ΑΕΚ – Κηφισια Live Streaming | AEK – Kifisia

ΑΕΚ - Κηφισια Live Streaming

ΑΕΚ – Κηφισια Live Streaming

ΑΕΚ – Κηφισια Live Streaming:

Η ΑΕΚ φιλοδοξεί στο ΟΑΚΑ να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί με αντίπαλο την Κηφισιά (20:15), στο πρώτο ματς για τη φάση των «16» του Κυπέλλου.

 Η «Ένωση» μπορεί να έχει τον πρώτο λόγο στο συγκεκριμένο ματς, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υποτιμήσει την ομάδα των Βορείων Προαστίων.

AEK – Kifisia Live Streaming

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Αργύρης Γιαννίκης αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα. Θα δώσει «ανάσες» σε βασικούς ποδοσφαιριστές, κάτι που σημαίνει ότι οι Τσιντώτας, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Γέβτιτς, Τάνκοβιτς και Ανσαριφάρντ ενδέχεται να ξεκινήσουν στην 11αδα. Επίσης, το τεχνικό επιτελείο θα συμπεριλάβει στην αποστολή και νεαρούς παίκτες από τη Β’ ομάδα. Η ΑΕΚ προέρχεται από θετικό αποτέλεσμα, αφού το Σάββατο πανηγύρισε σπουδαία νίκη επί του ΠΑΣ στα Γιάννινα με τον Σάκχοφ να βρίσκει δίχτυα στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης (2-1).

«Ήταν δύσκολο πνευματικά να διαχειριστούμε την όλη κατάσταση, αφού προερχόμασταν από ήττα με τον Ολυμπιακό. Κόντρα στον ΠΑΣ βρεθήκαμε με το καλημέρα πίσω στο σκορ. Πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά διότι συνεχώς δεχόμαστε γκολ. Μπράβο στους παίκτες μου που πίστεψαν στη νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα», υποστήριξε ο Γιαννίκης μετά το σπουδαίο διπλό μέσα στα Γιάννενα.super league Live Streaming

ΑΕΚ – Κηφισια Live Streaming

Η Κηφισιά ζει τι όνειρό της στη φετινή διοργάνωση. Θα παίξει με άγνοια κινδύνου στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Νίκου Κούστα στην περασμένη φάση απέκλεισε τον Απόλλωνα Σμύρνης (1-0) και απέδειξε ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια ομάδες της Super League.

Στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2, η Κηφισιά είναι άκρως υπολογίσιμη. Με 3 νίκες, 1 ισοπαλία και μόλις μια ήττα είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας στον Νότιο όμιλο. Την Κυριακή παραχώρησε την πρώτη της ισοπαλία, αφού «κόλλησε» στο 0-0 με τον Διαγόρα σ’ ένα ματς με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι οι ομάδες συναντήθηκαν δύο φορές τη σεζόν 2013/14 στην Γ’ Εθνική. Τότε η ΑΕΚ πανηγύρισε ισάριθμες νίκες με σκορ 4-2 και 2-0.Live Streaming σουπερ λιγκ

ΑΕΚ – Κηφισια Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΕΚ – Κηφισια

ΑΕΚ – Κηφισια Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News