Ορθολογική επιλογή ο Ουζουνίδης

Ουζουνίδης

[ads]

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποτελεί ίσως την πιο ορθολογική επιλογή, αν κάποιος λάβει υπόψιν του την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Γράφει ο Διονύσης Δημητρόπουλος

Ο 48χρονος τεχνικός ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του Τριφυλλιού πριν από λίγα 24ωρα και καλείται να ανορθώσει το ηθικό και την ψυχολογία της ομάδας. Παράλληλα είναι και ένα μεγάλο στοίχημα για τον ίδιο, καθώς έκανε το μεγάλο βήμα στην προπονητική του καριέρα.
[ads2]

Με βάση τη λογική, ένας νέος προπονητής σε μία ομάδα, θα φέρει και νέα πνοή. Αυτό είναι το υπ αριθμόν ένα ζήτημα στον Παναθηναϊκό αυτή τη χρονική περίοδο. Ο Ουζουνίδης είναι μία πολύ ορθολογική επιλογή, καθώς είναι ένας άνθρωπος ο οποίος γνωρίζει όσο λίγοι τα ελληνικά δεδομένα.

Η επιλογή του να καθίσει στον πάγκο της ομάδας, μόλις τρεις μέρες από την ανάληψη των καθηκόντων του δείχνει την όρεξη για δουλειά που έχει. Ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς την κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα, καθώς πρόκειται για ένα ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ και ενώ η εικόνα του Τριφυλλιού στους τελευταίους αγώνες είναι υπό του μετρίου.

Βέβαια, όλα αυτά θα φανούν στην πράξη, αλλά αν όλα πάνε με βάση τα δεδομένα που επικρατούν αυτή τη στιγμή, δε θα αργήσει να φανεί η δουλειά του και θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Το μόνο που ελπίζουμε, είναι η διοίκηση να δικαιωθεί για την επιλογή της και πάνω απ’ όλα ο κόσμος της ομάδας να πάρει επιτέλους χαρά και να βρει ξανά το δρόμο προς την Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News