Αδιανόητο: Ταξιτζής πήγε να σκοτώσει τον Γιάννη Στάνκογλου!

Αδιανόητο: Ταξιτζής πήγε να σκοτώσει τον Γιάννη Στάνκογλου!

Απειλή με όπλο αλλά και κατά της ζωής του δέχτηκε ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου μετά από επίθεση από ταξιτζή στο κέντρο της Αθήνας, την οποία και κατήγγειλε στις Αρχές.

Πληροφορίες αναφέρουν το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην οδό Αμερικής στο Σύνταγμα μεταξύ του πρωταγωνιστή της σειράς «Αυτή η Νύχτα Μένει» του ALPHA και ενός οδηγού ταξί που προσπάθησε να μπει «σφήνα» στο δρόμο που ο ηθοποιός κινείτο με το αυτοκίνητό του.




Ο ηθοποιός ζήτησε τον λόγο από τον ταξιτζή καθώς κινδύνευσε να εμπλακεί σε τροχαίο, προσπάθησε να πάρει τις πινακίδες του ταξί και τότε ο οδηγό του έβγαλε περίστροφο και τον απείλησε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στη συνέχει προσπάθησε να διαφύγει και αποπειράθηκε να πατήσει τον ηθοποιό με το ταξί του.

Μετά τον διαπληκτισμό και τις απειλές, ο ηθοποιός κατάφερε να πάρει τις πινακίδες του ταξί, να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα όπου κατήγγειλε τον οδηγό περιγράφοντας το περιστατικό. Σε ρεπορτάζ του Χαμογέλα και Πάλι, το πρωινό του Σαββάτου, αναφέρθηκε ότι ίσως ο ταξιτζής έχει ήδη συλληφθεί και αν όχι γίνεται αγώνας για να βρεθεί και να συλληφθεί άμεσα.




instanews.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News