ΑΕΚ - Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (29/1)

ΑΕΚ - Αρης Live Streaming

ΑΕΚ – Αρης Live Streaming | AEK – Aris Live Streaming: Πολύ σημαντικό παιχνίδι από κάθε άποψη είναι αυτό που διεξάγεται στη Νέα Φιλαδέλφεια για την 20η αγωνιστική της Super League. Εκεί, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη (29/01, 19:30). Οι δύο ομάδες θέλουν όσο τίποτα τους τρεις βαθμούς, για διαφορετικούς λόγους η καθεμία.

Η ΑΕΚ τα πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής σε όλες τις διοργανώσεις. Στη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, σφράγισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet με δεύτερη νίκη στις Σέρρες επί του Πανσερραϊκού (3-1). Ο Ματίας Αλμέιδα παράταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές, ουτώς ώστε να ξεκουράσει τους βασικούς και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ μέχρι στιγμής.

Όσοι έπαιξαν τον δικαίωσαν, αφού η ΑΕΚ επικράτησε με 3-1 και πήρε την πρόκριση (5-1 συνολικό σκορ). Νωρίτερα, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν πάρει μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα επί του Ιωνικού και μάλιστα με ανατροπή, χάρη σε δύο γκολ των Βίντα στο 82’ και Τσούμπερ στο 92’. Η διαφορά από τον Παναθηναϊκό έπεσε πλέον στον έναν βαθμό, μετά την ήττα των «πρασίνων» από τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Και τώρα η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα να περάσει -έστω και προσωρινά- στην πρώτη θέση της βαθμολογίας για πρώτη φορά φέτος. Γι’ αυτό άλλωστε, η νίκη επί του Άρη απόψε είναι μονόδρομος! Σε επίπεδο αγωνιστικών νέων, δεν υπάρχει κάποιο νέο πρόβλημα για τον Αλμέιδα, που θα επανέλθει στην γνωστή τακτική.Super League Ελλάδας Live Streaming

Προσπαθεί να συνέλθει ο Άρης

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Άρης προσπαθεί να ξεπεράσει την τρίτη συνεχόμενη ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό. Η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Μάλιστα, η τελευταία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν ιδιαίτερα οδυνηρή λόγω του τρόπου που σημειώθηκε.

Ο Άρης είχε εξαιρετική εμφάνιση σε όλο το ματς και αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά ο αντίπαλος γκολκίπερ βρέθηκε σε τρομερή μέρα. Μάλιστα, στο 82’ οι «κίτρινοι» κέρδισαν πέναλτι και αποβολή, αλλά ο Γκρέι δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Και κανείς άλλος στον υπολειπόμενο χρόνο. Το… κερασάκι, ήρθε λίγα λεπτά αργότερα, ο Ελ Αραμπί σκόραρε σε μία αντεπίθεση και ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη.

Πλέον η ομάδα του Άλαν Πάρντιου καλείται να βρει βαθμούς για να ένα καλύτερο πλασάρισμα στην πεντάδα ενόψει και των playoffs. Αυτός είναι και ο μοναδικός στόχος που έχει της έχει απομείνει. Αρης Live Streaming

ΑΕΚ – Αρης Live Streaming: Τα αγωνιστικά νέα της ΑΕΚ, τι παίζει με στόπερ

Πρόβλημα στην ΑΕΚ με τον Πάολο Φερνάντες που υπέστη ελαφριά θλάση α’ βάθμου στον αριστερό τετρακέφαλο και μένει εκτός με Άρη! Αντίθετα κανονικά το «παρών» θα δώσει ο Λιβάι Γκαρσία.

Το νέο πρόβλημα στην ΑΕΚ προέκυψε με τον Πάολο Φερνάντες. Ο Ισπανός χαφ ένιωσε ενόχληση χθες κατά τη διάρκεια της ρεβάνς με τον Πανσερραϊκό. Αντικαταστάθηκε στο 62′. Έκατσε στον πάγκο και είχε μία συζήτηση με τον Αλμέιδα.

Σήμερα Πέμπτη υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στον αριστερό μηρό. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει το ματς με τον Άρη την Κυριακή, αλλά στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα είναι ετοιμοπόλεμος.

Φτάνοντας και προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, στην Ενωση προχωρούν παράλληλα και τις τελικές επαφές για να φανεί τελικά αν και πως μπορούν να ενισχυθούν περαιτέρω. Το μεταγραφικό επιτελείο βρίσκεται σε εγρήγορση και στην ΑΕΚ έχουν αρκετές ανοιχτές υποθέσεις, για να δουν με ποια θα προχωρήσουν.

Η αλήθεια είναι πως στις μεταγραφές τα δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Ετσι, αν και στη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας φαινόταν να έχει ξεχωρίσει μια επιλογή κεντρικού αμυντικού που φαινόταν έτοιμος να κλείσει, το θέμα πήρε αρνητική τροπή. Αυτό σημαίνει πως στην ΑΕΚ ψάχνουν και άλλες επιλογές, καθώς έτσι κι αλλιώς είχαν καταρτίσει μια τελική σορτ λιστ με τρία ονόματα, με τα οποία βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή.ΑΕΚ Live Streaming

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές

Με δηλώσεις του στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης, o προπονητής της ΑΕΚ,  παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την νίκη με σκορ 3-1 κόντρα στον Πανσερραϊκό. Ωστόσο στάθηκε κυρίως στην νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες του σχολιάζοντας την με τα καλύτερα λόγια. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Αλμέιδα.

«Τα πήγαν καλά τα παιδιά. Πάντα σεβόμενοι τον αντίπαλο και με τη νοοτροπία να κερδίσουν. Είμαι πολύ ικανοποιημένος, μου άρεσε το σύστημα, μου άρεσε ο τρόπος λειτουργίας μας».

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας από την πλευρά του αποκάλυψε τι τους είπε ο Ματίας Αλμέιδα στα αποδυτήρια. Παράλληλα, τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα του αντιδράει κάθε φορά που δέχεται γκολ. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε.

Για το παιχνίδι: «Δεν έπρεπε να μείνουμε στο 3-0 του πρώτου αγώνα. Ο προπονητής μας είπε να μπούμε σαν να είναι 0-0. Σαν να είναι τελικός. Μπήκαμε καλά, κερδίσαμε και συνεχίζουμε. Είναι σημαντικό ότι όταν δεχόμαστε γκολ αντιδράμε και δείχνουμε χαρακτήρα. Το δείξαμε και με τον Ιωνικό. Πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο και στο τέλος να είμαστε πρωταθλητές».

Τον ίδιο και τα παιχνίδια που παίρνει: «Είναι πολύ σημαντικό για μένα μετά τον τραυματισμό μου και όσα πέρασα αυτά τα παιχνίδια. Στόχος μου είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

ΑΕΚ – Αρης Live Streaming: Σοκ με τον Μανού Γκαρσία

Δεν έχει τέλος η ατυχία στον Άρη καθώς ο Μάνου Γκαρθία υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και επί της ουσίας θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αποχώρησε με πόνους στο γόνατό του από τη ρεβάνς κυπέλλου εναντίον του Ολυμπιακού και υποβλήθηκε σε εξετάσεις από τον γιατρό του συλλόγου, Νίκο Ξυλούρη που έδειξαν το μέγεθος της ζημιάς.

Πλέον, το σύνολο του Άλαν Πάρντιου θα μάθει να ζει χωρίς τον Ίβηρα άσο που αναμένεται να χειρουργηθεί άμεσα, είτε εδώ, είτε στην πατρίδα του και η επιστροφή του υπολογίζεται μετά από έξι μήνες. Μάλιστα, η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση για τον τραυματισμό του Μάνου Γκαρθία. Διαβάστε τι αναφέρει.

«Η ατυχία δεν έχει τελειωμό… Ο τραυματισμός του Μανού Γκαρθία στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό αποδείχθηκε τελικά πολύ πιο σοβαρός απ’ ότι αρχικά εκτιμήθηκε.

Ο Μανού Γκαρθία υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα ήταν δυστυχώς πολύ δυσάρεστα. Ο Ισπανός μέσος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν!!!».

ΑΕΚ – Αρης Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News