ΑΕΚ - ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming | AEK - Ionikos

ΑΕΚ - ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming

ΑΕΚ – ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming:

Την Κυριακή το βράδυ ΑΕΚ και Ιωνικός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο ΟΑΚΑ (20:30). Ματς στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Στην «Ενωση» θέλουν να μην πέσουν στις παγίδες που θα στήσει η νεοφώτιστη ομάδα της Νίκαιας. Στόχος τους είναι να ξεκινήσουν με το δεξί τις εγχώριες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

AEK – Ionikos Live Streaming

Οι «κιτρινόμαυροι», μετά το πρόωρο αντίο από τα ευρωπαϊκά σαλόνια και τον αποκλεισμό σοκ από την Βέλεζ Μόσταρ, λειτουργήσαν με ψυχραιμία.

Η διοίκηση εμπιστεύτηκε τον Σέρβο προπονητή, Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ολοκλήρωσε το μεταγραφικό παζάρι με κινήσεις που δείχνουν ότι στόχος της ΑΕΚ είναι η κορυφή.

Οι Τσούμπερ, Αραούχο, Λε Ταλέκ, Βράνιες, Γέβτιτς, Άμπραμπατ, Τζαβέλλας, Μισελέν είναι μεταγραφές πρώτης γραμμής. Πλέον το ζητούμενο για τον Μιλόγεβιτς είναι να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο.

Στο τελευταίο φιλικό (29/8) η ΑΕΚ ηττήθηκε 4-3 από τον Βόλο και εμφάνισε αρκετά προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία. Μάλιστα, ο Σέρβος προπονητής παραδέχθηκε ότι «ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος πρέπει να βελτιωθούμε σε αρκετούς τομείς».Superleague Live Streaming

ΑΕΚ – ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming

Ο Ιωνικός, μετά από 15 χρόνια μακριά από την κορυφαία κατηγορία, επιστρέψει στα σαλόνια της Super League και ο ενθουσιασμός δεν κρύβεται. Η ομάδα της Νίκαιας έχει βασικό στόχο τη σωτηρία και η διοίκηση επιβράβευσε με παραμονή τον προπονητή Δημήτρης Σπανό, ο οποίος ήταν ο πρωτεργάτης της ανόδου.

Στον μεταγραφικό τομέα ο Ιωνικός άλλαξε άρδην το ρόστερ του και πραγματοποίησε προσθήκες για να μπορέσει να σταθεί αξιοπρεπώς στην Super League. Oι Ρομαό, Κωνσταντινίδη, Τουράμ, Μπουένο, Κάνιας, Μπάσα, Λέιτε και Χουτεσιώτης ήρθαν για να πλαισιώσουν την 11αδα και να προσφέρουν εμπειρία και ποιότητα σε όλες τις γραμμές.

Οι δύο ομάδες έχουν να συναντηθούν από τη σεζόν 2006/07. Από το 2000 και μετά στην έδρα της ΑΕΚ ο Ιωνικός μετράει 6 ήττες σε 7 αναμετρήσεις. Η μοναδική νίκη που πέτυχε η ομάδα της Νίκαιας (σεζόν 04/05) μέσα στο ΟΑΚΑ με γκολ του Νατσούρα στέρησε από την ΑΕΚ την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Live Streaming

ΑΕΚ – ΙΩΝΙΚΟΣ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΕΚ – ΙΩΝΙΚΟΣ

ΑΕΚ – ΙΩΝΙΚΟΣ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News