “καλά το πήγαμε, αλλά χάσαμε”. Ήθελε να ρίξει τον ρυθμό και τα κατάφερε. Έριξε την ταχύτητα του ματς. Δεν κινδύνεψε.

Η ΑΕΚ μας έχει συνηθίσει ένα γρήγορο παιχίδι με πολλές ευκαιρίες. Έτσι έχει συνηθίσει και τον κόσμο της, αν δεν δει το ίδιο σε ένα ματς, μπορεί να εκνευρίζεται. Αυτό γίνεται γιατί έτσι μας έχει συνηθίσει η ΑΕΚ και πλέον οι απαιτήσεις μας είναι υψηλές. Παρόλο που τα πέτυχε όλα αυτά ο Παναθηναϊκός, το πήρε η ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε ευκαιρίες, δεν ήθελε να έχει ευκαιρίες. Αυτό που ξέρει να κάνει ο Παναθηναϊκός είναι να μειώνει τις ευκαιρίες του αντιπάλου και με λίγες ευκαιρίες να παίρνει τα ματς. Ήταν ένα ματς για Χ. Πολύ σπουδαίο που κέρδισε η ΑΕΚ. Αυτή είναι η μία ανάγνωση και θέλω και ένα υστερόγραφο».

«Δεν είναι unfair η κίνηση του Χατζησαφί»

«Υπάρχει πιθανότητα, πράγμα που δεν γνωρίζω, να έπαιξε διαφορετικά η ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και να ήταν κάποια εντολή του Αλμέιδα. Διότι και η ΑΕΚ δεν πίεζε όπως πίεζε σε άλλα παιχνίδια. Εγώ μπορεί να το ονομάζω πως έριξε την ένταση, ότι είναι κουρασμένη η ομάδα, ότι λογικά θα κάνει μία κοιλιά. Από την άλλη μπορεί να είναι τακτική αυτή. Η ΑΕΚ περίμενε λίγο πιο πίσω. Ήταν το πρώτο ματς που είδα την ΑΕΚ να είναι προσαρμοσμένη πάνω σε έναν αντίπαλο. Δεν το λέω για κακό.

Μπορεί να λέω ότι ο Γιοβάνοβιτς κέρδισε σ’ αυτό, από την άλλη μπορεί να ήθελε να το πάει έτσι και ο Αλμέιδα πιστεύοντας ότι με την ποιότητα των παικτών που έχει θα κάνει ένα γκολ. Δεν έκανε ευκαιρίες πολλές η ΑΕΚ, είχε τύχη και στο γκολ, αλλά με βάση τις ευκαιρίες δικαιούται να κερδίσει. Χ το ματς, αλλά η ΑΕΚ πατούσε περισσότερο στην αντίπαλη περιοχή, έφθανε περισσότερες φορές εκεί.

Από την ΑΕΚ αυτό που ξεχώρισα είναι ότι ο Σιμάνσκι είναι πολύ αναγκαίος παίκτης. Όπου δει ένα κενό, ο Σιμάνσκι είναι πάντα εκεί για να το καλύψει. Οπουδήποτε υπάρχει τρύπα, το κάνει αυτόματα. Πολύ καλός ο Σιμάνσκι, μου άρεσε ο Πινέδα και ο Άμραμπατ την τακτική και το αμυντικό κομμάτι. Είναι ένα παιχνίδι που ο Αλμέιδα άλλαξε την ΑΕΚ, δεν νομίζω ότι του βγήκε λόγω φάσεων.

Δεν μπορώ να το κρίνω unfair αυτό που έκανε ο Χατζισαφί».

ΑΕΚ – Κηφισια Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News