ΑΕΚ Ατρομητος Live Streaming: Ζωντανά - Κανάλι

ΑΕΚ Ατρομητος Live Streaming: Ζωντανά - Κανάλι

ΑΕΚ Ατρομητος Live Streaming: Οι δύο ομάδες που πέτυχαν νίκη την περασμένη Πέμπτη και προωθήθηκαν βαθμολογικά, κλείνουν το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής. Η ΑΕΚ πάτησε στη δεύτερη θέση και θέλει να μείνει εκεί, φιλοξενώντας τον Ατρόμητο, που με τη σειρά του «άγγιξε» την εξάδα. Και θέλει να εκμεταλλευθεί τη μίνι παράδοση με τον Κάναντι στην έδρα της ΑΕΚ.

ΑΕΚ Ατρομητος Live Streaming: Ζωντανά – Κανάλι

ΑΕΚ Ατρομητος Live Streaming: Οι δύο ομάδες που πέτυχαν νίκη την περασμένη Πέμπτη και προωθήθηκαν βαθμολογικά, κλείνουν το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής. Η ΑΕΚ πάτησε στη δεύτερη θέση και θέλει να μείνει εκεί, φιλοξενώντας τον Ατρόμητο, που με τη σειρά του «άγγιξε» την εξάδα. Και θέλει να εκμεταλλευθεί τη μίνι παράδοση με τον Κάναντι στην έδρα της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πέτυχε την τρίτη διαδοχική νίκη της, με 1-0 και αυτή, μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και βρέθηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Δεν είχε νίκη στα τρία αμέσως προηγούμενα.
Μόλις ανέλαβε ο Χιμένεθ έχασε από τον Ολυμπιακό 3-0, αλλά ακολούθησαν οι τρεις νίκες.
Η ΑΕΚ δεν δέχτηκε γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια της, αφού είχε δεχτεί γκολ και στα οκτώ προηγούμενα. Μάλιστα είχε δεχτεί 14 σε αυτά τα παιχνίδια.

Έχει σκοράρει στα 12 από τα 13 τελευταία, με μοναδική εξαίρεση το 3-0 από τον Ολυμπιακό στις 3 Ιανουαρίου. Δεν έχει σκοράρει μόνο στα παιχνίδια με Ατρόμητο και Ολυμπιακό.
Έχει πετύχει πέντε γκολ στα πρώτα 15 λεπτά, περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα.

Έχει δύο ισοπαλίες στα 12 τελευταία, μαζεμένες πριν από τις γιορτές, με Ολυμπιακό και Βόλο, που ήταν και τα τελευταία παιχνίδια του Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της.
Από τις 27 Δεκεμβρίου ανέλαβε ο Μανόλο Χιμένεθ, ξεκινώντας την τέταρτη θητεία του στον πάγκο της ΑΕΚ.
Κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στο Κύπελλο Ελλάδας.
Στην Ευρώπη έπαιξε σε όμιλο του Europa League, όπου τερμάτισε στην τελευταία θέση.

ΑΕΚ Ατρομητος Live Streaming: Η ΑΕΚ εντός έδρας

Νίκησε τον Παναιτωλικό την ημέρα των Φώτων, μετά από τρία διαδοχικά χωρίς νίκη, όπου έχασε από Παναθηναϊκό και έφερε ισοπαλία με Ολυμπιακό και Βόλο.
Έχει λοιπόν μια νίκη στα τέσσερα τελευταία, αφού είχε τρεις στα τέσσερα πρώτα.
Η ήττα από τον Παναθηναϊκό είναι η μοναδική εντός έδρας. Και μοναδική στα 10 τελευταία.
Έχει σκοράρει και στα οκτώ παιχνίδια της έδρας της. Πέτυχε 10 γκολ στα τέσσερα πρώτα, αλλά πέντε στα τέσσερα τελευταία.

Με τον Παναιτωλικό κράτησε το «μηδέν» αφού είχε δεχτεί γκολ και στα έξι προηγούμενα.
Η ΑΕΚ έπαιξε στη Ριζούπολη δύο παιχνίδια, αυτά με ΑΕΛ και Βόλο.
Ανεξάρτητα διοργάνωσης, η ΑΕΚ έχασε φέτος τρία διαδοχικά παιχνίδια στην έδρα της. Από Ζόρια, Μπράγκα και Παναθηναϊκό. Ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της. Τώρα δεν έχει κερδίσει τα τέσσερα τελευταία.

Τα τρία τελευταία
03.01.2021: Ολυμπιακός – ΑΕΚ 3-0
06.01.2021: ΑΕΚ – Παναιτωλικός 1-0

11.01.2021: Λαμία – ΑΕΚ 0-1
14.01.2021: Άρης – ΑΕΚ 0-1
Τι ακολουθεί
17.01.2021: ΑΕΚ – Ατρόμητος
20.01.2021: ΑΕΚ – Απόλλων (Κύπελλο)
24.01.2021: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
27.01.2021: ΑΕΚ – Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα
Οι πρώτοι σκόρερ: Ανσαριφάρντ 9, Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα από 4.
Οι πρώτοι σε συμμετοχές: Ανσαριφάρντ 23, Μάνταλος και Λιβάγια από 22.

ΑΕΚ Ατρομητος Live Streaming: Ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος έκλεισε τις εκκρεμότητες του πρώτου γύρου, νικώντας την Πέμπτη τη Λαμία με ανατροπή και ισοβάθμησε με τον Αστέρα Τρίπολης στην έκτη θέση. Είναι ασταθής παρουσιάζει αξιοπερίεργη πορεία.
Στους έξι αγώνες του με την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας έχει μαζέψει 11 βαθμούς (4 από τον ΠΑΟΚ, 3 από ΑΕΚ, 3 από Παναθηναϊκό και 1 από τον Άρη), ενώ σε 10 αγώνες με τις ομάδες που είναι από την 6η ως την 14ηθέση, έχει συγκεντρώσει μόλις 10!

Έχει κάνει τέσσερις νίκες, τρεις με τις ομάδες της πεντάδας (ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ) και δύο με όλες τις άλλες (Παναιτωλικό και Λαμία).
Μόνο ο Ολυμπιακός έχει νικήσει τον Ατρόμητο από τις ομάδες της πεντάδας, ενώ έχει κάνει άλλες τέσσερις ήττες από ομάδες της περιφέρειας, δυο από το Βόλο.

Έκανε τη δεύτερη νίκη του στα τρία τελευταία, και τα τρία στην έδρα του, μετά από πέντε αγώνες χωρίς νίκη.
Έχει μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία, ενώ είχε τρεις στη σειρά αμέσως πριν.
Όπως με τον ΠΑΟΚ, έτσι και με τη Λαμία, ο Ατρόμητος νίκησε με ανατροπή. Είναι τα μοναδικά του παιχνίδια που είχαν ανατροπή στο σκορ, καθώς μέχρι εκεί είχε τρεις νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ και πέντε ήττες χωρίς να σκοράρει.

Στο Κύπελλο κληρώθηκε με τον car.gr ΠΑΣ Γιάννινα.
Μετά από απουσία ενός έτους, το καλοκαίρι επέστρεψε στον πάγκο του ο Νταμίρ Κάναντι, που είχε δουλέψει την διετία 2017-2019.
Πέρσι τερμάτισε έβδομος στην κανονική διάρκεια, αλλά έχασε μια θέση στα πλέι άουτ, από τον Αστέρα Τρίπολης.

ΑΕΚ Ατρομητος Live Streaming: Ο Ατρόμητος εκτός έδρας

Μετά από τρία διαδοχικά παιχνίδια στην έδρα του, ο Ατρόμητος πηγαίνει στο «Σπύρος Λούης», εκεί που έχει πετύχει τη μοναδική νίκη εκτός έδρας, επί του Παναθηναϊκού.
Ο Ατρόμητος έχει χάσει τα δύο τελευταία, σε Τρίπολη και Βόλο, αφού στα πέντε πρώτα είχε χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό!

Δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία, ενώ έχε πετύχει μόνο ένα, το νικητήριο με τον Παναθηναϊκό στα πέντε τελευταία.
Σε Τρίπολη αι Βόλο δέχτηκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που δεν είχε συμβεί στα πρώτα πέντε παιχνίδια. Τώρα έχει δεχτεί δύο γκολ εκτός έδρας στο πρώτο ημίχρονο και οκτώ στο δεύτερο.

Τα τρία προηγούμενα
07.01.2021: Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 3-2
10.01.2021: Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-0
14.01.2021: Ατρόμητος – Λαμία 2-1
Τι ακολουθεί…
17.01.2021: ΑΕΚ – Ατρόμητος
21.10.2021: ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος (Κύπελλο)
24.01.2021: Ατρόμητος – Ολυμπιακός
28.01.2021: Παναιτωλικός – Ατρόμητος
Οι πρώτοι σκόρερ: Μανούσος 5, Μουνίθ και Χριστοδουλόπουλος από 2.
Οι πρώτοι σε συμμετοχές: Γούτας 16, Γκάλο, Κυβρακίδης, Χαρίσης και Μανούσος 15.

ΑΕΚ Ατρομητος Live Streaming: Μεταξύ τους

Ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 στον πρώτο γύρο, υποχρεώνοντας την ΑΕΚ στην πρώτη ήττα της. Η ΑΕΚ είχε κερδίσει και τα πέντε προηγούμενα επίσημα, τρία στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο.

Η παράδοση θέλει τα τελευταία χρόνια οι αγώνες να κρίνονται στο γκολ. Ο Ατρόμητος είχε νικήσει με 2-0 το Νοέμβρη του 2018 με 2-0 μέσα στο «Σπύρος Λούης» σε ένα παιχνίδι που είναι η…. εξαίρεση στον κανόνα. Είναι η μοναδική από τις οκτώ νίκες του επί της ΑΕΚ, που ήλθε με δύο γκολ διαφορά. Μάλιστα και τα δύο γκολ μπήκαν στο τέλος του αγώνα!

Η ΑΕΚ με δύο γκολ διαφορά στο πρωτάθλημα έχει να νικήσει τον Ατρόμητο από τον Σεπτέμβρη του 2007, 2-0 με γκολ του Μπλάνκο. Από τότε και οι εννέα νίκες της είναι με ένα γκολ διαφορά! Οι επτά με 1-0 και δύο με 3-2.
Ποτέ ο Ατρόμητος δεν έχει κάνει το δύο στα δύο επί της ΑΕΚ.

Νίκες ΑΕΚ: 19
Ισοπαλίες: 10
Νίκες Ατρομήτου: 8

Μεταξύ τους με γηπεδούχο την ΑΕΚ

Το σκηνικό ήταν ίδιο και στις δύο περιπτώσεις, η εξέλιξη διαφορετική, αλλά και το αποτέλεσμα πάλι ίδιο!
Στις 23 Οκτωβρίου 2017 στο άδειο «Σπύρος Λούης» η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο και χάνει 1-0 με γκολ του Ντάουντα στο 55’. Είναι το πρώτο «διπλό» που κάνει ο Ατρόμητος στην ιστορία του επί της ΑΕΚ, αλλά για την «Ένωση» είναι η μοναδική ήττα εντός έδρας στη σεζόν και πανηγύρισε στο τέλος το πρωτάθλημα.

Τέτοια εποχή περίπου και ένα χρόνο μετά, 11 Νοεμβρίου 2018, πάλι με κλειστές πόρτες το «Σπύρος Λούης», πάλι ο Ατρόμητος του Κάναντι κάνει τη ζημιά. Αυτή τη φορά τα γκολ άργησαν, ωστόσο ο Ατρόμητος νίκησε 2-0.

Πάλι φθινόπωρο στην περσινή σεζόν, το Νοέμβριο του 2019, και ο Ατρόμητος πήγε πάλι να κάνει τη ζημιά, για τρίτη φορά. Προηγήθηκε 1-0, ισοφαρίστηκε από αυτογκόλ του Μανδά, ισοφάρισε πάλι στο 89’ και έχασε… βαθιά στις καθυστερήσεις! Η διαφορές με τα άλλα δύο παιχνίδια είναι ότι στον πάγκο ήταν ο Αναστασίου και στην εξέδρα υπήρχε κόσμος. Τώρα το παιχνίδι θα είναι χωρίς κόσμο και ο Κάναντι θα είναι και πάλι παρών!

Ο Ατρόμητος λοιπόν κέρδισε στις δύο από τις τρεις τελευταίες επισκέψεις του, ενώ δεν είχε νίκη στις 15 προηγούμενες, με 11 ήττες και τέσσερις ισοπαλίες.

Μάλιστα η ΑΕΚ είχε κερδίσει και τα οκτώ πρώτα, μέχρι το 2010, όταν ο Ατρόμητος πήρε ένα συναρπαστικό 3-3. Η ΑΕΚ έχει νικήσει δηλαδή μόνο στα τέσσερα από τα 10 τελευταία.

Νίκες ΑΕΚ: 12
Ισοπαλίες: 4
Νίκες Ατρομήτου: 2

Στον πρώτο γύρο
04.10.2020: Ατρόμητος – ΑΕΚ 1-0
(24’ κεφαλιά Γούτας. Στο 39’ κόκκινη Μάνταλος)
Πέρσι
03.11.2019: ΑΕΚ – Ατρόμητος 3-2
(62’ αυτογκόλ Μανδάς, 71’ σουτ Νέλσον Ολιβέιρα, 90’ σουτ Νέλσον Ολιβέιρα – 20’ σουτ Μανούσος, 89’ σουτ Ανδρούτσος. Στο 20’ ο Τσιντώτας απέκρουσε πέναλτι του Μανούσου και στην εξέλιξη μπήκε το γκολ).

ΑΕΚ Ατρομητος Live Streaming: Λινκς για το παιχνίδι…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News