ΑΕΚ - Ατρομητος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (16/10)

ΑΕΚ - Ατρομητος Live Streaming 16/10

ΑΕΚ – Ατρομητος Live Streaming | AEK – Atromitos Live Streaming: Ακόμη ένα βήμα για να παραμένει δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου θέλει να κάνει η ΑΕΚ. Υποδέχεται τον Ατρόμητο (16:00) για την 8η αγωνιστική της Super League.

Η ψυχολογία των «κιτρινόμαυρων» είναι στα ύψη. Τόσο η εικόνα της ομάδας, που ανεβάζει σταθερά την απόδοσή της και προέρχεται από μεγάλη νίκη στην έδρα του Άρη (0-2), όσο και ο ενθουσιασμός της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια έχουν φτιάξει για τα καλά το κλίμα.

Ο Ματίας Αλμέιδα δείχνει πως εκμεταλλεύεται τον χρόνο που έχει στη διάθεσή του. Παιχνίδι με παιχνίδι βλέπει τους παίκτες του να ανταποκρίνονται ολοένα και καλύτερα. Και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το έντονο πρέσινγκ και το συνεχές τρέξιμο έκανε τη διαφορά. Αυτά τα στοιχεία θέλει να δει και κόντρα στους Περιστεριώτες για να πάρει η ομάδα του την τέταρτη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα.

Στη βαθμολογία υπενθυμίζεται πως είναι στη 2η θέση και στο -6 από την κορυφή και τον Παναθηναϊκό. Ενώ βρίσκεται στο +1 από τον 3ο Ολυμπιακό. Για να καταφέρει να πετύχει τον στόχο του ο Αργεντινός τεχνικός της «Ένωσης», πιθανότατα δεν θα αλλάξει πολλά πράγματα σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια.

Ουσιαστικά, η «ανοιχτή» θέση στην ενδεκάδα είναι αυτή στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Σιντιμπέ, που ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς, είχε πιθανότητες να ξεκινήσει αντί του Λάζαρου Ρότα. Βέβαια, αυτό δεν θα συμβεί διότι έμεινε εκτός αποστολής από τον Αλμέιδα. Εκτός αποστολής με θλάση και ο Τσούμπερ! SuperLeague Ελλάδα Live Streaming

Φορμαρισμένος και επικίνδυνος ο Ατρόμητος

Έτοιμος για τη δύσκολη αποστολή, αλλά με καλή ψυχολογία πηγαίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο, με τα τέρματα του Κιάρτανσον  «γύρισε» το παιχνίδι (2-1) φτάνοντας τους 11 βαθμούς.

Το γεγονός πως και οι τρεις νίκες της ομάδας του Περιστερίου έχουν έρθει με ανατροπή δείχνουν πολλά για τον χαρακτήρα της. Αλλά και την ποιότητά της και εκεί θα συνεχίσει να στηρίζεται στην προσπάθειά της για να μπει στην 6άδα των playoffs. Στο κομμάτι των απουσιών, ο Ουαλός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα της τελευταίας στιγμής.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως θα διατηρήσει το 4-3-3, αλλά πιθανότατα με μία ελαφρώς πιο συντηρητική προσέγγιση. Στο κομμάτι της παράδοσης, η ΑΕΚ στα τελευταία δέκα παιχνίδια μετράει 8 νίκες, 2 ο Ατρόμητος, ενώ κανένα μεταξύ τους ματς δεν έχει λήξει χωρίς νικητή.

ΑΕΚ – Ατρομητος Live Streaming: Επιστολές εκατέρωθεν για τον Σιδηρόπουλο

Προβληματισμός επικρατεί στον Ατρόμητο για τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στον αγώνα με την ΑΕΚ. Στέλνοντας επιστολή στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Η ΠΑΕ Ατρόμητος απέστειλε επιστολή στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας εκφράζοντας τις επιφυλάξεις της. Στον Ατρόμητο υποστηρίζουν ότι ο Σιδηρόπουλος έχει μεγάλη προϊστορία με κακές διαιτησίες εναντίον τους, τόσο ως διαιτητής, όσο και ως VAR. Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει η επιστολή.

*Στο ματς Κυπέλλου στις 7 Φεβρουαρίου του 2019, στο οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το χέρι του Χουλτ στην περιοχή στο 28’. Και για τη φάση του πέναλτι που δόθηκε στον Αλμπάνη που όντως η παράβαση ήταν εκτός περιοχής.

*Στο ματς πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ (17/10/21) στο οποίο θεωρούν στον Ατρόμητο ότι υπήρξε πέναλτι στον Κλωναρίδη από τον Ρότα. Ακριβώς πάνω στη γραμμή της περιοχής, αλλά ως VAR ο Σιδηρόπουλος δεν παρενέβη στην εξέλιξη του αγώνα. Τονίζοντας μάλιστα αυτή η απόφασή του τον έθεσε εκτός ορισμών για πάνω από 1,5 μήνα.

*Τέλος, στον Ατρόμητο τονίζουν ότι το πρόβλημά τους δεν είναι συνολικά η ελληνική διαιτησία. Αλλά συγκεκριμένα ο Τάσος Σιδηρόπουλος (στον οποίο δεν αρχίζει και τελειώνει η ελληνική διαιτησία), σημειώνοντας πως τον συγκεκριμένο χώρο δεν τον στήριξαν πρώτα οι τέσσερις εμπορικές ομάδες (συμπεριλαμβανομένης και της ΑΕΚ). Φέρνοντας ξένους διαιτητές.

Άμεση απάντηση από την ΑΕΚ

Στον αντίποδα, απάντηση στην επιστολή Ατρόμητου στην ΚΕΔ, έδωσε ο σύμβουλος επικοινωνίας της ΑΕΚ, Γιάννης Καραλής. Διαβάστε τι έγραψε σε αυτή.AEK Live Streaming

«Επαγγελματική διαιτησία δεν θέλουμε όλοι; Πως ακριβώς, λοιπόν, σκέφτονται να την φτιάξουν τα “ψυχοπαιδια” του Κλατενμπεργκ; Χωρίς ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ; Με…μετοίκηση ξένων για μόνιμη διαμονή στην Ελλάδα; Μήπως τους έχουν (έχει) βρει…ήδη; Αλλιώς τέτοιος πόλεμος, τέτοιο μπουλινγκ, σε ΚΑΘΕ Έλληνα ρεφερι, με το που … ακουστεί το όνομα του, ΔΕΝ δικαιολογείται!!! Επί του προκειμένου, τώρα, για την…αντίδραση του Ατρόμητου; ΔΙΑΛΈΞΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ κι ελάτε να παίξουμε!!!».

ΑΕΚ – Ατρομητος Live Streaming: «Αγαπάω ακόμα την ΑΕΚ»

Ο Κάρλος Γκαμάρα μπορεί να έμεινε για μόλις μια σεζόν στην ΑΕΚ, όμως άφησε το στίγμα του στον «Δικέφαλο». Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μεγάλο αθλητικό σάιτ αναφέρθηκε σε όλα εκείνα που έζησε. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Είμαι χαρούμενος που η ΑΕΚ απέκτησε το δικό της γήπεδο. Είναι κάτι που αξίζει με το παραπάνω ο σύλλογος και οι υπέροχοι οπαδοί» τόνισε αρχικά ο Γκαμάρα, κάνοντας ειδική μνεία στη συνέχεια στον κόσμο της «Ένωσης».

Πέρασαν πολλά χρόνια, αλλά γνωρίζω πως με σκέφτονται οι φίλοι της ΑΕΚ. Θέλω να ξέρουν πως μου λείπουν πολύ και μένα. Θα μου μείνουν αξέχαστοι, η ατμόσφαιρα στις εξέδρες ήταν εκπληκτική. Μου λείπει η ΑΕΚ και προσπαθώ να παρακολουθώ έστω από απόσταση τα νέα του συλλόγου. Η ΑΕΚ ήταν ένας πολύ σημαντικός σταθμός στην καριέρα μου.

Η ΑΕΚ αποτελεί μια όμορφη ανάμνηση και έτσι την βλέπω πάντα, αφού εκτός από το γεγονός πως πέρασα υπέροχα στην ομάδα, χάρη στην ΑΕΚ πραγματοποίησα το πιο σημαντικό βήμα στην καριέρα μου παίρνοντας μεταγραφή για την Ίντερ

Μπορεί να έπαιξα για μόλις μια σεζόν όμως η ΑΕΚ θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά μου. Είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για μένα. Θέλω πάντα το καλύτερο για τον σύλλογο, στέλνω τα χαιρετίσματα μου σε όλους τους οπαδούς της».

Με ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την κυκλοφορία των εισιτηρίων για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδος την Πέμπτη. Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου της ομάδας μας με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την προσεχή Πέμπτη (20/10 – 19.00), στην OPAP ARENA.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει μόνο διαδικτυακά. Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά άνω των 2 ετών απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και κατά συνέπεια είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.»

ΑΕΚ – Ατρομητος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News