Άδοξα τερμάτισε η καριέρα του στον Παναθηναϊκό!

Άδοξα τερμάτισε η καριέρα του στον Παναθηναϊκό!

Άδοξα τερμάτισε η καριέρα του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη στον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός μπακ παρότι στο ξεκίνημα του ήταν καταπληκτικός (το φθινόπωρο του 2018 είχε σκοράρει τρεις φορές σε πρωτάθλημα-κύπελλο, δείχνοντας ενδιαφέρουσα περίπτωση) με το πέρασμα του καιρού ξεχάστηκε.

Ίσως δεν ήταν μόνο δικό του λάθος ο παραγκωνισμός του αφού εκεί που είχε ξεκινήσει καλά πήγε στην άκρη, αναίτια, όπως κι άλλα νεαρά παιδιά (Μπουζούκης, Καμπετσής, Εμμανουηλίδης).

Ο Ηλίας παίζοντας σπάνια ήταν επόμενο να χάσει τον ρυθμό του εμφανιζόμενος στην 11άδα στη χάση και στη φέξη. Το καλοκαίρι του 2020 -σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω- ο παίκτης είχε ένα σοβαρό τραυματισμό στον αγώνα της 8ης Ιουλίου με τον ΠΑΟΚ για τα playoffs.

Ο Κατερινιώτης μπακ επέστρεψε στο αγωνιστικό πλάνο του τριφυλλιού έξι μήνες μετά. Η πρώτη εξέταση (μαγνητική τομογραφία) που είχε κάνει είχε δείξει σοβαρή ζημιά στην ποδοκνημική.

Το παιδί μένοντας καιρό εκτός νυμφώνος έμεινε πολύ πίσω συγκριτικά με τους συμπαίκτες του, ενώ από την ομάδα δεν υπήρχε σπουδή να βοηθήσει τους πιτσιρικάδες, οπότε άλλος ένας παίκτης από την φουρνιά που διαχειρίστηκε ο Γιώργος Δώνης «κάηκε».

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News