ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ Live Streaming | ΦΙΛΙΚΟ ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ Live Streaming

ΑΕΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ Live Streaming

ΑΕΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ Live Streaming:

Η ΑΕΚ επέστρεψε από το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία και ετοιμάζεται για την πρώτη φιλική αναμέτρησή της επί ελληνικού εδάφους. Συγκεκριμένα, θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ τον Απόλλωνα Λεμεσού (15/7-21:30).

ΦΙΛΙΚΟ ΑΕΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

Η «Ένωση» έχει μπει στην τελική ευθεία των ετοιμασιών ενόψει των προκριματικών του Europa Conference League. O Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα κάνει λιγότερες δοκιμές απέναντι στην κυπριακή ομάδα, θέλοντας να προβάρει την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει την επόμενη εβδομάδα στον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα της χρονιάς.

Το παζλ του ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί και οι παλιοσειρές είναι εκείνες που θα τραβήξουν το… κουπί μέχρι τα τέλη του μήνα. Ο Λε Ταλέκ είναι ανέτοιμος, ο Αραούχο συμφώνησε μεν, ωστόσο δεν έχει υπογράψει επίσημα και θα χρειαστεί χρόνο για να βρει πατήματα, ενώ υπάρχουν κάποια μικρό προβλήματα ακόμα. Live Streaming

ΑΕΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ ζωντανά

Τις τελευταίες μέρες γυμνάστηκαν ατομικά οι Λιβάι Γκαρσία, Κώστας Γαλανόπουλος, Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Ζίγκα Λάτσι και αν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής παραμένει άγνωστο. Εκτός δράσης παραμένει ο Σιμόες, ο οποίος όμως ανεβάζει διαρκώς στροφές.

Στα σημαντικότερα φιλικά που έδωσε μέχρι στιγμής ο «δικέφαλος του βορρά» επικράτησε της Φίτεσε (3-1), ενώ ηττήθηκε από Κλαμπ Μπριζ (2-1) και Φέγενορντ (3-1). Συνολικά, η εικόνα της ήταν ενθαρρυντική, με τα περισσότερα θέματα να εμφανίζονται στην αμυντική συνοχή.

Ο Απόλλων Λεμεσού πέρσι έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα, μένοντας στην μάχη του τίτλου μέχρι τέλους (-2 από την πρωταθλήτρια Ομόνοια). Ο στόχος είναι ίδιος για το σύνολο του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, που δεν θ’ ανοίξει τα χαρτιά του για το παιχνίδι της Ευρώπης. Οι Λεμεσιανοί θα αγωνιστούν δίχως τους Ντόναλντ Γκεριέρ και Βαλεντίν Ρομπέρζ. Παναθηναικος

ΑΕΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΕΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ

ΑΕΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News