ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης Live Streaming | Κύπελλο Ελλάδος 2021

ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης Live Streaming

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης Live Streaming

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης Live Streaming:

Να καθαρίσει από το πρώτο ματς την υπόθεση πρόκριση θέλει η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ απέναντι στην ομάδα «έκπληξη» του πρωταθλήματος , τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι κιτρινόμαυροι παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι και νίκησαν την περασμένη Κυριακή τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ .

Το κύπελλο είναι άλλη… ιστορία για την «Ένωση» που μετράει τέσσερις συνεχόμενους χαμένους τελικούς .

Από την απέναντι πλευρά, ο Απολλωνας θα διεκδικήσει δίχως άγχος , και εκείνος την πρόκριση στα προημιτελικά.Παναθηναϊκός Live

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης Live Streaming

Χωρίς πίεση και… τελεσίγραφα ΑΕΚ-Λιβάγια

Μέρες… Μάρκο Λιβάγια στην ΑΕΚ, του οποίου η ανανέωση συμβολαίου παραμένει σε πρώτο πλάνο στην επικαιρότητα της «Ένωσης».

Παρά το γεγονός ότι τα ρεπορτάζ έκαναν λόγο για άμεσες εξελίξεις στο φλέγον ζήτημα, με ενημέρωσή της η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ φρόντισε να ρίξει τους τόνους τονίζοντας πως δεν υπάρχει θέμα «κρίσιμης συνάντησης για σήμερα ή αύριο», βγάζοντας ουσιαστικά έξω από την κουβέντα τα περί «τελεσιγράφων».

Με αυτή την κίνηση η ΑΕΚ ήθελε πρώτα από όλα να «αποσυμπιέσει» την κατάσταση. Η αλήθεια είναι ότι μετά το ματς με τον Ατρόμητο, που πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση, η προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου του αναζωπυρώθηκε. Δημιουργώντας έτσι υψηλές προσδοκίες για θετική έκβαση της υπόθεσης. Επιπλέον, φαίνεται ότι ανάμεσα στις δύο πλευρές. Παρά το γεγονός ότι το θέμα των διαπραγματεύσεων «σέρνεται» εδώ και καιρό, υπάρχει ακόμα θετικό κλίμα.

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης Live Streaming

Αυτή τη στιγμή η «Ένωση», αν και μέσω του Παναγιώτη Κονέ είχε έντονη επιθυμία να κλείσει το θέμα στο εικοσαήμερο του Ιανουαρίου, φαίνεται ότι αλλάζει τακτική και δεν θα υποχωρήσει, από τη στιγμή που και ο ίδιος ο Κροάτης επιθετικός δεν έχει απαντήσει αρνητικά. Άλλωστε, δεν υπάρχει και οποιαδήποτε πρόθεση να περιθωριοποιηθεί ο ποδοσφαιριστής, όπως είχε συμβεί σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο για παράδειγμα.

Σημειώνεται πως η προσφορά της ΑΕΚ για τον 27χρονο αφορά τετραετές συμβόλαιο, με συνολικές αποδοχές 4 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, ανοιχτό παραμένει το θέμα του Νέλσον Ολιβέιρα, του οποίου επίσης η περίπτωση ανανέωσης συμβολαίου δεν έχει κριθεί.

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης Live Streaming | Links:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News