Αδειοδοτήθηκε το Παναθηναϊκός TV – Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης

Αδειοδοτήθηκε το Παναθηναϊκός TV - Ποιος είναι ο ιδιοκτήτης

Με απόφασή του το ΕΣΡ έδωσε το «ΟΚ» για την μετάδοση του καναλιού των «πρασίνων» μέσω των ευρυζωνικών δικτύων, δορυφόρου, διαδικτύου και δικτύου κινητής τηλεφωνίας, για 6 ώρες κάθε μέρα.

«Το πρόγραμμα (σ.σ. του Παναθηναϊκός TV) περιλαμβάνει, σύμφωνα με την δήλωση της αιτούσας, τους αγώνες της ποδοσφαιρική ομάδας ΠΑΕ Παναθηναϊκός (φιλικούς αγώνες προετοιμασίας και εντός έδρας αγώνες στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος της Super League), καταγραφές των προπονήσεων της ομάδας ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τις εκτός έδρας αποστολές της, τις προπονήσεις της και τους αγώνες και τις προπονήσεις της Ακαδημίας της. Θα μεταδίδει, επίσης, ειδήσεις και πληροφορίες αθλητικού περιεχομένου, τους αγώνες του Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, όπως του Τμήματος Βόλεϊ, Στίβου και Κολύμβησης, αγώνες από το αρχείο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κ.α.», αναφέρει το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Αλαφούζος: Όχι στην πώληση, ναι σε συμπαίκτες για την ΠΑΕ

Πάλι καλά που οι οπαδοί δεν έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους!

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Την αίτηση για την χορήγηση άδειας στο Παναθηναϊκός TV έκανε η εταιρεία «Green TV Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.», η οποία συστήθηκε στις 19 Αυγούστου με έδρα το Κορωπί.

Σύμφωνα με το καταστατικό της δεν είναι ο Παναθηναϊκός μέτοχός της αλλά ο όμιλος ΣΚΑΪ.

Ιδιοκτήτης της «Green TV» κατά 100% είναι ο Γιάννης Σπανολιός, επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου, και επ’ αόριστον διαχειρίστρια ορίστηκε η Ντόρα Πάκα, μεταξύ άλλων εμπορική διευθύντρια του Παναθηναϊκού και στέλεχος, παλιότερα, του ΣΚΑΪ και της Καθημερινής.

Πηγή: e-tetradio.gr


Eλέγξτε επίσης

Μπόλονι για όλα: Οι κομμένοι, οι μεταγραφές, τα συστήματα και το «σοκ»

Δεν παίρνει Καρύδα ο Παναθηναϊκός

Αλλαγή πλάνων από τον Λάζλο Μπόλονι αναφορικά με το ζήτημα του γυμναστή. Διαβάζονται περισσότερο τώρα… …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.