Αστερας Τριπολης – ΑΕΚ Live Streaming | Asteras Tripolis - AEK

Αστερας Τριπολης – ΑΕΚ Live Streaming

Αστερας Τριπολης – ΑΕΚ Live Streaming

Αστερας Τριπολης – ΑΕΚ Live Streaming:

Το σαββατιάτικο πρόγραμμα της Super League κορυφώνεται στις 19:30. Η ΑΕΚ έχει επικίνδυνη αποστολή με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Asteras Tripolis – AEK Live Streaming

Η «Ένωση» καλείται σε μια δύσκολη έδρα να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί. Προκειμένου να μην πάει στράφι η νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό(1-0) και παράλληλα να παραμείνει με αξιώσεις στο κυνήγι του Ολυμπιακού.

Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν υπολογίζεις τους Ανσαριφάρντ και Στάνκοβιτς. Ο επιθετικός της ΑΕΚ βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του, καθώς διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας την Τρίτη υποβλήθηκε στην προγραμματισμένη επέμβαση στον μηνίσκο προκειμένου να απαλλαχτεί από τις ενοχλήσεις. Η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση τοποθετείται αρχές του 2022. Ο Στίβεν Τσούμπερ ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και θα ξεκινήσει βασικός.

Ο Γιαννίκης δεν θέλει οι παίκτες του να χαλαρώσουν και έδωσε το σύνθημα, λέγοντας: «Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη σημαντική νίκη. Μία νίκη που η ΑΕΚ έχει καιρό να ζήσει σε ντέρμπι. Ωστόσο, έχουμε δουλειά μπροστά μας τόσο τακτικά, όσο και σωματικά. Προχωράμε στο πλάνο μας διότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και μας περιμένει νέο δύσκολο παιχνίδι στην Τρίπολη».Super League Live Streaming

Αστερας Τριπολης – ΑΕΚ Live Streaming

Ο Αστέρας Τρίπολης, μετά την ήττα στις λεπτομέρειες από τον Άρη (1-0), καλείται σ’ ένα ακόμα ματς να βάλει τέλος στα σκαμπανεβάσματα που παρουσιάζει. Και να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα της έδρας του (2-0-3).

Ο προπονητής του Αστέρα, Μίλαν Ράσταβατς, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν καταφέραμε να φτιάξουμε ευκαιρίες στην περιοχή του αντιπάλου. Παράλληλα ο αντίπαλος είχε αρκετές επικίνδυνες αντεπιθέσεις στις οποίες θα μπορούσε να είχε σκοράρει. Επίσης, μας έλειψε και η ουσιαστική κατοχή της μπάλας»

Το παρελθόν της ΑΕΚ στην Τρίπολη είναι ευοίωνο, αφού έχει να ηττηθεί (2-0) εκεί από τον Οκτώβριο του 2017. Έκτοτε μετράει τρεις νίκες (0-1, 2-3, 1-2) και μια ισοπαλία (1-1).  Live Streaming σουπερ λιγκ

Αστερας Τριπολης – ΑΕΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Αστερας Τριπολης – ΑΕΚ

Αστερας Τριπολης – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/11_12_2021_19_30_asteras_tripolis_aek/47-1-0-24558

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News