Αδιανόητη εικόνα σε σχέση με την ποιότητα των παικτών

Αδιανόητη εικόνα σε σχέση με την ποιότητα των παικτών

Η εικόνα του Παναθηναϊκού στις πρώτες αγωνιστικές μας φέρνει στο μυαλό τα πρώτα λεπτά της ταινίας “Ρόκυ νο4”.

Θυμάστε τι συνέβη πριν ο Ρόκυ Μπαλμπόα τεθεί αντιμέτωπος με τον υπερ-σιβηρικό οδροστρωτήρα; Ο Απόλλο Κρίντ κατεβαίνει για αγώνα επίδειξης απέναντι στον Ιβάν Ντράγκο κι εν τέλει να δέχεται ανελέητο και “θανατηφόρο” σφυροκόπημα από τον Ρώσο αντίπαλό του.Ο Παναθηναϊκός βρήκε μπροστά του τον σκληροτράχηλο Αστέρα και την αεράτη ΑΕΛ που τον βάρεσαν στο ψαχνό βλέποντάς τον όχι αποφασισμένο για μάχη, μα για…κορδελάκια! Τρεχάτε ποδαράκια μου, τώρα!

Η ομάδα μοιάζει με καρφωμένα τα πόδια της στο χορτάρι κι αναζητείται πάση θυσία γιατρικό, πάλι καλά να λέμε που λόγω Covid δεν επιτρέπεται κόσμος στο γήπεδο γιατί δεν θέλουμε να φανταστούμε τι θα γινόταν σε περίπτωση γκέλας με τον Άρη σε ΟΑΚΑ με 5-6.000 οπαδούς (τόσοι απέμειναν κι αντέχουν ακόμα) παρόντες.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ιδιοκτησία έχει ζητήσει από τους Ισπανούς πλήρη αξιοποίηση του έμψυχου δυναμικού, ου μην κι αναδιάρθρωση της 11άδας, στο κάτω κάτω το ρόστερ κακό δεν το λες, σου δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξείς. Αγιούμπ, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Καρλίτος, Μακέντα, Διούδης, Κουρμπέλης έχουν συμβόλαια για χρόνια ακόμα κι αυτό που χρειάζονται είναι μερικές προσεκτικές κινήσεις που θα φέρουν περισσότερη κλάση δίπλα τους, μέχρι τότε αρκεί κι η ΣΩΣΤΗ τοποθέτησή τους στο γήπεδο, δεν νοείται ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές να παρουσιάζει τέτοια κάθετη πτώση από το 50΄ των αγώνων και μετά. Από φέτος έχεις δικαίωμα για πέντε αλλαγές, άρα μπορείς να βελτιώσεις τα κακώς κείμενα που βλέπεις, παρεμβαίνοντας αποφασιστικά κι από τον πάγκο.

Στο Κορωπί -λόγω του άθλιου ξεκινήματος -χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα, αλλά μην γελιέστε, πολλοί είναι οι προπονητές που περιμένουν με αγωνία πάνω από το τηλέφωνο τους, έτοιμοι να κάνουν επαναληπτικές κωλοτούμπες από τη χαρά τους , βλέποντας τι ποδοσφαιριστές έχει στις τάξεις του ο σύλλογος. Αργά ή γρήγορα θα φτάσει ο καιρός τους, τοπ αναφέρουμε γιατί ο Παναθηναϊκός με τον τρόπο που διοικείται δεκαετίες τώρα έχει κάνει πολλούς ποδοσφαιράνθρωπους να σκίσουν τα πτυχία τους…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News