«Άδικο να πέφτει όλο το φταίξιμο στον Παπαγιάννη»

Παπαγιάννης: «Έχουμε πεισμώσει, δεν θέλουμε να μπούμε σε περιπέτειες»

Στη ζωτική σημασία που θα έχει για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να ισοφαρίσει τον Ολυμπιακό η απόδοση του Γιώργου Παπαγιάννη αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

Χαρακτήρισε άδικο να πέφτει στον Έλληνα ψηλό όλο το φταίξιμο για την ήττα στον πρώτο τελικό (πόσω μάλλον έπειτα από την εξαιρετική σεζόν που έχει κάνει).

Τόνισε λοιπόν ότι θα είναι σημαντικό να έχει πάρει ο ίδιος -αλλά και ο Γιώργος Βόβορας- το μάθημα από την απόδοση του Φαλ και να επιστρατευτεί ένα καλύτερο πλάνο αντιμετώπισής του απόψε.

Εξάλλου υπογράμμισε ότι γενικώς θα πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω οι σημαντικοί παίκτες της ομάδας και ειδικά ο Νέντοβιτς, για τον οποίο τόνισε ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια να εμφανίζεται τόσο παρατεταμένα ντεφορμέ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News