ΑΕΚ - Ατρόμητος LIVE STREAMING

ΑΕΚ - Ατρόμητος LIVE STREAMING

ΑΕΚ – Ατρόμητος LIVE STREAMING: Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ατρόμητο με στόχο να υπερασπιστεί το 1-0 στο Περιστέρι και να διατηρήσει ζωντανό τον μοναδικό της στόχο για το υπόλοιπο της σεζόν.

Με το πρωτάθλημα να έχει χαθεί προ πολλού και τη δεύτερη θέση να έχει απομακρυνθεί πάρα πολύ εσχάτως, το Κύπελλο απέμεινε για την ΑΕΚ η μοναδική διέξοδος προς την επιτυχία για τη φετινή περίοδο.

Απόψε η «Ένωση» υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ατρόμητο (19:30, COSMOTE Sports 1) με «προίκα» το 1-0 στο Περιστέρι, που όμως σε καμία περίπτωση δεν την εξασφαλίζει. Άλλωστε ο αντίπαλος φέτος, αλλά και πέρσι την έχει κερδίσει στο «σπίτι» της για το πρωτάθλημα και μόνο… χαλαρά δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα, ενώ εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι και Χουλτ. Ο Σιμόες επιστρέφει από τιμωρία και θα πάρει τη θέση του Γαλανόπουλου, ενώ στο βασικό σχήμα θα επανέλθει και ο Άλεφ αντί του Κρίστισιτς. Ο Μπάρκας θα αντικαταστήσει τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, στην τετράδα της άμυνας δεν υπάρχουν άλλες επιλογές πλην των Μπακάκη, Τσόσιτς, Οικονόμου και Γκάλο, ενώ Μάνταλος, Μπογέ και Λιβάγια θα κινούνται πίσω από τον Πόνσε. .

[the_ad id=”273506″]

ΑΕΚ – Ατρόμητος LIVE STREAMING: Με Μπακασέτα η ΑΕΚ απέναντι στον Ατρόμητο

Ένα πρόβλημα λιγότερο έχει να υπολογίσει ο Μανόλο Χιμένεθ για την κρίσιμη ρεβάνς Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο.

Με ένα ευχάριστο νέο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το δεύτερο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ενώ επιβεβαιώθηκε πως ο Τσιγκρίνσκι δεν προλαβαίνει να είναι διαθέσιμος ούτε την Τρίτη και εκτός τέθηκε και ο Γαλανόπουλος (που τραυματίστηκε στο ματς με τον Απόλλωνα) ο Τάσος Μπακασέτας δήλωσε παρών για την κρίσιμη ρεβάνς του Κυπέλλου.

Ο Έλληνας επιθετικός ξεπέρασε την κάκωση που τον ταλαιπωρούσε και αφού προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα, τέθηκε στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) αγώνα. Σε αυτήν βρίσκονται οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Μπούσης, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Μπότος, Άλεφ, Λιβάια, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ.

[the_ad id=”273506″]

«Απόλυτος» στα νοκ-άουτ ο Χιμένεθ

Τρομερό σερί τρέχει ο Μανόλο Χιμένεθ στα νοκ άουτ παιχνίδια Κυπέλλου που έχει δώσει η ΑΕΚ υπό την καθοδήγησή του.

Με οδηγό την… παράδοση που έχει «χτίσει» ο Μανόλο Χιμένεθ θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο η ΑΕΚ, για τον επαναληπτικό των προημιτελικών του Κυπέλλου.

Ο Ισπανός προπονητής διατηρεί το «απόλυτο» των προκρίσεων σε νοκ άουτ παιχνίδια με τους «κιτρινόμαυρους», γεγονός που επιβαρύνει περισσότερο τους Περιστεριώτες, σε συνδυασμό και με την ήττα (1-0) στο πρώτο ματς.

Με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο η ΑΕΚ μετράει 10/10 προκρίσεις στο θεσμό, στις τρεις θητείες του στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2010-11 προσπέρασε Πανθρακικό, ΑΕΛ, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και σήκωσε το Κύπελλο νικώντας τον Ατρόμητο στον τελικό.

Τη σεζόν 2016-17 επικράτησε κόντρα σε Λεβαδειακό, Πλατανιά, Ολυμπιακό και ηττήθηκε στον τελικό από τον ΠΑΟΚ.

Τέλος, πέρυσι απέκλεισε Παναιτωλικό, Ολυμπιακό και ΑΕΛ, για να χάσει ξανά από το «δικέφαλο του βορρά».

[the_ad id=”273506″]

Κοιτάζει τερματοφύλακα από ομάδα της Superleague

Για την ενίσχυσή της στον «άσο» φέρεται να κινείται η ΑΕΚ, ενόψει καλοκαιριού.

Αρκετά μεταγραφικά σενάρια που αφορούν την Ένωση έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ωστόσο να προχωράει σε διαψεύσεις.

Σύμφωνα πάντως με τη «Live Sport» η ΑΕΚ κοιτάζει «ζεστά» την περίπτωση τερματοφύλακα από ομάδα της Superleague. Πρόκειται για Έλληνα παίκτη, με τον σύλλογό του να εδρεύει στην επαρχία.

[the_ad id=”273506″]

Τα κρίσιμα «διαγωνίσματα» του Μπογέ και το report της Τορίνο για το μέλλον του

Σε κεντρικό πρόσωπο έχει εξελιχθεί ο Λούκας Μπογέ στην ΑΕΚ. Η εξαιρετική απόδοση και τα δύο όμορφα γκολ του Αργεντινού εξτρέμ στο τελευταίο παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, έριξαν πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Κάτι που εδώ που τα λέμε, στην Ένωση περίμεναν να έχει συμβεί αρκετά νωρίτερα κατά τη διάρκεια τα τρέχουσας σεζόν, αλλά κάλλιο αργά, παρά ποτέ!

Η αλήθεια είναι πως στην ΑΕΚ με γνώμονα την γενικότερη εικόνα του 22χρονου ποδοσφαιριστή στη μέχρι τώρα διαδρομή του στην Ελλάδα, ήταν – μέχρι πρότινος – περισσότερο αρνητικοί για την καλοκαιρινή αγορά των δικαιωμάτων του από την Τορίνο.

Να θυμίσουμε πως η Ένωση έχει τη δυνατότητα να αγοράσει τα δικαιώματα του Μπογέ από την «γκρανάτα» πληρώνοντας 6 εκατ. ευρώ (σε έξι ισόποσες δόσεις του 1 εκατομμυρίου) μέχρι το 2022.

Η δυναμική εμφάνιση του Αργεντινού στο ματς με τον Απόλλωνα σε συνδυασμό με το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του και τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του που δεν τα συναντάς εύκολα σε παίκτες που παίζουν στην Ελλάδα, δημιουργούν δεύτερες σκέψεις στους «κιτρινόμαυρους» αναφορικά με το μέλλον του στα Σπάτα.

Οι αγώνες που θα ακολουθήσουν μέχρι το τέλος της σεζόν θα αποτελέσουν κριτήριο για την απόφαση που θα παρθεί εντός των τειχών της ΑΕΚ σχετικά με τον Μπογέ.

[the_ad id=”273506″]

Μια φορά, στην Τορίνο δεν δείχνουν κάποια ιδιαίτερη πρεμούρα να για την επιστροφή του παίκτη στην Ιταλία.

Και το λέμε αυτό, κρίνοντας από τις πρώτες συζητήσεις που γίνονται αυτή την περίοδο στην ιταλική ομάδα σχετικά με θέματα που άπτονται του προγραμματισμού εν όψει της νέας σεζόν.

Η αγορά του ποδοσφαιριστή από πλευράς ΑΕΚ, θα βόλευε μια χαρά τους γείτονες.

Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του Μπογέ με την Τορίνο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020 κάτι που σημαίνει πως το προσεχές καλοκαίρι θα μπορούσε να σταλεί εκ νέου δανεικός (στην Ένωση, ή σε κάποια άλλη ομάδα) μόνο σε περίπτωση επέκταση τους συμβολαίου του με την «γκρανάτα».

[the_ad id=”273506″]

Links για το παιχνίδι:

http://assia.tv/live2/sport-stream/?lang=rs

http://www.sports-stream.net/ch/ch1.html

http://www.soccerjumbotv1.me/ch-1.html

http://trgoalstv1.me/stream11.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News