ΑΕΚ - Αρης Live Streaming Ζωντανά | Κύπελλο 4-3-2020

Αρης ΑΕΚ Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση - Κανάλι

ΑΕΚ – Αρης Live Streaming Ζωντανά: Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη (18:30/Cosmote Sport 2) στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, με μοναδικό στόχο να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ώρα… ημιτελικού Κυπέλλου για την ΑΕΚ, που υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ για τον πρώτο αγώνα της φάσης, κάνοντας το πρώτο βήμα για πρόκριση στον τελικό, παίρνοντας το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη.

Η ΑΕΚ προέρχεται απ’ την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιώνιου, παρουσιάζοντας μια μέτρια εικόνα που δεν άφησε ικανοποιημένο τον Μάσιμο Καρέρα και θέλει να επιστρέψει κόντρα στον Άρη στις νίκες αλλά και στις θετικές εμφανίσεις.

Ο Ιταλός τεχνικός είχε λίγες μέρες για να προετοιμάσει την ομάδα του για το συγκεκριμένο αγώνα, αλλά πλέον γνωρίζοντας τους Κίτρινους, έχει καταστρώσει το πλάνο του, για να οδηγήσει την ΑΕΚ στη νίκη και στο προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, που είναι ο στόχος της ομάδας για την φετινή χρόνια.

Links για ΑΕΚ – Αρης Live Streaming

Οι Κιτρινόμαυροι μπορεί να είχαν την Κυριακή αρκετές απουσίες, αλλά ο Καρέρα πλέον θα έχει σημαντικές επιστροφές στα χέρια του για να διαχειριστεί και να παρατάξει την Ένωση απέναντι στον Άρη.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός θα έχει στη διάθεση του, τον Έλντερ Λόπες, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του, τον Νέναντ Κρίστιτσιτς, αλλά και τους Όγκνιεν Βράνιες και Μάρκο Λιβάγια που εξέτισαν τις ποινές τους.

Απ’ εκεί και έπειτα, εκτός πλάνων λόγω τραυματισμών παραμένουν οι Νέλσον Ολιβέιρα, Βασίλης Μπάρκας, Ντμιτρό Τσιγκρίνσκι, Μάριος Οικονόμου και Κώστας Γαλανόπουλος, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή βρίσκονται οι Ευθύμης Χριστόπουλος και Ζίγκα Λάτσι, καλύπτοντας τον κανονισμό της διοργάνωσης που καλούνται οι δυο ομάδες να έχουν δυο ποδοσφαιριστές κάτω των 19 στην 18αδα τους.

Στα αγωνιστικά τώρα, όλα παραμένουν ανοιχτά για τον σχηματισμό, αλλά και για τα πρόσωπα της ενδεκάδας, με τον Ιταλό τεχνικό να σκέφτεται το 4-3-3, ως σχηματισμό της ομάδας, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην ταχύτητα, όπως και στο «Κλ. Βικελίδης».

Λινκς για το παιχνίδι…

http://wiz1.net/channel31

http://trgoalstv1.me/stream11.html

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News