Αδικαιολόγητος ο Πογιάτος

Αδικαιολόγητος ο Πογιάτος

Ο Ντάνι Πογιάτος είναι αδικαιολόγητος που ένα ρόστερ με τόσο “θησαυρό” το παρακολουθούσε αγώνα με αγώνα να δυσκολεύεται όχι απλώς να σκοράρει, μα να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις.

Μπορείς εύκολα να καταλάβεις την πρόοδο και την ποιοτική βελτίωση της ομάδας αν σκεφτείς πως πέρσι ο Δώνης παρουσίασε ένα πλάνο που κάπως ξεκόλλησε τον Παναθηναϊκό από το χάλι του ξεκινήματος έχοντας ως αναντικατάστατο τον γιο του.

Δεν χρειάζεται να γίνει τεράστια αναβάθμιση για να δεις την ομάδα τουλάχιστον να απειλεί απέναντι σε μετριότατους αντιπάλους. Βέβαια για να πιάσουν τόπο οι μεταγραφές χρειάζεται να υπάρχει προπονητής με φανερό ποδοσφαιρικό σχέδιο και όραμα.

Προσωπικά δεν πιστεύαμε πως ο Ισπανός ήταν ο καλύτερος τεχνικός που μπορούσε να τύχει στο κλαμπ μετά την αποπομπή Δώνη, μα τα πράγματα αποδείχθηκαν τρις χειρότερα όταν αποδείχθηκε πως δεν διέθετε ένα ξεκάθαρο ποδοσφαιρικό πλάνο στο μυαλό του και (το πιο βασικό) τρόπο να το επιβάλλει στους ποδοσφαιριστές του.

Ελπίζουμε ο Μπόλονι να έχει μεγαλύτερη επιδραστικότητα. Το βιογραφικό του είναι πλούσιο αλλά πάντα κάθε νέος προπονητής σε ένα καινούργιο περιβάλλον αποτελεί ρίσκο μιας και δεν ξέρεις αν ταιριάξουν τα χνώτα των δύο πλευρών.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News